DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 08:02

DI - 22 jan 21 kl. 05:38

Federal Reserves regionala chefer får förlängt mandat
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reserves

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Federal, Reserves, regionala, cheferfår , förlängt, mandat
Affärsvärlden - 24 feb 16 kl. 08:51

Enighet bland Federal Reserves regionala banker

Federal Reserves regionala banker röstade vid mötet i januari för att lämna diskontoräntan oförändrad vid 1,00 procent..

Affärsvärlden - 11 apr 17 kl. 07:21

Yellen: Federal Reserves uppgift har förändrats

Federal Reserves uppgift har förändrats från att trycka gaspedalen i botten för att få fart på ekonomin till att nu ge ekonomin viss gas, men inte så mycket att centralbanken trycker hårt på gaspedalen. Det sade Federal Reserves ordförande Janet Yellen sent på måndagskvällen enligt Bloomberg News..

SvD - 06 nov 14 kl. 05:48

Fed: dribbla inte med federal reserves oberoende - fisher

Republikanerna i senaten bör motstå frestelsen att minska Federal Reserves oberoende efter att partiet vunnit majoritet i kammaren efter mellanårsvalet..

Affärsvärlden - 12 mar 15 kl. 07:21

Bankerna som underkänns i Federal Reserves stresstest

28 av de 31 bankerna i Federal Reserves årliga "stresstest", en genomgång av bankernas kapital, klarade sig utan anmärkning och får tillstånd att dela ut pengar till aktieägarna..

Affärsvärlden - 09 apr 15 kl. 07:21

Oenighet bland Federal Reserves ledamöter

Federal Reserves ledamöter är tydligt oeniga om när en första styrräntehöjning ska ske..

Affärsvärlden - 04 jun 15 kl. 07:13

Framtidsoptimism i Federal Reserves Beige Book

Den ekonomiska aktiviteten i USA expanderade sammantaget under perioden tidigt april till och med slutet av maj. Uppgiftslämnare i flertalet av USA:s regioner har samtidigt generellt optimistiska utsikter om en tillväxt i blygsam till måttlig takt framöver. Det framgår av den amerikanska centralbanken Federal Reserves konjunkturrapport Beige Book som publicerades på onsdagskvällen..

DI - 21 sep 17 kl. 14:41

Philadelphia Federal Reserves index över förväntan

Philadelphia Federal Reserves index över aktiviteten i tillverkningsindustrin i regionen steg till 23,8 i september jämfört med 18,9 i augusti, enligt Bloomberg News..

DI - 19 feb 19 kl. 15:18

Fedchef: Federal Reserves kommunikation måste utvecklas

Federal Reserves kommunikation måste utvecklas i år för att ta hänsyn till den högre grad av osäkerhet som beslutsfattarna står inför..

Affärsvärlden - 03 jul 19 kl. 07:10

Trump nominerar Waller och Shelton till Federal Reserves styrelse

USA:s president Donald Trump har nominerat Christopher Waller och Judy Shelton till att bli nya guvernörer i Federal Reserves styrelse..

DI - 23 feb 11 kl. 06:31

Fed-chefer ser bättre återhämtning

Det finns fler tecken på att den amerikanska återhämtningen kommer att fortskrida, även om arbetsmarknaden inte återhämtar sig tillräckligt fort.Det uppgav chefer vid Federal Reserves regionala banker enligt ett protokoll från ett möte i januari, rapporterade Bloomberg News på tisdagen..

Affärsvärlden - 23 feb 15 kl. 09:27

De väntas inte klara Federal Reserves stresstester

De två stora europeiska bankerna Deutsche Bank och Banco Santander förväntas inte klara av de stresstester som USA:s centralbank Federal Reserve nu genomför, skriver Dow Jones Newswires med hänvisning till personer med insyn i frågan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.