Sydsvenskan > Kultur

Friday, 26 February, 19:40

Sydsvenskan - 22 jan 21 kl. 04:04

Google hotar blockera australiska sökningarGoogle hotar att blockera australiska användare från att använda dess söktjänst om regeringen inte ändrar ett lagförslag som innebär att it-jättarna Facebook och Google tvingas betala för innehåll som de lägger ut och som kommer från lokala medieföretag.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Facebook, Google

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Google, hotar, blockera, australiska, sökningar
Affärsvärlden - 19 okt 12 kl. 10:55

Google hotar franska tidningar

Google hotar med att utesluta franska tidningar från sin sökmotor om det franska parlamentet inför en lag som innebär att Google måste betala för att förmedla tidningarnas innehåll..

Nyhetskanalen - 18 sep 12 kl. 22:05

Saudiarabien hotar blockera Youtube

Saudiarabien hotar att blockera Youtube om inte Google stoppar möjligheten att se Innocence of Muslims, smädelsefilmen som startade den våg av våldsamheter i arabvärlden den senaste veckan.Saudiarabiens Kommunikations- och informationsteknologiska kommission bad Google på tisdagen att ?blockera alla Youtube- länkar till filmen?.

DN - 01 sep 20 kl. 13:26

Facebook hotar blockera nyhetsdelning i Australien

I Australien kan ett lagförslag komma att tvinga Facebook och Google att betala för nyheter som delas i deras kanaler..

Dagensanalys.se - 05 mar 18 kl. 11:01

Google ska blockera alla telefonförsäljare

Google tänker stoppa telefonsäljare att kunna kontakta mobiltelefoner som använder Android. I senaste versionen av Android som går under namnet ”Android P” har flera användare upptäckt en funktion som heter “Enhanced Call Blocking”. Något som borde sätta skräcken i alla telefonförsäljare och köpare av telemarketing.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mjölkbönder hotar blockera mejerier

Landets mjölkbönder hotar med att blockera flera mejerier med sina traktorer om inte mjölkpriserna höjs. Får de inte upp priset riskerar många att få lägga ner sina verksamheter.- Vi måste få upp priset med 30 öre för att möta ett marknadsmässigt schysst krav, säger Anders Birgersson från Vikingstad i Östergötland, till P4 Jönköping.

BT - 19 nov 12 kl. 12:19

Mjölkbönder hotar blockera mejerier

Det morras i mjölkbondeleden. Upprorsfanan har höjts av några östgötska bönder, och nu hotar de att med traktorer och andra fordon blockera mejerier runt om i södra Sverige.
Deras krav är 30 öre mer per liter mjölk till bonden.

Sydsvenskan - 19 nov 12 kl. 12:31

Hotar blockera mejerier

Det morras i mjölkbondeleden. Upprorsfanan har höjts av några östgötska bönder, och nu hotar de att med traktorer och andra fordon blockera mejerier runt om i södra Sverige.
.

UNT - 19 nov 12 kl. 15:14

Bönder hotar blockera mejerier

Sveriges mjölkbönder vill ha 30 öre mer per liter mjölk. Nu hotar de att med traktorer och andra fordon blockera mejerier runt om i södra Sverige..

DI - 28 okt 13 kl. 06:11

Senator Rand Paul hotar blockera Janet Yellens chefsutnämning

Den republikanske senatorn Rand Paul hotar att blockera utnämningen av Janet Yellen till ny Fedchef om inte senaten samtidigt röstar ja till hans förslag för att öka transparensen i Federal Reserve..

Affärsvärlden - 28 okt 13 kl. 07:31

Han hotar blockera Yellens chefsutnämning

Den republikanske senatorn Rand Paul hotar att blockera utnämningen av Janet Yellen till ny Fedchef om inte senaten samtidigt röstar ja till hans förslag för att öka transparensen i Federal Reserve..

DN - 22 maj 14 kl. 21:05

Thailands junta hotar blockera sociala medier

Thailands nya militärjunta hotar nu med att blockera sociala medier i landet om dessa innehåller material som riskerar att provocera fram våldssituationer eller som motsätter sig militärkuppen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.