DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 07:41

DI - 22 jan 21 kl. 07:23

Familjen Wallenberg kritiseras i kinesisk media efter Huawei-förbudet
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallenberg, Huawei

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjen, Wallenberg, kritiserasi , kinesisk, mediaefter , Huawei-förbudet
Dagens PS - 20 aug 19 kl. 07:44

Arvtagarna tar över i familjen Wallenberg

Det har skett en generationsväxling i Sveriges mäktigaste industrigrupp, rapporterar Ekot. Totalt uppges nio av omkring 30 arvtagare i den sjätte generationen Wallenberg ha tagit plats i styrelserna som suppleanter. De allra yngsta – Fred Wallenberg, född 1990, samt Jacob Jr, född 1992, söner till Marcus och Jacob Wallenberg – fick sina maktpositioner i maj och juni i år.

Dagens PS - 16 okt 17 kl. 08:56

Gardell snuvad av familjen Wallenberg

Investor största Ericssonägare – igen. Dagens Industri skriver om att det pågår en maktkamp om telekomjätten. På ena sidan står finansmannen Christer Gardell och hans aktivistfond Cevian.

Dagens PS - 06 okt 17 kl. 11:27

Familjen Wallenberg till undsättning åt SAS

Maktsfären ger sitt stöd i SAS akuta pengabrist. Flygbolaget SAS har kallat till extra bolagsstämma den 3 november. Styrelsen vill ha ett bemyndigande från stämman att genomföra en eventuell riktad nyemission, som DagensPS rapporterade tidigare på fredagen.

UNT - 13 aug 13 kl. 06:51

Återhållet om familjen Wallenberg

Boken om familjen Wallenberg är intressant historik, men vad författaren själv tänker får man inte veta mycket om, skriver Gunvor Hildén..

Expressen Dina Pengar - 28 jan 15 kl. 08:40

Familjen Wallenberg byter vd i Investor

Familjen Wallenberg byter vd i maktbolaget Investor. Johan Forssell tar över vd-posten under nästa år..

DN - 16 jan 17 kl. 08:31

Birgitta Forsberg: Förvånande att Falkengren lämnar familjen Wallenberg

ANALYS. Att Annika Falkengren kliver av posten som koncernchef i SEB efter elva år är inte underligt. Men det är häpnadsväckande att hon ­lämnar familjen Wallenberg efter 30 år..

DI - 06 okt 17 kl. 11:15

Familjen Wallenberg ger SAS-emissionen tummen upp

Familjen Wallenberg stödjer SAS förslag om eventuell nyemission – men lämnar inte besked om huruvida man tecknar aktier eller inte. ”Det är en spekulativ fråga, men vi tror på att ge SAS det här mandatet”, säger Oscar Stege Unger, talesperson för Wallenbergstiftelserna..

Barometern - 29 apr 20 kl. 06:00

Olämpligt utpekande av familjen Wallenberg

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt fortsätter att låta familjen Wallenberg personifiera marknadsakademin. Det är olämpligt..

DI - 06 sep 16 kl. 20:00

Tung press på familjen Wallenberg

I år fyller familjen Wallenbergs maktbolag Investor 100 år.   Vid huvudkontoret på Arsenalsgatan i Stockholm var planen säkerligen att jubileumsåret skulle bli ett nytt år i framgångens tecken. Men hittills har 2016 blivit ett motigt år för Investors ledning, med ordförande Jacob Wallenberg i spetsen.

Opinionen.se - 20 aug 13 kl. 08:35

"Oväntat maktskifte" hos familjen Wallenberg

Ett enligt Dagens Nyheter "oväntat maktskifte" har i sommar skett i Wallenbergsfären. Marcus Wallenberg tar över som ordförande i det mäktiga förvaltningsbolaget FAM efter Peter Wallenberg Jr..

DI - 20 okt 16 kl. 13:28

Wahlroos utklassar familjen Wallenberg

UPM-Kymmene med Björn ”Nalle” Wahlroos som styrelseordförande fortsätter utklassa familjen Wallenbergs Stora Enso på börsen. Men investeringar i Kina kan vända skogsbolagskampen till Stora Ensos fördel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.