DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 20:25

DI - 21 jan 21 kl. 22:28

Hela världen famlade – här är vaccinmiraklets fyra lärdomar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hela världen famladehär är , vaccinmiraklets, fyra, lärdomar
YA - 26 feb 20 kl. 02:02

Vänsterpartiet: Fyra lärdomar efter kommunfullmäktige

På kommunfullmäktiges februarimöte lärde vi oss fyra saker, även om det kanske inte var helt överraskande..

HBL - 13 sep 14 kl. 09:46

”Fördomar finns överallt”

Astras nya chefredaktör, Nina Nyman, skulle bli barnmorska i Sverige då hon insåg att Svenskfinland behöver henne. Hon är van vid att som feminist möta fördomar.– Jag är feminist, säger jag nu då någon ber mig berätta vem jag är.

YLE - 01 jun 17 kl. 09:54

Fördomar, fientliga rop och drömmar om praktikplatser - vardag för asylsökande i Finland

Rejält över hälften av de tillfrågade kommuninvånarna vill inte bo granne med vissa etniska minoriteter, visar Justitieministeriets kartläggning. Asylsökandena i samma kommuner önskar däremot mer kontakt med majoritetsbefolkningen. Attityderna gentemot invandrare har blivit hårdare sedan år 2015.

SR - 13 maj 15 kl. 15:00

Fördomar om Afrika synas i performance

Västvärldens fördomar och utnyttjande av Afrika står i fokus när fyra afrikanska performanceartister gäster Lilith performance studio i Malmö. Flera av verken utgår från Berlinkonferensen 1884 när västvärlden delade upp Afrika mellan sig. Och mycket av verken handlar om hur Europa antingen påverkat eller ser på Afrika..

Cornucopia - 02 mar 16 kl. 10:52

Rapport: Lärdomar från rysk-ukrainska kriget

Potomac-stiftelsen har publicerat en rapport med lärdomar från det rysk-ukrainska kriget, som är väl värda att ta till sig för försvarsintresserade, och speciellt "branschfolk".
Svenska artillerimål med låg överlevnad och bara en spade per fordon.Rapporten baserar sig på 16 månaders arbete och intervjuer med i princip samtliga någorlunda höga befälhavare på den ukrainska frontlinjen mot de ryska trupperna.

YLE - 28 okt 15 kl. 11:00

London-lärdomar skall ge Rio-representation

Bågskytten Antti Tekoniemi blev några skott ifrån en plats vid OS i London år 2012. Förstärkt av lärdomarna från förra gången är siktet nu inställt på att ta revansch och återinföra Finland på allvar på den internationella bågskyttearenan i Rio de Janeiro. Finland blev för första gången i modern tid utan representation i bågskytte vid de olympiska spelen i London sommaren 2012.

Barometern - 19 jul 13 kl. 07:35

Fördomar om kåranda

Blott helgon är som bekant snälla av sin egen kraft. Därför måste alltid tillsynen och kontrollen vara som starkast där statens befogenheter är som störst. Vi talar om hur polisen kontrolleras, hur enskilda poliser som misstänks för brott utreds.

BT - 08 mar 16 kl. 06:45

Fyra kvinnor om nutid, dåtid, glädje och fördomar

8 mars firas internationella kvinnodagen i stora delar av världen. BT presenterar i dag fyra intervjuer om vad det innebär att vara kvinna..

IDG - 29 apr 16 kl. 09:16

Bytte CERN mot startupvärlden – här är expertens fyra bästa datatips


Andrea Palaia, som har en bakgrund på Cern och i dag är data scientist på Detectify, gästbloggar om varför analys av data är så avgörande för affären. Han bjuder också på fyra viktiga lärdomar han dragit i arbetet med stora data, exempelvis varför du måste sikta högt från början..

Skånskan - 04 maj 16 kl. 13:51

Soppkök Malmö stängs efter fyra år

MALMÖ Soppkök Malmö läggs ner. Detta efter fyra års verksamhet.
Det innebär att hjälpen som man har givit i form av mat, kläder och hygienartiklar nu försvinner.

Sydsvenskan - 11 jan 13 kl. 06:30

Brist på kunskap bakom fördomar om hiv-smittade

Fyra av tio anser att hiv-smittade inte ska ha samlag. Och omkring 15 procent tror att hiv kan smitta via tårar eller ett besök på en offentlig toalett. Det visar en rapport från Smittskyddsinstitutet som publiceras i slutet av januari..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.