Aftonbladet > Nyheter

Monday, 01 March, 14:43

Aftonbladet - 22 jan 21 kl. 06:28

Så lång tid kan det ta innan ekonomin är tillbaka efter pandemin▸ 2020 liknar inget vi har varit med om tidigare. För många har det varit ett tufft år ekonomiskt, tusentals har förlorat. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , lång, tidkan det ta , innan, ekonominär , tillbaka efter pandemin
YLE - 08 sep 17 kl. 16:39

Anders Walls: Det kan ta lite tid innan pendlarna hittar tillbaka till det nya Y-tåget

Det var ett bra och strategiskt beslut av Raseborg att satsa på de två nya tågturerna mellan Karis och Helsingfors. Det anser stadsstyrelseordföranden Anders Walls (SFP). Han påpekar att det kan ta lite tid innan folk hittar tågturerna.

SVT - 17 apr 20 kl. 22:05

”Det kommer att ta lång tid innan Italien hittar tillbaks till någon slags normalitet igen”

Den 4 maj – det är datumet som man pratar om i Italien då man ska öppna upp landet lite mer och låta de flesta återgå till sina arbeten. Men det kommer förmodligen att ta lång tid innan allt är som vanligt i landet igen, säger Jennifer Wegerup i Rapport. – Det kommer ske en gradvis öppning.

NT - 30 mar 12 kl. 11:31

Lång tid innan unga får sin dom

Det tar ofta längre tid innan en ung som begått ett brott får sin dom än vad det gör för en vuxen. Detta trots att lagen säger att brott som begås av unga ska ges förtur och utredas skyndsamt..

DN - 31 jul 13 kl. 08:48

Lång tid innan 36-åring når Sverige

Den 36-årige man som är häktad i sin frånvaro misstänkt för mordet på en 23-årig kvinna i Trollhättan i slutet av juni befinner sig fortfarande i Polen. Och det kan dröja lång tid innan han kommer till Sverige..

DI - 06 okt 14 kl. 13:49

"Väldigt lång tid" innan reporäntan når normalnivån

Riksbankens bedömning är att en normal nivå på styrräntan är 4 procent. Men enligt vice riksbankschef Per Jansson kommer det att ta ”väldigt lång tid” innan den nivån nås..

SVT - 04 sep 15 kl. 17:44

”Tog tid innan fotbollen blev rolig igen”

Pia Sundhages landslag inleder EM-kvalet borta mot Moldavien den 17:e september. En nystart efter besvikelsen i VM. ”Det tog tid innan fotbollen blev rolig igen”, säger Sundhage till SVT Sport..

Affärsvärlden - 27 okt 16 kl. 07:31

FPC: Tar tid innan smarta kort tar fart

Fingerprint Cards ser en stor marknadsaktivitet när det gäller smarta kort, men flaggar för att det kommer att ta tid innan det utvecklas till en massmarknad eftersom det både krävs nya produkter och nya arbetssätt inom andra värdekedjor. Det skriver vd Christian Fredrikson i rapporten..

SR - 03 apr 18 kl. 07:32

Kan ta lång tid innan första Spotify-aktien handlas

Spotifys val av modell för sin börsnotering, kan göra att det tar ovanligt lång tid innan den första affären görs när New York-börsen öppnar i eftermiddag..

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 15:15

Huawei andas ut – får ytterligare tid innan svartlistan

Kinesiska telekom- och teknikjätten Huawei får ytterligare 90 dagar på sig att göra vissa affärer med företag i USA. Det uppgav handelsminister Wilbur Ross till Fox News på måndagen. Under helgen uppgav källor till Reuters att Huawei väntades få ett förlängt uppskov, men därefter gav president Donald Trump tvetydiga signaler.

Dalarnas tidningar - 27 aug 20 kl. 15:04

Räddningstjänsten: Branden i färgfabriken pågick en längre tid innan den upptäcktes

Branden i färgfabriken i Hedemora pågick en längre tid innan den upptäcktes. Det uppger Joel....

BT - 31 jul 13 kl. 08:33

Lång tid innan 36-åring når Sverige

Den 36-årige man som är häktad i sin frånvaro misstänkt för mordet på en 23-årig kvinna i Trollhättan i slutet av juni befinner sig fortfarande i Polen. Han kontaktade själv svenska ambassaden i Polen och greps där av polis. - Jag utgår från att det tar en viss tid att få hit honom, säger åklagare Per-Erik Rinsell, till TT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.