Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 03 March, 16:23

Aftonbladet - 21 jan 21 kl. 22:29

Fördömd sen –94▸ Vad har Carina Bergfeldt och Fredrik Skavlans tv-program gemensamt? Vilka är Livs favoritkändisar? Varför kan vänsterkillar inte ge fina presenter? Hur går det med röven om Kim och Kanye skiljer sig? Och visst är det något som skaver med Netflix succéserie Bridgerton?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Carina Bergfeldt, Fredrik Skavlans, Livs, Kim, Kanye, Netflix, Bridgerton

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fördömd, sen, –94
Skånskan - 25 apr 19 kl. 20:30

Han villfå fler att hitta till Söderåsen

LOCKAR. Robert Patzelt längtade alltid till Skåne när han var liten – här fanns mormor och morfar. Nu bor han här och nu jobbar han med att få ännu fler att hitta hit – och speciellt till Söderåsen.

Skånskan - 02 jan 16 kl. 01:00

Ny stra­te­gi krävs för al­li­an­sen

Opinion Un­der en lång svensk po­li­tisk era har det star­kas­te op­po­si­tions­par­ti­et kun­nat ha en gans­ka en­kel stra­te­gi för att öka sina chan­ser att ta över re­ger­ings­kans­li­et ef­ter näs­ta val. Of­tast har det va­rit Mo­de­ra­ter­na, men un­der pe­rio­der även Cen­ter­par­ti­et och Socialdemokraterna, som har för­sökt göra väl­jar­na så miss­nöj­da med nu­va­ran­de re­ger­ing att de ska rös­ta fram det tyd­li­gas­te op­po­si­tions­par­ti­et till mak­ten.
So­ci­al­de­mo­kra­ter­nas stra­te­gi in­för va­let 2014 var ett typ­ex­em­pel på det­ta.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 13:03

Destination Söderåsen ska locka ännu fler turister

Svalöv Söderåsen och dess omgivning ska utvecklas ännu mer.
Därför har nu Destination Söderåsen bildats och i veckan var det dags för ett stort och lika emotsett kick off-möte i Ljungbyhed.Det är de fyra kommunerna runt åsen, Svalöv, Åstorp, Klippan och Bjuv som gemensamt tillsammans med Söderåsens nationalpark ska utveckla området och se till att antalet turister blir ännu fler.

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

Hallborr kör fast i Hallandsåsen

Ett extratåg saktade in och stannade på järnvägsspåret strax öster om Båstad, alldeles vid Hallandsåsens norra sluttning. När kommunikationsminister Mats Odell steg ner på den specialbyggda plattformen började musikkåren spela. Sedan Stig Östfjord, arbetsledare för det projekt som nu skulle inledas, hälsat honom välkommen plockade statsrådet fram sitt medhavda manuskript, harklade sig och började tala:?

Cornucopia - 10 sep 15 kl. 17:29

Arméövning 2015: "Värmepåsen med innehåll får ej förtäras."

Värnpliktens forna kokgrupper är idag ett minne blott och när den frejdige soldaten tarvar förplägnad i fält är det mat på påse som gäller. Åtminstone den vecka som svenska försvaret förväntas existera, medan man därefter kanske har slut på påsmat. Här följer en recension av detta moderna underverk.

YLE - 13 feb 14 kl. 17:08

Korkea-aho: Pjäsen är som psykoterapi för mig

Myteriet gick med Kaj Korkea-aho för att se pjäsen "Gräset är mörkare på andra sidan" som bygger på hans roman. Vad tyckte Kaj?
Spela upp klipp på Arenan
Kaj Korkea-ahos roman "Gräset är mörkare på andra sidan" kom ut år 2012.

YLE - 29 sep 14 kl. 15:13

Raseborgs förvaltning flyttar till Ekåsen

Raseborgs stads förvaltning borde flytta från hyrda lokaler i Ekenäs centrum till det tidigare psykiatriska sjukhusets huvudbyggnad på Ekåsen. Det föreslår stadsdirektör Mårten Johansson inför stadsstyrelsens möte i kväll. De anställda har i eftermiddag informerats om planerna.

YLE - 01 nov 14 kl. 16:08

WWF: Den utrotningshotade fjällgåsen mår bättre

Fjällgåsstammen i Norden har sakta blivit större de senaste åren, rapporterar naturskyddsorganisationen WWF. I början av 2000-talet var fjällgåsen nära att helt försvinna. Finlands, Sveriges och Norges gemensamma fjällgåsstam minskade drastiskt under 1900-talet, från tusentals häckande par till bara ett tjugotal.

SmålandsPosten - 10 apr 14 kl. 10:15

Teaterpjäsen Glasjesus stoppas i Kosta

Dramatikern Gertrud Larssons pjäs Glasjesus stoppas från att spelas i Kosta i sommar.
Kosta Folkets hus meddelar att ett enigt extrainsatt styrelsemöte beslutat att pjäsen inte får spelas i deras lokal.
– Det är ett tryck från omgivningen som vi besluta att ställa oss bakom.

Skånskan - 04 jul 18 kl. 14:00

Miljoner ska locka fler till åsen

SVALÖV Till hösten startar Svalövs kommun upp ett gemensamt projekt för att utveckla besöksnäringen kring Söderåsen.
Helt enkelt få fler turister dit och dessutom se företag och föreningar att samarbeta ännu mer.Projektet har pågått under en tid och nu blir det även ekonomisk stötta i form av bidrag från Leader på totalt 4,3 miljoner kronor som sträcker sig fram till mars 2021 och syftet är gemensamt:
Kommunerna runt Söderåsen ska jobba ihop tillsammans med företag, föreningar och Söderåsens nationalpark.

Skånskan - 18 apr 19 kl. 05:30

Stå för upp­gö­rel­sen

Ulf Kristersson har öppnat för att hoppa av den breda ener­gi­upp­gö­rel­sen från 2016 mel­lan fem av riks­dagens par­tier – S, M, C, KD och MP. Den block­över­skri­dan­de upp­gö­rel­sen ga­ran­terade att när­ings­livet skulle få sta­bila spel­re­gler över lång tid, vilket är särskilt vik­tigt i en bransch där in­ves­te­ringarna är myc­ket lång­sik­tiga.
Att ef­ter bara tre år hota med att lämna överenskommelsen, trots att inget särskilt hänt, är upp­se­en­de­väc­kan­de.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.