Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 27 February, 14:04

Vimmerby Tidning - 21 jan 21 kl. 21:50

Ingen Lundheffekt: "Klart vi är missnöjda"Det blev ingen "Lills"-effekt för krislaget HV71. Med Stephan "Lillis" Lundh tillbaka vid rodret hämtade HV71 upp ett tvåmålsunderläge borta mot formstarka Skellefteå – bara för att till slut ändå förlora med två mål, 2–4. –Det är klart vi är missnöjda, sade Lundh till C More..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Lundheffekt, Lills, HV71, Stephan Lillis Lundh, Skellefteå, Lundh, More

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen LundheffektKlart vi är , missnöjda
YLE - 18 sep 17 kl. 13:03

Snart nya utmaningar för underhållet: De flesta bilister är missnöjda med vintervägarna

Av tio privatbilister är bara fyra nöjda med vägunderhållet om vintern. Bland yrkeschaufförer är ännu färre nöjda, visar en utredning från Trafikverket. Inför en småningom förestående säsong med vinterföre publicerar Trafikverket en undersökning om hur bilister upplevde vägunderhållet förra vintern.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Strokedrabbade missnöjda med eftervård

Fler än fyra av tio strokedrabbade, 42 procent, tycker inte att de får den rehabilitering de behöver. Det visar en ny sammanställning från Hjärt-Lungfonden. - Det är allvarligt att så många strokedrabbade är missnöjda med sin rehabilitering.

YLE - 02 okt 12 kl. 12:31

Unga sjukskötare mest missnöjda

Upp till var tredje sjukvårdare är missnöjd med sina arbetsförhållanden, visar en enkät som har gjorts av sjukvårdarförbundet. Missnöjet gäller lönen, personalstyrkan och ledningen. Unga sjukskötare, mellan 26 och 35 år, är mer missnöjda än övriga åldersklasser.

YLE - 26 jan 15 kl. 11:06

Unga sjuksköterskor mest missnöjda med sitt jobb

Sjukskötarna är allt mer missnöjda med sina arbetsförhållanden, visar en färsk barometer. Mest missnöjda är unga sjukskötare i 26-35 års åldern. Förhållandet mellan skötare och närmaste förman får det allra sämsta betyget.

YLE - 26 jan 15 kl. 11:06

Unga sjukskötare mest missnöjda med sitt jobb

Sjukskötarna är allt mer missnöjda med sina arbetsförhållanden, visar en färsk barometer. Mest missnöjda är unga sjukskötare i 26-35 års åldern. Förhållandet mellan skötare och närmaste förman får det allra sämsta betyget.

BT - 21 nov 14 kl. 05:45

Unga mest missnöjda med kroppen

Utseendefixeringen och missnöjet med den egna kroppen ökar i hela västvärlden. Störst är problemet bland pojkar och flickor. Samstämmiga studier från olika delar av västvärlden visar att många mår dåligt över att inte ha det perfekta utseendet.

Sydöstran - 13 mar 18 kl. 07:20

En av tre blekingebor missnöjda med vårdcentralens väntetider

Antalet invånare som är missnöjda med vårdcentralernas väntetider varierar stort mellan Sveriges landsting. Skåningarna är mest missnöjda och i Blekinge är en av tre invånare missnöjda med väntetiderna..

Sydöstran - 18 maj 19 kl. 15:00

Missnöjda blev nöjda

Ordet missnöjespolitiker är intressant. I och för sig är alla politiker missnöjespolitiker, eftersom de inte är nöjda med vissa saker i samhället och vill ändra dem. Därför har de gett sig in i politiken.

YLE - 27 sep 12 kl. 05:58

Elever är missnöjda med språkundervisning på YA

Yle Österbotten kontaktades av en person som är missnöjd med språkundervisningen på Yrkesakademin i Österbotten. Klasserna är för stora och eleverna sitter och surfar fritt på webben eller löser korsord medan de väntar på att få göra något. Heidi Haglund och Michelle Myllyniemi.

Nyan - 08 jan 16 kl. 11:06

”Som generation är vi missnöjda”

Du vill inte prata om det – men det vill Fredrik Lindström och Henrik Schyffert.
De svenska komikerna Fredrik Lindström och Henrik Schyffert tar upp vår inställning till pengar och lycka i sin föreställning ”Ägd – vad kostar ett rikare liv”.

Föreställningen besöker Åland den 14 januari och Nya Åland fick en pratstund med Henrik Schyffert om temat.

YLE - 21 mar 16 kl. 13:04

Missnöjda invånare i Raseborg

Raseborgarna hörde ifjol till Finlands mest missnöjda med servicen i sin hemkommun. Invånarna hade ändå blivit en aning nöjdare jämfört med året innan då det var ännu sämre ställt. 6 500 finländare intervjuades om hur nöjda de var med den servicen år 2015, vilka förväntningar de hade på den och hur väl de uppfyllts.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.