Corren > Nyheter

Thursday, 25 February, 00:08

Corren - 22 jan 21 kl. 06:45

Klassresa till varje pris i "Den vita tigern"Regissören Ramin Bahrani gör en värdig comeback med en intensiv resa genom Indiens kastsystem..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Den, Ramin Bahrani, Indiens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klassresatill varje , prisi Den , vita, tigern
Expressen - 26 mar 14 kl. 15:23

Siegfried & Roy-tigern Montecore är död

Siegfried & Roy-tigern Montecore är död. Den vita tigern, som gjorde Roy Horn handikappad för livet efter att ha bitit honom i huvudet 2003, sörjs nu - av Roy Horn. – Jag har förlorat en bror, säger magikern i ett uttalande enligt People..

Skånskan - 12 nov 15 kl. 16:03

Tigern som rymde blev fabel på scen

Kultur och Nöje När en sibirisk tiger rymde från ett zoo i en rumänsk stad fick dramatikern Gianina Carbunariu en idé. Hon intervjuade folk som såg tigern och skrev en fabel som handlar om vår rädsla för det främmande. Nu kommer Tigern till Malmö stadsteater.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hoppade ner till vit tiger – dödadesOklart kring hur mannen hamnade hos tigern

NEW DEHLI. En manlig student i 20-årsåldern dödades av en vit tiger efter att han hoppat in i dess hägn på en djurpark i Indien. Enligt djurparkens talesperson Riyaz Ahmed Khan struntade mannen i ett flertal varningar innan han hoppade ner i en skyddande vallgrav varifrån tigern lyckades slita upp honom, skriver Independent.

Skånskan - 27 apr 16 kl. 10:36

Vita bengaliska tigerungar födda på zoo

Världen Två ungar av den sällsynta vita bengaliska tigern föddes för två månader sedan på Liberec Zoo i Tjeckien, uppger AFP..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tigern allt mer hotad

Tigern lever allt mer farligt och risken för utrotning i vilt tillstånd har ökat. Världsnaturfonden varnar för att tigern kan vara helt borta om tio år. Största hotet är tjuvjakt och handel med delar av tigern.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 06:00

Ovan­ligt ak­tu­ella pris­ta­ga­re

Den här vec­kan pre­sen­teras årets No­bel­pris­ta­ga­re, en pris­ka­te­go­ri var­je dag. Priserna delas ut på No­bel­dagen, den 10 de­cem­ber.
Re­dan för två vec­kor se­dan kom be­sked om vil­ka som fått det som ofta kallas ”al­ter­na­tiva No­bel­priset”, allt­så Right Livelihood-priset.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 06:30

Övertygande klassresa

Outsider. Norstedts. Jens Liljestrand grips av Torbjörn Flygts förmåga att gjuta liv i sina romanfigurer.

BT - 14 nov 14 kl. 10:01

Franska tigern ännu lös

Beväpnade med bedövningsvapen och med hjälp av en helikopter fortsatte polisen på fredagen jakten på den tiger som har setts öster om Paris. Myndigheterna uppmanade de boende att stanna inne i sina hem. Ett dussintal soldater från ett närliggande regemente var också redo att delta i jakten på den förrymda tigern som sågs vid en parkeringsplats i torsdags men sedan lyckats hålla sig gömd.

Expressen - 30 jan 15 kl. 21:32

Tigern till attack mot Agneta Sjödins dotter

Här går tigern till attack mot Agneta Sjödins dotter. I "Fångarna på fortet" sitter dottern Maja inburad i en bil som tigern biter och sliter i. – Han släpper ju inte däcket, ropar hon i programmet..

Trelleborgs Allehanda - 16 nov 15 kl. 16:19

Intiman, Malmö: "Tigern"

Tigern i föreställningen "Tigern" möts av rasism och främlingsfientlighet, tydligt grundad i rädslan för det okända. Kan en föreställning bli mer aktuell? När kulturskribent Andrea Grapengiesser kommer hem efter föreställningen på Intiman möts hon av nyheten om ett terrordåd..

YA - 16 nov 15 kl. 16:19

Intiman, Malmö: "Tigern"

Tigern i föreställningen "Tigern" möts av rasism och främlingsfientlighet, tydligt grundad i rädslan för det okända. Kan en föreställning bli mer aktuell? När kulturskribent Andrea Grapengiesser kommer hem efter föreställningen på Intiman möts hon av nyheten om ett terrordåd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.