UNT > Nyheter

Monday, 01 March, 11:29

UNT - 22 jan 21 kl. 07:00

Då öppnar sporthallarna och biblioteken igenSnart öppnas flera fritidsanläggningar i Sigtuna kommun igen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sigtuna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: öppnar , sporthallarnaoch , biblioteken, igen
Trelleborgs Allehanda - 12 jun 20 kl. 19:00

Efter två månader stängning - snart öppnar biblioteken igen

Sedan början av april har Trelleborgs bibliotek samt filialerna i Gislöv och Anderslöv hållits stängda på grund av coronapandemin. Men efter midsommar ska de öppnas igen..

GöteborgsPosten - 19 apr 12 kl. 07:14

Nu hotas biblioteken ? igen

När Majorna-Linné ska spara 19 miljoner kan kultur- och fritidssektorn få ta en stor smäll. Bland annat ett bibliotek och nyinvigda Stenhuset är i farozonen..

UNT - 28 maj 20 kl. 06:00

Sporthallarna börjar få bokningar igen

Sporthallarna i Sigtuna kommun har varit öppna även under coronapandemin, men tappade 70–90 procent av bokningarna. Dock börjar sportföreningar nu boka upp sina tider igen..

Blekinge Läns tidning - 16 jun 20 kl. 15:52

Socialdemokraterna kräver att biblioteken öppnas igen

Sedan tidigare kräver vänsterpartiet att de coronastängda biblioteken i Sölvesborg ska öppna igen och det har varit en demonstration utanför huvudbiblioteket. Nu får bibliotekskämparna stöd av socialdemokraterna, som på tisdagens krisledningsnämnd krävde att biblioteken åter ska slå upp sina portar..

Helsingborgs Dagblad - 23 aug 15 kl. 05:00

Stäng inte dörren till biblioteken

De satt ofta och väntade på mig redan när jag kom till jobbet. En del av dem ville spela långa partier schack, andra ville bara prata en stund. Kanske hade det hänt något i skolan, eller hemma.

YLE - 18 sep 17 kl. 11:01

Helle försenas igen – Lovisabiblioteken har öppet som vanligt

Lovisabiblioteken skulle ha stängt i två veckor i samband med övergången till det nya bibliotekssystemet Helle. Med kort varsel visade det sig ändå att systembytet försenas för andra gången. Enligt ett pressmeddelande från Lovisa stad försenas övergången till det nya bibliotekssystemet Helle på grund av tekniska problem.

YLE - 07 apr 15 kl. 17:35

Biblioteken lockar trots mindre resurser

Biblioteken fortsätter att vara populära. I fjol var antalet besök på de allmänna biblioteken i västra och inre Finland nästan elva miljoner. Under de här besöken lånade biblioteken ut över 22 miljoner böcker.

YLE - 02 maj 17 kl. 14:55

Lastcyklar och gångstavar är framtiden på biblioteken

Visste du att det inte bara är böcker du kan låna på bibliotek? Det erbjuds både upplevelser och vardagliga saker som kastruller och symaskiner. Tiden när bibliotek var lika med böcker är förbi.

YA - 27 feb 14 kl. 15:01

It-problem stänger biblioteken

Foto: Matz Jönsson
Alla bibliotek i Sjöbo tvingas hålla stängt i nästa vecka på grund av ihållande problem med datasystemet. Bekymren har varit stora och personalen har mått dåligt av situationen.
Från och med måndag och en vecka framåt hålls alla bibliotek stängda.

Skånskan - 21 apr 16 kl. 14:00

Längre öppet i sporthallarna

SJÖBO När utomhusbaden i byarna slår upp gallergrindarna stänger normalt byarnas sporthallar portarna.
Men nu blir det ändring, med hjälp av det taggsystem som redan är på plats i Östra Färshallen.
– Det gör att vaktmästaren inte längre behöver vara där och öppna, säger Ulrika Axelsson (C), ordförande i utskottet för Kultur-, tillväxt och fritid.

Barometern - 07 nov 18 kl. 14:48

Satsningar på sporthallarna skjuts på framtiden

En första förstudie av satsningar på sporthallarna är nu klar. Sju alternativ från 7,2 miljoner kronor till 119 miljoner kronor finns med. Men fyra av dem är i praktiken redan skrotade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.