Sydsvenskan > Kultur

Friday, 26 February, 19:22

Sydsvenskan - 22 jan 21 kl. 04:12

Lugnare morgon – men snart kommer mer snöDet pågående snöovädret i norra Sverige fortsätter att ställa till stora problem. Och trots en lugnare fredag är det inte över än. – Det ser ut att fortsätta vara besvärligt, säger Angelica Lundberg, meteorolog på SMHI. Torsdagens snöoväder ser ut att l.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige, Angelica Lundberg, SMHI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugnare, morgonmen snart kommer , mer, snö
Expressen - 28 okt 13 kl. 09:35

Mjällbyspelarnas krav: Måste blir mer ordning

HÄLLEVIK. Succé på planen - ett herrans liv utanför den. Efter 2-1 hemma mot topplaget IFK Göteborg sätter nu Mjällbyspelarna ner foten.

YLE - 22 jul 13 kl. 14:35

Vattenavbrott i Kyrkslätt i morgon

Från och med klockan åtta i morgon stängs vattnet av längs Hirsalavägen i Danskarby i Kyrkslätt. Vattenavbrottet beror på ett läckande rör och väntas räcka hela dagen. Först efter klockan 16 kan man räkna med att få vatten igen.

Kristianstadsbladet - 30 jan 14 kl. 13:59

Mer snö på väg in över Skåne

Foto: Tommy Svensson
Dagens lugnare väder riskerar att bara vara ett tillfälligt andrum. I morgon, fredag, kan det på nytt bli snökaos i Skåne, varnar SMHI.
En klass 1-varning har utfärdats för Österlen under fredagen, då nya snöområden drar in över Skåne söderifrån.

Trelleborgs Allehanda - 30 jan 14 kl. 14:14

Mer snö på väg in över Skåne

Foto: Tommy Svensson
Dagens lugnare väder riskerar att bara vara ett tillfälligt andrum. I morgon, fredag, kan det på nytt bli snökaos i Skåne, varnar SMHI.
En klass 1-varning har utfärdats för Österlen under fredagen, då nya snöområden drar in över Skåne söderifrån.

Sydsvenskan - 25 nov 13 kl. 06:30

Låt Hedenhös uppfinna ett lugnare tempo

Om vi levde mer som mumintrollen så skulle vintern vara den bästa årstiden, tänker jag när jag läser Tove Janssons novellsamling ”Det Osynliga Barnet”. Livet är ingen tävling! skulle vi gäspa så här års och lägga in en eftermiddagslur i vardagen när vintermörkret är som tjockast.

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

BT - 20 aug 14 kl. 08:13

Lugnare sommar på Säs än förra året

Semesterperioden är över om några dagar på Södra Älvsborgs sjukhus och sommaren har varit lugnare än i fjol. Redan konstaterar både sjukhusledning och personal att sommaren 2014 varit bättre och lugnare än i fjol. En första utvärdering gjordes vid höstens första möte mellan fack och arbetsgivare i veckan, och parterna är eniga om bilden.

Skånskan - 14 apr 18 kl. 11:00

”Känns lugnare på ett märkligt sätt”

Reportage - Härifrån och framåt Den kalla och eländiga våren har bjudit familjen Jeppsson på lite av varje.
Det har varit vanlig vardag men på ett annorlunda sätt. När det handlar om sjukdomen så innebär var tredje månad, som vanligt, röntgen i Hässleholm och bara ett par veckor därefter så bär det iväg för besked på Onkologiska avdelningen i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 10 jun 11 kl. 18:20

Morgon på Sweden Rock

Foto: Johanna Wallin
Vid åtta på morgon börjar festivalen vakna till liv efter en regning natt. Städpatrullen kör runt och tar hand om resterna från nattens fest och trötta besökare ställer sig i duschköerna. Kristianstadsbladet träffade några nyvakna festivalbesökare.

ÖstersundsPosten - 12 apr 15 kl. 15:41

Mer snö och blåst över länet

Det var på söndagsmorgonen som ett oväder drog in över länet, med både kraftigt snöfall och friska vindar. På vissa håll låg nysnön decimeterdjup, och på många vägar blev det ett besvärligt före innan snöplogarna hunnit ut. Det ser inte mycket bättre ut inför måndagen.

YLE - 07 aug 15 kl. 10:25

Unga använder mindre alkohol och talar mer om kannabis

Vid Saapas, som är Lutherska ungdomscentrets grupp, har man märkt att ungdomar i Helsingfors festar lugnare än förut. Nu inleds det sista veckoslutet innan skolorna sätter igång igen nästa vecka. Traditionellt innebär sommarlovets sista veckoslut att skolungdomarna ägnar sina sista sommarlovsdagar i festens tecken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.