Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 27 February, 22:41

Vimmerby Tidning - 21 jan 21 kl. 21:28

RättelseI den första versionen av den här artikeln hade vi en missvisande rubrik om att var tredje vårdanställd tackat nej till vaccin. Det ber vi om ursäkt för. Var tredje vårdanställd har ännu inte meddelat om de vill ta vaccin eller inte..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättelse
Kristianstadsbladet - 12 jan 13 kl. 07:00

Utan språk ingen berättelse

Foto: Scanpix
Språk är viktigt. Språk är kul. Författare Susanna Alakoski dyker ner i språket i sin första Lördagskrönika för i år.

TA - 31 maj 13 kl. 03:50

Faran med en enda berättelse

Som pressfotograf har Jens Assur ofta skildrat krig och katastrofer.
Men i sviten ?Africa is a Great Country?

Kristianstadsbladet - 31 maj 13 kl. 03:50

Faran med en enda berättelse

Som pressfotograf har Jens Assur ofta skildrat krig och katastrofer.
Men i sviten ?Africa is a Great Country?

HBL - 01 feb 14 kl. 13:05

"Lättnad att få upprättelse"

– Jag känner en jättestor lättnad. Det säger Gunvor Brettschneider efter dagens besked om att de barn som internerades efter fortsättningskriget kan få en ersättning och upprättelse av finska staten.Gunvor Brettschneider, lokalpolitiker i Helsingfors och fd.

YLE - 29 jan 15 kl. 13:50

Berättelse 15 & 16: Usla löner för krävande jobb

Två läsare har hört av sig om krävande yrken med dåliga löner och villkor. De har skickat in sina erfarenheter till #Mittjobb.
Medellön för ordinarie arbetstid Yrke Sektor Medelllön Män Kvinnor Kockar, kallskänkor Privat 2 165 2 232 2 120 Kommunal 2 269 2 249 2 271 Servitörer, bartendrar Privat 2 210 2 334 2 171 Kommunal 2 128 ...

YLE - 10 maj 15 kl. 06:13

"Andra världskriget är segrarnas berättelse"

Det har gått 70 år sedan andra världskriget tog slut och Tyskland kapitulerade. I Europa firas det här som den stora segerdagen. Det sägs att historia är segrarnas berättelse.

Skånskan - 28 aug 19 kl. 07:00

En upprättelse för Josefin Nilsson

På fredag är det dags att utse det bästa i svensk television under det gångna året på Kristallengalan. Ett program som har chans att ta hem pris är den uppmärksammade dokumentären Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är, som en Skånetrio ligger bakom.
– Vi är naturligtvis väldigt glada över den här nomineringen och jag tror att det hade betytt mycket för Josefin också, att hennes historia berättas vidare, säger Malmöproducenten Anna-Carin Stenholm Pihl.

Trelleborgs Allehanda - 23 mar 14 kl. 09:40

Passionsberättelse för samtiden

Vanliga människors lidande i stället för originalets recitativ. Därtill The Real Group bland solisterna. Allt för att "Mattueuspassionen" ska träffa publiken mitt i solar plexus.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 09:44

Passionsberättelse för samtiden

Vanliga människors lidande i stället för originalets recitativ. Därtill The Real Group bland solisterna. Allt för att "Matteuspassionen" ska träffa publiken mitt i solar plexus.

Expressen - 14 aug 14 kl. 06:00

Det nya landet - skicka in din egen berättelse

Navigera i kartan ovan för att läsa de olika berättelserna. Sätt ditt avtryck på Sverigekartan. Skicka in din egna berättelse till Expressen.

Sydsvenskan - 10 sep 14 kl. 05:30

Alexander Agrell: Drängen Gustafs USA-resa blev en fin bluesberättelse i Marcus Svenssons händer.

Med 2006 års utmärkta duo-album ”Rootation” visade Marcus Svensson och Stefan Dafgård sin gedigna blueskänsla.Den går igen i Svenssons nya ”bluesberättelse” ”Amerikaresan”, historien om den småländske drängen Gustaf Svensson (en anfader på riktigt?) som tar båten från sin hårda, magra tillvaro mot det paradisiska USA.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.