Expressen > Nyheter

Thursday, 04 March, 10:01

Expressen - 21 jan 21 kl. 22:12

Utsläpp från bilvärmare passerar under radarnI vintertid går bilvärmarna varma, men när Naturskyddsföreningen undersökte utsläppen från de bränsledrivna värmarna konstaterades att de både är omfattande och helt oreglerade..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Naturskyddsföreningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utsläppfrån , bilvärmare, passerarunder , radarn
Cornucopia - 12 mar 16 kl. 10:15

Gästinlägg: De självkörande bilarna i den smarta staden

Nedanstående är ett gästinlägg från en läsare.

Då det på senare tid blivit aktuellt med diskussioner om elbilar, med många kommentarer på det temat, åtföljt av diskussioner om självkörande bilar vill jag passa på att försöka påpeka och reda ut några möjliga missuppfattningar, lyfta några frågor som rör självkörande elbilar, elinfrastruktur, självkörande bilar och deras roll i en framtida sk smart stad. Många av dessa begrepp är väldigt trendiga och det finns en påtagligt hype kring dem.

GöteborgsPosten - 19 jan 18 kl. 14:43

Kallstart värsta klimatboven

Att använda motorvärmare vid kalla temperaturer har en enorm effekt på bränsleförbrukningen och därmed utsläppen. Inför skattefrihet för elektriska bilvärmesystem i förmånsbilar, skriver Penilla Gunther (KD) och Tommy Letzén, MRF..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.