ÖstersundsPosten > Nyheter

Sunday, 07 March, 12:19

ÖstersundsPosten - 21 jan 21 kl. 22:11

Flera personer gripna av polis på Stadsdel norr efter misstänkt bedrägeriförsök: ”Försökte betala med falska sedlar”På torsdagseftermiddagen greps ett antal personer av polis på Stadsdel norr i Östersund. De....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Stadsdel, Östersund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera personer gripnaav , polis, Stadsdel, norrefter , misstänkt bedrägeriförsök Försökte betala med falska sedlar
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Så kan moskén på Stadsdel Norr se ut

Planerna på en moské vid Stadsdel Norr går vidare. En byggnad med en 18 meter hög minaret kan placeras vid infarten till Stadsdel Norr..

BT - 03 dec 12 kl. 10:49

Hot om stora sparpaket i stadsdel Norr

I stadsdel Norr hotar kraftiga besparingar inom barnomsorgen.
Detta trots kommunledningens påståenden om satsningar.
Föräldrar protesterar nu mot att barnen blir fler och personalen färre.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Hotell kan byggas på Stadsdel Norr

Fältjägaren AB diskuterar med två hotelloperatörer om ett hotellbygge på Stadsdel Norr. Än är allt på skisstadiet. Men går planerna i lås skulle projektet kunna bli verklighet 2013-2014, enligt vd Daniel Kindberg..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Peab cashar in ? Säljer delar av Stadsdel Norr

Peab-ägda Fältjägaren Fastigheter styckar av och säljer av en del av Stadsdel Norr. Det är Sundsvallsföretaget Kaxydor som köper fastigheter som paketerats i två nybildade bolag och där prislappen baseras på ett underliggande fastighetsvärde av cirka 220 miljoner kronor..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Trögt att få uthyrt på Stadsdel Norr

Det är ingen rusning till hyres­lägenheterna på Stadsdel Norr. Av de 50-tal lägenheter som är klara, har ett 20-tal lägenheter fått hyresgäster..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

70 nya radhus på Stadsdel Norr

Det planeras ett helt nytt bostadskvarter på Stadsdel Norr vid restaurangen Mikado och bort mot Tallbacken. Här ska det kunna byggas 70 nya radhus. Och hittills är det inga negativa åsikter som har lämnats in mot planerna..

ÖstersundsPosten - 31 jul 13 kl. 16:20

Nyspolat på Stadsdel Norr

Vattnet blev till is i nya ishallen på Stadsdel Norr..

ÖstersundsPosten - 25 aug 14 kl. 04:30

Vill göra Stadsdel Norr mer trafiksäkert

I det barnfamiljstäta kvarteret Tallbacken på Stadsdel Norr pratar samfällighetsföreningen mycket om trafiksäkerhet. Man har satt upp blomlådor som farthinder och man har gjort smitvägar med ledkryss mellan gårdarna, så att inte barnen ska behöva gå upp på bilvägen. Senast lyckades man styra om byggtrafiken mot kvarteren som håller på att byggas längre in..

ÖstersundsPosten - 23 okt 14 kl. 05:30

Handslaget som startade utvecklingen på Stadsdel Norr

Det började hösten 2005 med ett handslag mellan Peabs dåvarande vd Mats Paulsson, Maths O Sundqvist och dåvarande kommunalrådet Jens Nilsson (S). Stadsdel Norr skulle resa sig ur den aska som Försvarsmakten lämnade när I 5 lades ner..

ÖstersundsPosten - 08 nov 14 kl. 08:08

ÖP:s reporter om turerna på Stadsdel Norr

Det ledde till att han i december började prata med Peab om att köpa loss mark på Stadsdel Norr. Han talade med sin senaste arbetsgivare om mark som han själv varit med och tagit fram idéer kring..

ÖstersundsPosten - 18 nov 14 kl. 09:48

Andersson (C): Revisorerna bör granska köpet på Stadsdel Norr

ÖP har tidigare avslöjat att Östersundshems vd Daniel Kindberg själv äger mark och byggnader på Stadsdel Norr. Det handlar om två olika fastigheter, Lastbilen 1 och Hjultraktorn 3..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.