Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Thursday, 25 February, 08:40

Länstidningen i Jämtland - 21 jan 21 kl. 21:00

De vill öka möjligheten att promenera på snö – och få bort gångare från skidspåren: ”Viktigt med positiv anda”Många irriteras över folk som går i skidspåren. Det visar inte minst diskussionerna kring frågan....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De vill öka, möjlighetenatt , promenera, snöoch , få bort gångare från skidspåren Viktigt med positiv anda
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 fakta som kommer få dig att vilja gå ut och promenera direkt

1. 30 minuter räckerDet rekommenderas att promenera 30 minuter fem gånger i veckan. Men det behöver inte vara 30 minuter i sträck utan går bra med till exempel tre turer på 10 minuter.

Nyheter 24 - 01 feb 11 kl. 14:55

Promenera - minns mer


Ut och gå om du har något viktigt att komma ihåg. Att promenera i 40 minuter några gånger varje vecka kan ge dig bättre minne.Det står klart sedan forskare upptäckt att hyppocampus, den del av hjärnan som skapar minnen, växer vid måttlig motion.

YLE - 23 aug 13 kl. 14:04

Lika bra att promenera som att springa

För människor med högt blodtryck är det lika bra att promenera som att springa. Båda minskar risken för risken att dö i hjärt- och kärlsjukdomar, visar en amerikansk undersökning. Hittills har det varit oklart hur mycket - eller hur intensivt - man måste motionera för att det ska ha någon inverkan.

BT - 02 jan 14 kl. 12:29

Pojken sågs promenera i området

Jakten på mannen som misstänks för attacken på den tolvårige pojken fortsätter. Enligt signalement var gärningsmannen iklädd en reflexväst - men ännu har inte någon gripits. – Det finns vittnen till händelsen, säger Magnus Dahl, tillförordnad kommissarie vid Länskriminalen i Västra Götaland.

Kristianstadsbladet - 27 apr 14 kl. 12:07

Engen fick promenera efter punka


En punktering ställde till det rejält för Alexandra Engen i MTB-världscupen i Cairns, Australien. - Jag fick promenera större delen av banan innan jag kunde byta däck. Så var den dagen förstörd, säger Engen till worldcupvagarda.

NT - 27 apr 14 kl. 12:07

Engen fick promenera efter punka

En punktering ställde till det för Alexandra Engen i världscupen i Australien. "Jag fick promenera större delen av banan innan jag kunde byta däck", säger mountainbikeåkaren, som senare bröt, till worldcupvagarda.se.

Trelleborgs Allehanda - 27 apr 14 kl. 12:07

Engen fick promenera efter punka


En punktering ställde till det rejält för Alexandra Engen i MTB-världscupen i Cairns, Australien. - Jag fick promenera större delen av banan innan jag kunde byta däck. Så var den dagen förstörd, säger Engen till worldcupvagarda.

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 14 kl. 12:11

Engen fick promenera efter punka

En punktering ställde till det rejält för Alexandra Engen i MTB-världscupen i Cairns, Australien. — Jag fick promenera större delen av banan innan jag kunde byta däck. Så var den dagen förstörd, säger Engen till worldcupvagarda.

GöteborgsPosten - 22 jan 15 kl. 10:12

Hade cancer – fick rådet att promenera

En kvinna i Trollhättan hade smärtor i magen och svårt att andas. Hon uppsökte en vårdcentral och fick rådet att äta rätt och promenera. När hon senare uppsökte akutvård visade det sig att hon hade cancer..

Nyan - 23 jul 15 kl. 06:00

”Vi tänker promenera mycket”

En kylig och regnig onsdagskväll vandrar Annika Heikkinen fram längs Torggatan. Hon kommer från Raseborg och är på besök till Åland tillsammans med sin man. – Vi kom hit idag och kommer att stanna ett par dagar.

YLE - 17 maj 16 kl. 12:26

Ilves: Estland och Finland kan promenera och tugga tuggummi samtidigt

President Sauli Niinistö har diskuterat säkerhetsfrågor med Estlands president Toomas Hendrik Ilves. Niinistö betonade att Finlands strategi att föra dialog både med Nato och Ryssland har lyckats. Enligt Ilves har Ryssland tydligt påpekat att Estland aldrig kommer att behandlas på samma sätt som Finland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.