UNT > Nyheter

Sunday, 07 March, 09:21

UNT - 22 jan 21 kl. 07:40

"Inget danskt beslut om att stoppa sprutor"Kanyler och sprutor som ska användas i Sverige vid vaccineringen mot covid-19 har stoppats i Danmark..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sverige, Danmark

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, danskt, beslutom att , stoppa, sprutor
SVT - 03 sep 11 kl. 14:49

"Inget program skulle stoppa mig"

Sally Pearson var ett enda leende när hon stannade till i mixedzone. -Inget programblad skulle stoppa mig, säger hon till SVT:s Marie Lehmann och signerade ett programblad till henne..

Sydsvenskan - 21 apr 17 kl. 00:50

Premiärministern: Inget får stoppa valet

Den man som fransk polis har jagat för inblandning i attacken på Champs-Élysées där skytten och en polis dödades har överlämnat sig själv till belgisk polis i Antwerpen. Men inget kommer att stoppa helgens val, enligt premiärministern, som säger att lan.

DI - 21 apr 17 kl. 09:40

Franska premiärministern: Inget får stoppa valet

Den man som fransk polis har jagat för inblandning i attacken på Champs-Élysées där skytten och en polis dödades har överlämnat sig själv till belgisk polis i Antwerpen. Men inget kommer att stoppa helgens val, enligt premiärministern, som säger att landet är fullt mobiliserat med 50.000 poliser och elitstyrkor för att skydda väljarna..

GöteborgsPosten - 21 apr 17 kl. 09:30

Premiärministern: Inget får stoppa valet

Den man som fransk polis har jagat för inblandning i attacken på Champs-Élysées där skytten och en polis dödades har överlämnat sig själv till belgisk polis i Antwerpen. Men inget kommer att stoppa helgens val, enligt premiärministern, som säger att landet är fullt mobiliserat med 50 000 poliser och elitstyrkor för att skydda väljarna..

Hela Gotland - 18 jan 12 kl. 04:00

"Inget lätt beslut, men ekonomin är viktig"

André Lindman och flickvännen har trivts bra på Gotland och i Visby IBK.Men till slut blev situationen ohållbar.- Det var inget lätt beslut att fatta, säger han till GA..

Aftonbladet - 07 maj 13 kl. 09:57

?Årets rookie? slutar: ?Inget kul beslut?

Granlos stjärna: "Var inget kul beslut att ta".

Barometern - 04 dec 13 kl. 15:52

Biostaden ska byggas: ?Finns inget annat beslut?

Beslutet att bygga om Sagabiografen till en biostad med flera salonger står fast. Det beskedet ger Yvonne Bergvall (S) dagen efter mötet med föreningen Folkets hus och parker.
– Det finns inget annat beslut än att vi ska bygga en biostad, om det har förekommit andra uppgifter i media så har jag ingen aning om var de kommer ifrån.

Sydöstran - 11 nov 15 kl. 16:08

– Vilka cancertester vi ska ha är inget politiskt beslut

– Vilka cancertester vi ska ha är inget politiskt beslut, säger Kalle Sandström (S)..

BT - 01 okt 17 kl. 07:21

Inget givet beslut att bli ordförande i Fotskäl

Att ta över som ordförande i Fotskäl HC var inget givet beslut men nu spenderar Lars- Eric Johansson mycket av sin fritid i ishallen. Ett mål är att få ordning på klubbens ekonomi och nyckeln till framgång menar han finns inom föreningen. .

Sydöstran - 23 jan 18 kl. 06:00

Inget politiskt beslut bakom rivning

Det finns inget politiskt beslut bakom ansökan om att riva dämmet Immeln. – Det är ett ärende som handläggs av styrelsen i Olofströms kraft, säger kommunstyrelsens ordförande Sara Rudolfsson (S).

SR - 16 jan 16 kl. 08:28

Internationell kritik mot danskt beslut att beslagta nyanländas värdesaker

Danmarks beslut att beslagta asylsökandes värdesaker har mötts av hård internationell kritik. I Schweiz är det här redan genomfört i praktiken. Asylsökande måste redovisa sina tillgångar och lämna ifrån sig det som överstiger 1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.