FriaTider > Nyheter

Friday, 26 February, 18:59

FriaTider - 21 jan 21 kl. 21:19

Etniska gruppen som dominerar Bidens regering
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Bidens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Etniska, gruppensom , dominerar, Bidens, regering
BT - 07 aug 11 kl. 00:45

Låt inte gruppen skymma individen

Multikulturalismen växte fram i början av 1970-talet och spred sig tämligen snabbt över västvärlden. Allt fler regeringar insåg att det var dags att överge en nationsbyggnadspolitik som byggde på integration och assimilation. I takt med en ökad immigration växte istället behovet av att ge etniska minoriteter särskilda grupprättigheter.

Alliansfritt Sverige - 14 maj 12 kl. 21:55

Reinfeldt definerar arbetslöshet efter "etniska svenskar"


ARBETE. Statsminister Fredrik Reinfeldt kommenterade nyligen den höga arbetslösheten på ett väldigt oroväckande vis. TT:TT: Hur länge ska man vänta innan man stimulerar ekonomin?

YLE - 27 mar 13 kl. 13:26

S-gruppen och Lidl ökade sina andelar ifjol

S-gruppen och den tyska lågpriskedjan Lidl ökade sina andelar av dagligvaruhandeln i fjol. Däremot backade K-gruppen och närbutikskedjan Suomen Lähikauppa. Det visar uppgifter från informations- och mätningsföretaget Nielsen.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 15:56

Facebook dominerar och Twitter tappar – så använder vi sociala medier 2016

Svenskarna gillar sociala medier och användningen fortsätter att öka. 77 procent av alla internetanvändare* använder sociala medier, och vi lägger allt mer tid på det. Facebook är fortfarande populärast och fortsätter att öka i alla åldrar utom bland de under 16 år.

Nyheter 24 - 16 maj 12 kl. 13:27

Reinfeldt backar inte från "etniska svenskar"-uttalandet


Statsministern använde ett begrepp som han själv tidigare vänt sig mot och som använts mest av högerextremister - men vill inte backa från användandet av "etniska svenskar" eller berätta vad det betyder. STOCKHOLM. "Det är inte korrekt att beskriva Sverige som i ett läge med massarbetslöshet.

Barometern - 28 sep 13 kl. 12:53

Etniska bakgrunder hör till den mörka historien

Dagens Nyheter avslöjade att polisen i Skåne kartlagt romer i Sverige. Tusentals människor, från tvååriga barn till sedan länge döda, är med i det register som Skånepolisen namngett ?kringvandrande.?

Alliansfritt Sverige - 31 jul 14 kl. 15:24

Kampen mot utanförskapet tycks bara gälla etniska svenskar mitt i livet

  Det är svårt att få jobb i Sverige, ännu svårare om du har ett namn som inte klingar etniskt svenskt. Faktiskt svårast i hela EU. EU:s statistikbyrå Eurostat presenterar nu ny statistik som visar att Sverige är sämst i hela EU på att anställa personer med utländskt medborgarskap.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 02:49

Bidens son sparkad efter kokaintest


Den amerikanske vicepresidenten Joe Bidens son har testats positivt för kokain. Det har lett till att han fått sparken från tjänsten som reservist i flottan, rapporterar medier i USA.Den 44-årige Hunter Biden är till vardags jurist och delägare i ett investmentbolag.

UNT - 17 okt 14 kl. 02:49

Bidens son sparkad efter kokaintest

Den amerikanske vicepresidenten Joe Bidens son har testats positivt för kokain..

SvD - 17 okt 14 kl. 02:49

Bidens son sparkad efter kokaintest

Den amerikanske vicepresidenten Joe Bidens son har testats positivt för kokain. Det har lett till att han fått sparken från tjänsten som reservist i flottan, rapporterar medier i USA..

BT - 17 okt 14 kl. 02:49

Bidens son sparkad efter kokaintest

Den amerikanske vicepresidenten Joe Bidens son har testats positivt för kokain. Det har lett till att han fått sparken från tjänsten som reservist i flottan, rapporterar medier i USA. Den 44-årige Hunter Biden är till vardags jurist och delägare i ett investmentbolag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.