YLE > Finland

Sunday, 28 February, 03:47

YLE - 21 jan 21 kl. 19:39

Muddringsmassor från farleden i Ingå kan bli botten för ny rekreationsruttGiftiga ämnen i havsbotten kräver ändå noggrann uppföljning..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ingå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Muddringsmassorfrån , farledeni , Ingåkan bli , bottenför , ny rekreationsrutt
YLE - 23 okt 16 kl. 16:05

Kommundirektörens beredning väcker frågor i Ingå

En dyrare investeringsplan som inte har behandlats av nämnderna får en styrelsemedlem att ryta till i Ingå. Samlingspartisten Marko Rautakoura, förste viceordförande i kommunstyrelsen, kritiserar beslutsgången och resurseringen i kommunen. Kritiken riktar sig främst mot kommundirektör Jarl Boström.

YLE - 13 apr 17 kl. 18:56

Ingånämnd risar ny delgeneralplan - missar och motstridig info

Den nya delgeneralplanen för fastlandsområdet i Ingå får hård kritik av byggnads- och miljönämnden. Planen är svårläst, ger motstridig information, innehåller planbeteckningsmissar och saknar väsentlig information anser nämnden. Ingå kommun har i samarbete med konsultbyrån FCG utarbetat ett förslag till hur delgeneralplanen för fastlandet ska se ut.

Nerikes Allehanda - 30 mar 17 kl. 14:43

Dykarnas fynd vid farleden – tros vara orsaken till Vinöfärjans grundstötning

Vinöfärjan stötte i botten på onsdagseftermiddagen och det blev totalstopp på Vinöleden i två timmar. Nu har dykare undersökt fartyget..

Sydsvenskan - 08 feb 16 kl. 04:00

Alla vill ta täten i EU:s race mot botten

I december lade Danmarks regering fram ett förslag i 15 punkter för att göra dansk asylpolitik till Europas hårdaste.Mest uppseendeväckande var att dansk polis gavs rätt att beslagta pengar och värdesaker från asylsökande – som en förskottsbetalning av kostnader de kan dra på sig.Men ambitionen att vara tuffast i Europa lyckades bara några dagar.

Expressen - 30 sep 14 kl. 00:29

Ing-Maries smycke hittat i sjön efter 52 år

Fritidsfiskarens bottennapp blev Ing-Marie Olofssons lycka. Efter 52 år på Lillsjöns botten hamnade hennes silversmycke på gäddkroken och drogs upp på torra land. Ärjig och smutsig - men hel.

Barometern - 16 dec 13 kl. 07:49

Värme och sorg i botten av humorn

Måns Möller sprutar av energi direkt när han kommer in på scenen. Han vill mycket, det är hans första soloshow och ”svärta det är grejen om man ska lyckas med en halv timme lång humorshow”, säger han och skämtar om hur musikallikt det blev när han började skriva på föreställningen.
Showen skulle handla om skojiga saker som inträffat under hans tid som ståuppkomiker.

DN - 30 sep 14 kl. 10:36

Smycke hittat efter 52 år på botten

När Ing-Marie Olofsson var 14 år tappade hon ett silversmycke i Lillesjön utanför Nissefors i Småland. Nu, 52 år senare, har smyckat hittats på sjöns botten..

Expressen - 12 jul 19 kl. 19:26

”Nu är tilliten körd i botten”

Svenska fotbollförbundet har anmälts till DO – men vägrar ändå att berätta om herrlandslaget fick större VM-bonusar än damspelarna.Nu får förbundet kritik från stiftelsen Fairpay. – Det bästa de kan göra är att vara öppna med siffrorna och berätta varför de ser ut som de gör.

Affärsvärlden - 24 aug 15 kl. 10:03

Kommentar: Nya stimulanser på ingång

Oron kring Kina accelererar. Stockholmsbörsen har rekylerat 15 procent, exkluderat utdelningar, vilket kortsiktigt bör markera botten för den här gången..

Sydsvenskan - 04 sep 15 kl. 04:00

Nya sidor av Orson Welles – från toppen till botten

Alla älskar en framgångshistoria, men kanske än mer en framgångshistoria som går snett. I det senare fallet kan få mäta sig med den om Orson Welles, som gjorde den till något av ett varumärke genom sin ofta upprepade oneliner om hur han började på toppen för att alltsedan dess arbeta sig ner. I maj i år skulle Welles fyllt hundra om han hade levt.

YLE - 29 dec 15 kl. 07:33

Bensinpriset har nått botten, säger branschfolk

Bensinpriset kan inte bli lägre nu. Det säger vd:n för intresseföreningen för olje- och biobränslebranschen Pekka Huttula. Priserna har kommit ner i nästa ett helt år nu, och nu finns det inte längre utrymme för några sänkningar, säger han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.