DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 25 February, 23:55

DalaDemokraten - 22 jan 21 kl. 06:13

Debatt: Samla inte på gammal elektronikHar du också gamla mobiltelefoner liggande hemma? Svämmar elektroniklådan över med sladdar,....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Samlainte på , gammal, elektronik
Expressen - 16 okt 19 kl. 17:36

Bilar fyllda med gammal elektronik skrotas i Afrika

400 000 ton e-avfall lämnar Europa olagligen varje år, enligt Interpol.I senaste ”Uppdrag granskning” har NRK följt en skåpbil fylld med gammal elektronik från norska Bergen till Lagos i Nigeria.Det som inte säljs vidare eldas på stora skrottippar.

Nyteknik - 01 okt 15 kl. 10:14

Nu kan du lämna gammal elektronik till butik

Från och med den 1 oktober gäller nya regler för elavfall. De innebär att du kan lämna uttjänt elektronik i större butiker som säljer elutrustning..

Skånskan - 28 okt 19 kl. 12:00

Rotade i gammal elektronik

SJÖBO Någon har tagit sig in – men det går inte att säga om tjuven/tjuvarna fått med sig ett byte.
I alla fall har Sysav, Sydvästra Skånes avfallsaktiebolag, anmält att klippt upp stängslet till återvinningscentralen på Returvägen i Sjöbo under helgen och rotat runt i containern för elektronik..

UT - 05 feb 20 kl. 10:00

Elektronik och körsång när söndagsbarnet Baihofer pensionerat sig

Kidnappningen var en storm i ett vattenglas. Men en och annan riktig storm blev det för Friedrich Baihofer innan han gick iland. Nu är han pensionerad och förutom körsång blir det mycket gammal elektronik – för mycket kanske..

SVT - 02 dec 13 kl. 22:25

”Olämpligt att barn leker med gammal elektronik”

Frida Ramström och Jan Hammar från Kemikalieinspektionen chattade om farliga kemikalier i förskolemiljöer..

Nyteknik - 10 sep 15 kl. 11:27

Gammal elektronik ska klara Marsfärd 2030

Inför Nasas planerade resa till Mars med besättning testas redan nu elektroniken på farkosten Orion. Gamla konstruktioner ska klara den svåra rymdmiljön..

Norrtelje Tidning - 12 dec 16 kl. 11:48

Se P-O:s unika samling av gammal elektronik: "Får in saker jag inte vet vad det är"

P-O Karlsson slutade på Norrtälje Energi 2009. Men varje fredag går han till sin tidigare arbetsplats där han håller på att sammanställa en unik samling med elektronikprylar hämtade från företagets 100-åriga historia..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

YA - 25 sep 17 kl. 00:01

Debatt om gammal skolmotion i kf

En motion om skolan ledde till omröstning i kommunfullmäktige. Lärare behöver inte mer administrativa uppgifter, ansåg S. Kommunalråd Leif Sandberg (C) säger till YA att skillnaden mellan att avslå och anse motionen besvarad var hårfin..

ÖstersundsPosten - 02 okt 17 kl. 11:11

Debatt: Bara gammal skåpmat i trafikplanen

.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.