DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 18:16

DI - 21 jan 21 kl. 22:01

Wall Street kring nollan – Ford och Apple vinnare
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, Apple

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Streetkring , nollan, Fordoch , Apple, vinnare
DI - 04 aug 20 kl. 21:32

Wall Street kring nollan inför stängning – Ford stiger på vd-byte

Wall Street har vänt upp över nollan inför den avslutande handeln. Biltillverkaren Ford är fortsatt upp efter det överraskande vd-bytet….

Affärsvärlden - 02 apr 14 kl. 07:11

Ford vinnare på Wall Street

Wall Street stängde med uppgångar på tisdagen. Dagens statistik har setts och analyserats, och en rad månadssiffror för bilförsäljning har hunnit passera. Ford blev en vinnare..

TA - 24 jul 14 kl. 22:08

Stilla dag på Wall Street


God ekonomisk tillväxt i Europa och Kina samt fina kvartalsrapporter med vinstundret Facebook i spetsen räckte inte för att dra upp börserna på Wall Street på torsdagen. Kanske var det onsdagens dämpade prognos från IMF som tyngde.Biljättarna Ford och General Motors kom med sina resultat för andra kvartalet.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 22:08

Stilla dag på Wall Street


God ekonomisk tillväxt i Europa och Kina samt fina kvartalsrapporter med vinstundret Facebook i spetsen räckte inte för att dra upp börserna på Wall Street på torsdagen. Kanske var det onsdagens dämpade prognos från IMF som tyngde.Biljättarna Ford och General Motors kom med sina resultat för andra kvartalet.

BT - 24 jul 14 kl. 22:08

Stilla dag på Wall Street

God ekonomisk tillväxt i Europa och Kina samt fina kvartalsrapporter med vinstundret Facebook i spetsen räckte inte för att dra upp börserna på Wall Street på torsdagen. Kanske var det onsdagens dämpade prognos från IMF som tyngde. Biljättarna Ford och General Motors kom med sina resultat för andra kvartalet.

DI - 06 apr 16 kl. 16:29

Wall Street öppnar kring nollan

Efter två sessioner i följd med röda noteringar, inledde Wall Street onsdagshandel kring nollan. Oljan gav stöd samtidigt som investerares blickar var riktade mot kvällens Fed-protokoll..

DI - 27 feb 19 kl. 21:56

Wall Street går mot ännu en stängning knappt under nollan

Wall Street trevar sig uppåt inför stängningen efter en svag inledning på onsdagshandeln. Medan Nadaqs kompositindex vänt till plus handlas S&P 500 fortfarande under nollan..

DI - 14 mar 19 kl. 21:00

Wall Street kring nollan – Facebook backade efter tekniktrubbel

Torsdagen blev förhållandevis en odramatisk historia på Wall Street där huvudindexen dansade kring nollan. Sociala medier-jätten Facebook backade 1,9 procent i spåren av de senaste dagarnas tekniktrubbel. .

DI - 11 jun 19 kl. 22:00

Wall Street stängde kring nollan – teleoperatör rasade

Efter en munter öppning vände Wall Street nedåt under tisdagen och avslutade börsdagen kring nollan. Teleoperatören Sprint rasade med 5,9 procent efter uppgifter om att flera amerikanska delstater vill stoppa samgåendet med T-Mobile. .

DI - 14 jun 19 kl. 22:00

Wall Street stängde strax under nollan – Chewy rusade i börspremiären

Wall Street återhämtade stora delar av fredagens initiala nedgång men stängde strax under nollan. En betydligt mycket mer spektakulär dag hade djurproduktbolaget Chewy som rusade 59,1 procent i börspremiären. .

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 12 kl. 22:12

Blandad dag på Wall Street

Besked om att USA:s tillväxt under förra årets sista kvartal blev mindre än förväntat drog ner handelshumöret något på Wall Street under fredagen. Svaga rapporter från biltillverkaren Ford och oljejätten Chevron bidrog ytterligare till nedgången. Men handelsveckan på New Yorkbörsen avslutades till slut med små rörelser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.