SVT > Inrikes

Sunday, 28 February, 22:42

SVT - 22 jan 21 kl. 06:25

Hon misstänktes ha dödlig muskelsjukdom – var biverkningar av BotoxSusanne Wallgrens önskan om ett slätare ansikte och en rynkfri hals slutade med dödsångest och svåra hälsoproblem. Men varken hon eller läkarna förstod att det var botoxen som var orsaken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Botox, Wallgrens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon misstänktesha , dödlig, muskelsjukdomvar , biverkningarav , Botox
Sydsvenskan - 03 sep 15 kl. 00:01

Nio månader innan misstänkt förhördes

En man misstänktes för att ha tvingat i Mats Henrikssons dotter en dödlig överdos.
Men det dröjde nio månader innan den misstänkte förhördes. Och nu är utredningen nedlagd.

Sydsvenskan - 06 sep 15 kl. 00:01

Polis förhörde misstänkt efter nio månader

En man misstänktes för att ha tvingat i Mats Henrikssons dotter en dödlig överdos. Men det dröjde nio månader innan den misstänkte förhördes. Och nu är utredningen nedlagd.

Expressen - 24 feb 13 kl. 09:22

Pistorius bror i rätten ? efter dödlig bilolycka

Först misstänktes Oscar Pistorius för mordet på sin flickvän. Nu ska även hans bror, Carl, upp i rätten för inblandning av en kvinnas död..

Kristianstadsbladet - 31 aug 13 kl. 11:50

Tonåring dömd för dödlig våldtäkt


Första domen i det uppmärksammade fallet med en gängvåldtäkt på en 23-årig student i New Dehli väntas falla i dag. Kvinnan våldtogs, misshandlades med järnrör och avled av sina skador.En tonåring har befunnits skyldig till våldtäkt och mord, rapporterar BBC som hänvisar till hans advokat.

BT - 31 aug 13 kl. 11:53

Tonåring dömd för dödlig våldtäkt

Första domen i det uppmärksammade fallet med en gängvåldtäkt på en 23-årig student i New Dehli väntas falla i dag. Kvinnan våldtogs, misshandlades med järnrör och avled av sina skador. En tonåring har befunnits skyldig till våldtäkt och mord, rapporterar BBC som hänvisar till hans advokat.

NT - 07 mar 14 kl. 11:17

Pappan frias efter dödlig tågkrock

Den pappa som misstänktes för att ha vållat sin 8-åriga dotters död vid en tågkrock frias av Attunda tingsrätt. Enligt åtalet skulle mannen ha varit oaktsam genom att bland annat ha pratat i mobiltelefon.(TT).

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 11:20

Pappan frias efter dödlig tågkrock


Den pappa som misstänktes för att ha vållat sin dotters död vid en tågkrock frias av Attunda tingsrätt.Enligt domen ger utredningen inte stöd för att han tog på sig solglasögonen samtidigt som han talade i telefon, inte heller att han hållit för hög hastighet. Den åttaåriga flickan omkom när hon satt i baksätet på en bil som hennes pappa kärde och som krockade med ett tåg i Vallentuna norr om Stockholm..

UNT - 07 mar 14 kl. 11:20

Pappan frias efter dödlig tågkrock

Pappan som misstänktes för att ha vållat sin dotters död vid en tågkrock frias av Attunda tingsrätt. Enligt åtalet skulle mannen ha varit oaktsam genom att bland annat ha pratat i mobiltelefon när han körde bilen.(TT).

BT - 07 mar 14 kl. 11:24

Pappan frias efter dödlig tågkrock

Den pappa som misstänktes för att ha vållat sin dotters död vid en tågkrock frias av Attunda tingsrätt. Enligt domen ger utredningen inte stöd för att han tog på sig solglasögonen samtidigt som han talade i telefon, inte heller att han hållit för hög hastighet. Den åttaåriga flickan omkom när hon satt i baksätet på en bil som hennes pappa körde och som krockade med ett tåg i Vallentuna norr om Stockholm.

SvD - 07 mar 14 kl. 11:24

Pappan frias efter dödlig tågkrock

Den pappa som misstänktes för att ha vållat sin dotters död vid en tågkrock frias av Attunda tingsrätt..

NT - 07 mar 14 kl. 11:24

Pappan frias efter dödlig tågkrock

Pappan som misstänktes för att ha vållat sin dotters död vid en tågkrock frias av Attunda tingsrätt. Enligt åtalet skulle mannen ha varit oaktsam genom att bland annat ha pratat i mobiltelefon när han körde bilen.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.