DI > Ekonomi

Tuesday, 09 March, 04:42

DI - 22 jan 21 kl. 05:08

Anthony Fauci efter Trump: Skönt att kunna tala fritt
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fauci, Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anthony, Fauciefter , Trump, Sköntatt kunna , tala, fritt
Expressen - 13 jul 20 kl. 10:54

Sprickan vidgas mellan Trump och Anthony Fauci

Samtidigt som coronafallen i USA fortsätter att stiga vidgas sprickan mellan Donald Trump och landets ledande smittskyddsexpert Anthony Fauci – som ofta gått emot presidenten.I helgen spred Vita huset en lista till flera medier där fel som Fauci gjort under epidemin radades upp..

SVT - 30 apr 20 kl. 07:43

USA:s ”Tegnell” Anthony Fauci hyllas av Brad Pitt

Dr. Anthony Fauci är chef för USA:s nationella institut för allergi- och infektionssjukdomar och medicinsk rådgivare till president Trump. En personkult har bildats kring Fauci som nu gestaltas av skådespelaren Brad Pitt..

SVT - 12 maj 20 kl. 22:02

SVT:s USA-korrespondent: Fauci och Trump gör helt olika bedömningar av läget

Chefen för USA:s nationella smittskyddsinstitut, Anthony Fauci, manade under tisdagen till försiktighet när det kommer till att lätta på restriktionerna i USA. Samtidigt menar president Donald Trump att det är viktigt att landet öppnar upp. – Fauci och Trump gör helt olika bedömningar av läget i det här landet just nu, säger SVTs USA-korrespondent Stefan Åsberg..

Sydsvenskan - 02 apr 20 kl. 05:43

Doktor Fauci – den Trump verkar lyssna på

Han ses som USA:s ledande infektionsspecialist, har jobbat för fem presidenter och är uppenbarligen inte rädd för att rätta Donald Trump framför tv-kamerorna. – Jag har ingen ideologi. Hälsa är min ideologi, säger doktor Anthony Fauci.

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 20 kl. 05:43

Doktor Fauci – den Trump verkar lyssna på

Han ses som USA:s ledande infektionsspecialist, har jobbat för fem presidenter och är uppenbarligen inte rädd för att rätta Donald Trump framför tv-kamerorna. – Jag har ingen ideologi. Hälsa är min ideologi, säger doktor Anthony Fauci.

PrivataAffärer - 30 mar 20 kl. 06:38

Trump har undertecknat stimulanspaketet

Stimulanspaketet omfattar 2.000 miljarder dollar och är det största i USA:s historia. Det ger lån och stöd till företag och hushåll, och extra resurser till vården för att klara coronakrisen.

Expressen - 13 apr 20 kl. 09:59

USA:s Anders Tegnell sågas: ”Sparka Fauci”

I en intervju med CNN uttryckte ”USA:s Anders Tegnell” att liv hade kunnat räddas om åtgärder satts in tidigare. – Det kan ingen förneka, säger Dr. Anthony Fauci.

Expressen - 02 maj 20 kl. 01:08

Trump stoppar Fauci från att vittna om coronaåtgärder

Läkaren och immunologen Anthony Fauci – som leder USA:s kamp mot coronaviruset – stoppas av Vita huset.De menar att det vore ”kontraproduktivt” för Fauci att vittna om landets svar på utbrottet, skriver NBC News. .

DN - 25 mar 20 kl. 20:11

Doktor Fauci – experten som utmanar Trump i realtid om corona

Under coronakrisen har Donald Trump fått dela podium med Anthony Fauci, en vetenskaplig veteran som ofta korrigerat presidenten i realtid..

SR - 14 maj 20 kl. 07:36

Trump och Fauci oense om skolöppning

USA:s president Donald Trump håller inte med sin smittskyddsexpert Anthony Fauci om att landets skolor bör förbli stängda..

DN - 19 jul 20 kl. 22:10

Trump om Fauci: ”Lite av en alarmist”

Donald Trump har kritiserat USA:s ledande smittskyddsexpert Anthony Fauci för att han varnat för en eskalerande smittspridning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.