Aftonbladet > Kultur

Thursday, 25 February, 17:49

Aftonbladet - 22 jan 21 kl. 06:30

Allt som kommer från ”orten” är inte radikalt▸ KOMMENTAR Rasmus Landström: Oförskämt mot arbetarförfattare att kalla Yasins gangsterrap för arbetarlitteratur.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
KOMMENTAR Rasmus Landström, Yasins

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt som kommer från ortenär inte , radikalt
SmålandsPosten - 29 okt 14 kl. 06:47

Vi behöver en radikalt kristen biskop

Vi behöver en radikalt kristen biskop, som tolkar tillvaron inifrån. En person som tydligt ställer sig på de svagas sida, det vill säga en tyngdpunkt på diakoni, som är kristen tro i praktik. Hur hittar vi en sådan biskop?

Dagens PS - 12 jan 18 kl. 09:19

Facebook ändrar ‘radikalt’ – så blir ditt nya flöde

Grundaren Mark Zuckerberg avslöjade precis vad som beskrivs som Facebooks största förändring någonsin. Sociala mediejätten Facebook gör ständigt förändringar i dess utseende, funktioner och algoritmer. På fredagen meddelar man exempelvis att Silicon Valley-bolaget gör sen satsning på lokala nyheter i en ny sektion i bolagets app.

Trelleborgs Allehanda - 01 jul 11 kl. 09:25

Den lilla orten med rötterna i forntiden

Foto: Tom Wall och Claes Nyberg
Sedan 2003 råder en ny våg av nybyggaranda i Skegrie.
Redan för över 40 år sedan, då Skegrie kommun slogs samman med Trelleborgs kommun, började Skegrie bli allt mer av en sovstad till Trelleborg. Nya villaområden som Solängen, Söderängen, Norrängen och lite senare Västerängen lockade barnfamiljer till orten och befolkningen växte.

SmålandsPosten - 28 jul 14 kl. 22:12

Lysande lördag för Växjöorten

Växjöortens fältrittklubb hade en lysande lördag vid de nationella hopptävlingarna i Gislaved/Anderstorp. Ingmarie Gertsson och Matilda Erlandsson plockade tre placeringar var. Det allra bästa resultatet nådde Ingmarie Gertsson tillsammans med tolvårige King Zagr i lördagens nationella 1.

SR - 16 jul 19 kl. 07:06

Elitserienykomlingens rekordbygge – på orten med 500 invånare: ”Ofattbart”

Åby/Tjureda såg till att skriva sin egen Åshöjden-saga i vintras när smålandslaget från den lilla orten Åby gick upp i bandyns elitserie. Radiosporten besökte orten som har blott 500 invånare – men i höst en bandyhall för 2000 åskådare..

SVT - 01 jun 11 kl. 09:50

Radikalt nytänkande på Nya Karolinska

Det är fem år kvar innan storsjukhuset Nya Karolinska är färdigbyggt. Men redan nu planerar man för hur patienterna ska tas emot. Och det blir ett radikalt nytänkande jämfört med dagens sjukvård..

UNT - 29 mar 12 kl. 12:05

Mer läsvärt än radikalt

Galago har ett rikt innehåll som speglar ett vänsterbultande hjärta. Särskilt radikalt kan magasinet nog knappast säga vara, skriver Rikard Ekholm..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

De provar radikalt sätt att träna

Intervallträning tränas traditionellt sett två till tre pass i veckan. Just nu deltar tre elitåkare från Svegs skidgymnasium i en studie på Vintersportscentrum där ett nytt radikalt upplägg ska testas. Lyckas studien så kan det revolutionera framtidens konditionsträning..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 12 kl. 10:54

Ännu råder radikalt gubbvälde i IOK

Männen?kvinnorna: 114?27.

DN - 07 aug 12 kl. 13:23

Fortfarande radikalt gubbvälde i IOK

Männen?kvinnorna: 114?27.

YLE - 28 maj 13 kl. 09:56

Ejdern minskar radikalt längs sydvästkusten

Spela upp klipp på ArenanEjderstammen har minskat radikalt på drygt tio år längs sydvästkusten. Det beror bland annat på att antalet havsörnar har ökat. Det är glädjande att det finns mera havsörnar, säger docent Mikael Kilpi, men påpekar att det knappast var meningen att ejdrarna skulle lida av det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.