Corren > Nyheter

Thursday, 25 February, 22:52

Corren - 22 jan 21 kl. 07:15

Ännu mera orolig
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännu, mera, orolig
YLE - 09 jun 16 kl. 04:21

Rosengårdens förskolebarn ska leka ännu mera

Guld, Morgonsol, Silvia, Blixten och de andra hästarna är ute på morgonritt. De får röra sig lika fritt som deras ryttare, förskolebarnen i Rosengården i Ekenäs. I höst ska de röra på sig ännu mera enligt den nya läroplanen.

DN - 23 okt 14 kl. 23:22

Nordkorea sluter sig ännu mera

Redan slutna Nordkorea blir nu ännu mera slutet. Från och med i morgon, fredag, stänger man sina gränser för utländska turister – för att skydda sig från ebola..

YLE - 24 nov 15 kl. 18:45

Kulturen i Hangö måste spara ännu mera

I Hangö vill stadsstyrelsen spara ännu mera pengar och det gör kultursektorn bestört. Kultursektorn föreslog att man sparar 23 000 euro, men det räcker inte. Nämnden för kultur- och medborgarverksamhet fick en kalldusch på mötet i kväll (24.

BT - 06 okt 14 kl. 07:22

Ännu mera helg i BT

"En dagstidning är en produkt i ständig förvandling, det gäller även Borås Tidning och har så gjort ända sedan vi startade verksamheten, 1826", skriver Stefan Eklund. Bästa läsare! En dagstidning är en produkt i ständig förvandling, det gäller även Borås Tidning och har så gjort ända sedan vi startade verksamheten, 1826.

YLE - 07 sep 16 kl. 05:16

Ännu mera pengar till Jakobstads torgparkering

Stadsfullmäktige i Jakobstad beviljar ytterligare 450 000 euro i kapitallån till torgparkeringen. Nu vill Helinä Sipinen (PRO) undersöka möjligheten till ett förbud av verkställighet. Stadsfullmäktige godkände med rösterna 31-11 ett nytt kapitallån på 450 000 euro till bolaget Jakobstads torgparkering AB.

YLE - 08 sep 16 kl. 07:18

Anneli Auer får ovanligt hög ersättning - advokaten kräver ännu mera

Anneli Auer får över en halv miljon euro i ersättningar för den tid hon satt frihetsberövad, anklagad för mord. Summan anses vara ovanligt stor. Auers advokat är ändå inte nöjd utan anser att ersättningen borde vara ännu större och att det kan bli aktuellt att överklaga i tingsrätten.

SmålandsPosten - 13 dec 17 kl. 11:26

Väder: Nu kommer ännu mera snö

Första rejäla snöfallet för vintern kom natten till i tisdags, ikväll kommer det mera enligt SMHI.

GöteborgsPosten - 21 maj 13 kl. 11:57

Ännu en orolig natt kring Stockholm

Ännu en natt har bilar brunnit och fönster krossats i förorterna väster och söder om Stockholm. Åtta personer har gripits. Enligt polisen har ingen skadats under oroligheterna..

BT - 22 maj 13 kl. 06:02

Ännu en orolig natt kring Stockholm

Ännu en natt har bilar brunnit och fönster krossats i förorterna väster och söder om Stockholm. Åtta personer har gripits. Enligt polisen har ingen skadats under oroligheterna.

NSD - 20 dec 16 kl. 17:02

Ännu en orolig jul för de ensamkommande

När skolan stänger för jul får orostankarna bara ännu större plats..

YLE - 07 maj 13 kl. 13:16

Vården i Karleby måste spara ännu mera

I Karleby tvingas social- och hälsovården till ytterligare sparåtgärder. Stadsstyrelsen är inte nöjd med de inbesparingar som nämnden föreslår, utan kräver att utgifterna ännu minskas med fyra miljoner. Vårdsektorn har hittills sparat bland annat genom färre nyanställningar och minskade utgifter för barnskyddet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.