DN > Nyheter

Monday, 01 March, 14:54

DN - 21 jan 21 kl. 21:21

L-ledaren Nyamko Sabuni beredd gå till nyvalLiberalernas partiledare Nyamko Sabuni är beredd att gå till nyval, säger hon till Svenska Dagbladet och utesluter inte en. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Nyamko Sabuni, Svenska Dagbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L-ledaren, Nyamko, Sabuni, beredd, till , nyval
Expressen - 14 jan 20 kl. 09:47

L-ledaren Nyamko Sabuni: Inför civil plikt

Nyamko Sabuni vill återinföra civil plikt och att försvaret inom tio år ska få kosta två procent av Sveriges BNP. Det skriver hon i en debattartikel i Aftonbladet. .

Expressen - 25 aug 19 kl. 21:01

Nyamko Sabuni gäst i kvällens ”Agenda”

Inför budgethandlingarna uppges Liberalerna ställa nya krav vid sidan av 73-punktsprogrammet.Samtidigt tappar ekonomin fart.I kväll gästar L-ledaren Nyamko Sabuni SVT:s ”Agenda”..

Expressen - 10 maj 20 kl. 18:24

Nyamko Sabuni om interna kritiken: ”Skvaller”

L-ledaren Nyamko Sabuni har fått intern kritik för att stå under ett osunt inflytande från lobbyister.I en intervju med Dagens industri slår hon tillbaka.– Så går det självklart inte till och jag tror och hoppas att det inte går till så i något parti, säger hon..

Expressen - 10 maj 20 kl. 18:24

Nyamko Sabuni om interna kritiken – försvarar sig

L-ledaren Nyamko Sabuni har fått intern kritik för att stå under ett osunt inflytande från lobbyister.I en intervju med Dagens industri försvarar hon sig.– Så går det självklart inte till och jag tror och hoppas att det inte går till så i något parti, säger hon..

DN - 17 jun 20 kl. 11:30

Nyamko Sabuni: S har för högt tonläge

L-ledaren Nyamko Sabuni kritiserar Socialdemokraterna för att inte följa januariavtalet..

Cornucopia - 29 jun 19 kl. 16:50

Nyamko Sabuni blev ny partiledare för Liberalerna

Som väntat efter att övriga kandidater hoppat av valde Nyamko Sabuni till partiledare för Liberalerna på partiets landsmöte. I sitt tal sade hon att staten ska vara som en snäll storasyster.
Slut med ståndaktig politik?

Skånskan - 11 apr 19 kl. 09:22

Nyamko Sabuni kandiderar som partiledare för Liberalerna

Nyamko Sabuni kommer att kandidera till partiledare för Liberalerna.Det skriver hon i tidningen NU. ”Jag är övertygad om att det bortom dagens kris finns en möjlighet att stärka Liberalerna”, skriver Nyamko Sabuni.

Regeringen - 21 jan 13 kl. 06:00

Nyamko Sabuni lämnar regeringen

Statsrådet Nyamko Sabuni har, på egen begäran, entledigats från sitt uppdrag som statsråd. Hon var integrations- och jämställdhetsminister 2006-2010 och har därefter varit jämställdhets- och biträdande utbildningsminister. Sabuni har också avsagt sig sin plats i Sveriges riksdag.

Expressen - 21 jun 19 kl. 22:48

Moderaternas högsta önskan: Nyamko Sabuni

Om Nyamko Sabuni vinner partiledarstriden i Liberalerna drömmer Moderaterna om att försöka reparera det raserade alliansbygget – och att Sabuni ska hjälpa dem till makten, skriver Svenska Dagbladet. – Det är ingen hemlighet att vi hejar på Nyamko Sabuni, säger Benjamin Dousa, ordförande för Moderaternas ungdomsförbund, till tidningen.  Detta är den dominerade uppfattningen inom Moderaterna, skriver SvD, som har pratat med aktiva politiker som inte vill blir citerade.

Kristianstadsbladet - 19 okt 12 kl. 21:36

Fredagsfika med Nyamko Sabuni

Det blev en fredagsfika utöver det vanliga för eleverna på Furuboda folkhögskola. Ministern Nyamko Sabuni slog sig ner för en pratstund över en kopp kaffe.
Flera av eleverna kände igen jämställdhets- och biträdande utbildningsministern från olika sammanhang och en av de självklara frågorna var hur det är att vara med i tv.

Regeringen - 18 feb 11 kl. 14:02

Nyamko Sabuni på FN:s Kvinnokommission

I veckan inleds FN:s årliga möte med fokus på de globala jämställdhetsutmaningarna. Över 3 500 delegater från hela världen deltar. I år uppmärksammas särskilt flickor och kvinnors tillgång till utbildning.

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 08:38

Nordenministern: Gränssamarbetet kräver dialog

Att Norge löser den skriande situationen för svenska dagspendlare är ett positivt, men otillräckligt besked, betonar Nordenministern Anna….

DN - 26 feb 21 kl. 11:08

Hon föreslås ta över Feministiskt initiativ

Feministiskt initiativs valberedning föreslår Teysir Subhi som ny partiledare tillsammans med Farida al-Abani..

DN - 25 feb 21 kl. 21:00

DN Debatt. ”Väljarna vill att valet 2022 handlar om sakfrågor”

Per Rosencrantz och Markus Uvell: 73 procent av väljarna anser att sakpolitiken är viktigare än vilka partier som samarbetar efter valet..

DN - 25 feb 21 kl. 19:26

DN/Ipsos: Förtroendet för Ebba Busch rasar

Kristdemokraternas partiledare har stora problem med opinionen, visar en ny mätning från DN/Ipsos..

DN - 15 feb 21 kl. 17:05

Centern: Trött höger försöker sätta en kärnkraftsagenda

Centern vill tackla effektbristen kalla dagar med ett grönt avdrag för hushåll som sparar energi..

DN - 14 feb 21 kl. 05:23

Ledare: Tips om att våga säga nej och ta pauser gäller inte anställda i gig-ekonomin

Om gig-företagen vill vara en del av framtidens arbetsmarknad måste de städa bland barnsjukdomarna, följa vanliga spelregler och teckna….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.