PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 07 March, 06:26

PrivataAffärer - 22 jan 21 kl. 06:37

Demokraterna vill skynda på stimulanspaketet”Det är vad folket behöver, vad landet behöver för att krossa viruset, att få pengar i folks fickor och hedra våra hjältar”, sade hon. Antalet personer som aktivt får arbetslöshetsstöd var 5,1 miljoner under andra veckan. Stimulanspaketet innehåller bland annat en check på 1.400 dollar till vuxna amerikaner. Men Demokraterna antar att paketet kommer att möta motstånd i senaten, och på grund av ”filibuster”-reglerna räcker inte deras tunna majoritet utan de kommer att behöva stöd från fler senatsledamöter.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Demokraterna, Mitt Romney

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demokraternavill , skynda, stimulanspaketet
PrivataAffärer - 30 mar 20 kl. 06:38

Trump har undertecknat stimulanspaketet

Stimulanspaketet omfattar 2.000 miljarder dollar och är det största i USA:s historia. Det ger lån och stöd till företag och hushåll, och extra resurser till vården för att klara coronakrisen.

DI - 20 mar 20 kl. 18:09

Uppgifter: Mnuchin anser att stimulanspaketet är för litet

Det av republikanerna föreslagna stimulanspaketet med anledning av coronaviruset är enligt finansministern Steven Mnuchin för litet på….

DI - 24 mar 20 kl. 22:14

Uppgifter: Stimulanspaketet kan dröja till onsdag

En genomröstning av det enorma amerikanska stimulanspaketet kan dröja till onsdag morgon, säger källor till nyhetskanalen CNBC.  .

DI - 25 mar 20 kl. 20:57

Stimulanspaketet drog upp drabbade Boeing

Förhoppningarna kring det snart klubbade stimulanspaketet fick Wall Street att fortsätta klättra uppåt..

DI - 27 mar 20 kl. 15:11

Mnuchin: Stimulanspaketet kommer hålla 50 procent av amerikanerna i arbete

USA:s finansminister Steven Mnuchin sade på fredagen att de lättnader för små företag som är inkluderade i det massiva stimulanspaketet kan….

DI - 27 mar 20 kl. 18:34

Stimulanspaketet godkänt av representanthuset

Stimulanspaketet har godkänts av representanthuset.  Förslaget går nu vidare till Donald Trump för påskrift..

Politologerna - 12 dec 19 kl. 08:00

Lucka #12: Röstdelning och lokala partiers framgångar. Fallet Demokraterna i Göteborg

Röstdelning – att i de samtida valen till Riksdag, region och kommun rösta på olika partier – är en företeelse som ökat över tid. I valet 2018 sattes till och med ett nytt rekord – 31 procent av de svarande i den svenska Valundersökningen angav att de röstade på olika partier nationellt och lokalt och 28 procent att de röstade på olika partier nationellt och regionalt. I Göteborg uppskattas att 38 procent av väljarna röstade på olika partier till riksdagen och kommunen.

Nyheter 24 - 23 jan 12 kl. 09:20

USA-valet: "Mannen demokraterna har väntat på"


ANALYS. Carl Marions, statsvetare vid Stockholms Universitet, om hur Romney lockar konkurrenterna att plocka fram gamla argument som Demokraterna använt. Om man letar upp ordet republikan, i partipolitisk bemärkelse, i en amerikansk ordbok, förväntar sig många demokrater att hitta en bild på Mitt Romney, det republikanska partiets ledande presidentkandidat.

BT - 07 nov 12 kl. 05:28

Demokraterna behåller senaten

Demokraterna behåller makten i senaten och att Republikanerna fortsätter att styra representanthuset, enligt CNN:s prognos.
Republikanen Todd Akin, vars uttalande om våldtäkt och abort upprört i princip hela USA, slogs ut i senatorsvalet av den demokratiska senatorn Claire McCaskill i kampen om Missouri.
Kongressmannen Akin skapade stora rubriker när han slog fast att kvinnor har ett biologiskt försvar som förhindrar graviditet vid våldtäkt.

Jönköpingsnytt - 08 nov 17 kl. 07:01

Demokraterna i blåsväder – anklagas för plagiat

Det nystartade partiet i Jönköping, Demokraterna, har anklagats för plagiat. Detta av Demokraterna i Göteborg.<br/> – Det är plagiat rakt av, de här människorna är lata, säger Martin Wannholt, ordförande för Demokraterna i Göteborg<br/>.

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 08:55

Munck och Zeqiraj går med i Demokraterna

Ordföranden i fastighetsnämnden Jahja Zeqiraj lämnar Socialdemokraterna och går med i Demokraterna. Han får sällskap av tidigare miljöpartisten Henrik Munck.
– Vi kan bekräfta att de här två oerhört skickliga politikerna ansluter till Demokraterna, säger Martin Wannholt, ordförande i Demokraterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.