Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 03 March, 15:41

Sydsvenskan - 22 jan 21 kl. 04:24

Nya Bond skjuts upp – igenDen som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det. Men kanske börjar tålamodet tryta för alla Bondfantaster. Den nya filmen i serien har nämligen åter skjutits upp. "'No time to die' kommer att gå upp på biografer över hela världen den 8 o.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bond, Bondfantaster

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya Bond, skjutsupp , igen
Sydsvenskan - 12 jan 11 kl. 13:01

Bond kommer igen

Foto: Jay Maidment
Det blir en ny James Bond-film, trots allt.
Bondfilm nummer 23 väntas til biograferna i första hälften av november nästa år. Och det blir Daniel Craig vi får se i rollen medan Sam Mendes svarar för regin och Neal Purvis för manus.

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 20 kl. 18:49

Nya James Bond-filmen skjuts upp

Premiären för den nya James Bond-filmen "No time to die" var planerad till april, men skjuts nu upp till november. Orsaken är spridningen av coronaviruset. Beskedet meddelas av filmens producenter via det officiella James Bond-kontot på Twitter.

DN - 04 mar 20 kl. 18:56

Nya Bond-filmen skjuts upp på grund av viruset

Premiären för den nya James Bond-filmen ”No time to die” var planerad till april, men skjuts nu upp till november..

SVT - 04 mar 20 kl. 18:55

Premiären av nya James Bond filmen skjuts upp

Premiären för den nya James Bond-filmen ”No time to die” var planerad till april, men skjuts nu upp till november. Orsaken är spridningen av coronaviruset..

DI - 04 mar 20 kl. 19:19

Premiären för rekorddyra James Bond-filmen skjuts upp på grund av viruset

Premiären för den nya James Bond-filmen ”No time to die” var planerad till april, men skjuts nu upp till november..

GöteborgsPosten - 04 mar 20 kl. 19:07

Nya James Bond-filmen skjuts upp

Premiären för den nya James Bond-filmen "No time to die" var planerad till april, men skjuts nu upp till november. Orsaken är spridningen av coronaviruset..

Cornucopia - 26 nov 13 kl. 09:25

Stiger amerikanska räntor igen?

Tidigare besked om fortsatta stödköp på obligationsmarknaderna gav en tillfällig rekyl i de långa amerikanska statslåneräntorna, men räntan har återhämtat sig under november. Frågan är om de sk bond vigilantes ovilja att äga amerikanska statspapper är starkare amerikanska Federal Reserves stödköp?Dagschart 10-årig statsobligationsränta i USA.

Sydsvenskan - 26 okt 12 kl. 06:30

Nagelbitande action i mångbottnad Bond

Sean Connery var Swinging London, Roger Moore Thatchererans nychauvinist och Pierce Brosnan Cool Britannia efter murens fall. Vid femtio fyllda på vita duken är Daniel Craigs James Bond däremot vilsen i en värld där gränserna mellan gott och ont, vän och fiende, har blivit en svårnavigerbar gråzon. En värld där globaliserade storkoncerner som Quantum har sina tentakler överallt, även i underrättelsetjänster som MI6 och i den politiska maktens korridorer.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 09:25

James Bond - "ett impotent fyllo"


"Shaken, not stirred".Världens mest kända hemliga agents ord om hur han vill ha sin drink känner vi alla igen. Men faktum är, konstaterar brittiska läkare, att James Bond inte är något annat än ett fyllo.

BT - 13 dec 13 kl. 09:26

James Bond - "ett impotent fyllo"

"Shaken, not stirred". Världens mest kända hemliga agents ord om hur han vill ha sin drink känner vi alla igen. Men faktum är, konstaterar brittiska läkare, att James Bond inte är något annat än ett fyllo.

BT - 13 dec 13 kl. 09:58

James Bond ? "ett impotent fyllo"

"Shaken, not stirred". Världens mest kända hemliga agents ord om hur han vill ha sin drink känner vi alla igen. Men faktum är, konstaterar brittiska läkare, att James Bond inte är något annat än ett fyllo.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.