Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 27 February, 23:07

Nerikes Allehanda - 21 jan 21 kl. 20:44

Kvinna hotad med pistolliknande föremål – polisen söker efter en manEn kvinna körde i centrala Hallsberg. Då kom en man och pekade mot bilen med ett pistolliknande....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Hallsberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, hotadmed , pistolliknande, föremål, polisen, sökerefter en man
GöteborgsPosten - 26 feb 19 kl. 16:21

Nytt rånförsök i Backa – kvinna hotad med pistolliknande föremål

En kvinna ska ha utsatts för ett rånförsök vid en bankomat i Göteborg. Hon ska, enligt polisens hemsida, ha blivit hotad med ett pistolliknande föremål..

Trelleborgs Allehanda - 19 okt 18 kl. 08:18

Rånförsök i natt: Kvinna hotad med pistol – lyckades fly

En kvinna i 30-årsåldern blev under natten till fredag hotad av en man på moped. Mannen bar ett pistolliknande föremål. .

GöteborgsPosten - 14 nov 16 kl. 10:36

Man hotad med pistolliknande föremål

En man har blivit hotad med ett pistolliknande föremål och därefter rånats på sin bil. - Gärningsmannen hotade mannen och tvingade till sig bilnycklarna. Därefter åkte han iväg, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i Väst..

BT - 09 okt 19 kl. 18:03

Hemtjänstpersonal hotad i tjänsten – utreds av polisen: ”Viftade med pistolliknande föremål”

En personal från hemtjänsten i Tranemo blev under ett arbetspass hotad med ett pistolliknande föremål och fick rutan till sin bil sönderslagen. Händelsen utreds nu av polisen..

UT - 09 okt 19 kl. 18:03

Hemtjänstpersonal hotad i tjänsten – utreds av polisen: ”Viftade med pistolliknande föremål”

En personal från hemtjänsten i Tranemo blev under ett arbetspass hotad med ett pistolliknande föremål och fick rutan till sin bil sönderslagen. Händelsen utreds nu av polisen..

Kristianstadsbladet - 06 apr 14 kl. 09:35

Två rån med pistolliknande föremål


Två personer, en man och en kvinna, blev natten mellan lördag och söndag utsatta för ett väpnat rån i Tivoliparken. Två maskerade personer hotade personerna med ett pistolliknande föremål och fick med sig en väska från platsen. De maskerade männen sprang sedan från platsen.

GT - 11 nov 15 kl. 22:08

Kvinna hotad av beväpnad rånare

En kvinna har under onsdagskvällen utsatts för ett rånförsök vid Mariaplan i Göteborg. Kvinna hotads med ett pistolliknande föremål vid en bankomat. Mannen försökte sedan ta ut pengar men misslyckades, skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 28 okt 17 kl. 09:43

Man rånad med pistolliknande föremål vid asylboende

En man ska ha under natten ha blivit hotad med ett pistolliknande föremål och rånad på en parkering vid asylboendet Restad gård i Vänersborg.De misstänkte gärningsmännen flydde sedan till fots i riktning mot sjukhuset.– Offret körde ett par personer i en bil.

Expressen - 13 dec 16 kl. 17:16

Kvinna hotad och rånad av två unga män

Två unga män i Tensta hotade en kvinna med ett pistolliknande föremål och tog hennes väska. Nu söks de av polisen..

GöteborgsPosten - 10 sep 17 kl. 16:08

Rån på Hisingen - hotade med pistolliknande föremål

En person har blivit utsatt för ett personrån på Hisingen i Göteborg under söndagseftermiddagen. - En ska ha blivit hotad med ett pistolliknande föremål, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 10 sep 17 kl. 16:28

Rån på Hisingen - hotade med pistolliknande föremål

En person har blivit utsatt för ett personrån på Hisingen i Göteborg under söndagseftermiddagen. – En ska ha blivit hotad med ett pistolliknande föremål, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.