Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 03 March, 22:48

Vimmerby Tidning - 22 jan 21 kl. 06:05

Färre smittade på äldreboendenSmittspridningen av coronaviruset verkat ha avtagit på landets äldreboenden. Men fortfarande är situationen allvarlig..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, smittade, äldreboenden
DN - 02 jul 20 kl. 14:23

Allt färre smittade på Stockholms äldreboenden

Nya siffror visar på en kraftig minskning av antalet smittade av covid-19 på Stockholms äldreboenden.

SR - 06 maj 20 kl. 17:07

Färre smittade bland personal på äldreboenden

Antikroppstester som gjorts på personal på äldreboenden i Stockholm visar att en allt större andel av de som testats positivt inte längre bär på smittan. Det säger läkaren Reidar Winter som sedan några veckor tillbaka driver ett ideellt projekt för att testa personal inom äldreomsorgen..

Kristianstadsbladet - 21 apr 20 kl. 16:41

Covid-19: Färre smittade vårdas på sjukhus.

Under ett par dagar hade dödsfallen i covid-19 stannat av. Tyvärr bröts den trenden nyligen, när det 47:e offret i Skåne somnade in. Samtidigt framkommer att färre vårdas på sjukhus, men 49 fler har insjuknat..

SR - 16 feb 20 kl. 17:21

Färre smittas av coronaviruset i Kina

Kina rapporterar färre smittade av coronaviruset för tredje dagen i följd och den svenska statsepidemiologen är försiktigt optimistisk..

Dagens Medicin - 10 sep 15 kl. 01:08

Förebyggande behandling gav färre smittade

Förebyggande behandling för homosexuella män med hög risk för hiv kan minska risken för infektion, enligt en studie publicerad i tidskriften Lancet. .

Sydöstran - 26 apr 20 kl. 12:03

Därför har vi färre smittade i Blekinge

Blekinge är bland de minst coronadrabbade länen i landet. För läkartidningen berättar smittskyddsläkare Bengt Wittesjö om varför han tror det är så..

SR - 22 maj 20 kl. 10:31

Expert: Färre smittade vid varmare väder

Enligt Folkhälsomyndigheten sprids coronaviruset genom kontakt och droppsmitta. Men temperaturen har en påverkan på viruset vid varmare väder, menar Urban Kumlin överläkare i Umeå inom klinisk virologi och infektionssjukdomar..

SR - 30 jul 20 kl. 16:14

Låg andel smittade på kommunala äldreboenden

Andelen smittade på kommunala äldreboenden är nu låg. Just nu har ingen kommun i landet ens en procent smittade på sina boenden, enligt Socialstyrelsen..

SR - 02 apr 20 kl. 06:00

Coronavirus på äldreboenden i stora delar av landet

Den svenska strategin för att bromsa spridningen av Coronaviruset går till stor del ut på att skydda de äldre. Ekots kartläggning visar att minst 90 kommuner hittills haft smittade eller misstänkt smittade covid-19-fall på sina äldreboenden..

Nerikes Allehanda - 08 apr 20 kl. 10:45

JUST NU: 30-tal smittade på äldreboenden – förbereder ny vårdavdelning – se Örebro kommuns presskonferens ►NA sänder direkt

Covid-19 har spridit sig till flera äldreboenden i Örebro kommun – med ett 30-tal smittade som....

SR - 02 maj 20 kl. 12:41

Över 500 äldreboenden har haft smittade personer

541 äldreboenden i olika delar av Sverige har haft smittade personer, det visar en sammanställning som Dagens Nyheter gjort..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.