YLE > Finland

Sunday, 28 February, 03:50

YLE - 21 jan 21 kl. 18:42

Regeringen planerar skärpa reserestriktionerna – vill stoppa det muterade virusetFörhandlar om nya restriktioner på fredag..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, planerar, skärpa, reserestriktionernavill , stoppadet , muterade, viruset
YLE - 25 jun 15 kl. 10:23

Tolvanen: Regeringen vill skärpa straffen för sexbrott

Regeringen vill skärpa minimistraffen för sexualbrott. Det säger ordföranden för riksdagens lagutskott, Samlingspartiets riksdagsledamot Kari Tolvanen. Genom att skärpa minimistraffen kan man styra domstolarnas agerande, konstaterade Tolvanen i Yles program Ykkösaamu i morse.

Skånskan - 17 aug 16 kl. 14:26

Regeringen vill skärpa straffen för attacker mot blåljuspersonal

Malmö Regeringen vill skärpa straffen för attacker på brandmän, ambulanspersonal och polis som gör sitt jobb. Efter den senaste tiden omfattande bilbränder i till exempel Malmö presenterade justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och inrikesminister Anders Ygeman flera förslag som på sikt ska minska skadegörelser och attacker på blåljuspersonal under yrkesutövning.
Bland annat vill man höja minimistraffet för grov skadegörelse till sex månaders fängelse.

Dagens PS - 14 mar 18 kl. 10:08

Regeringen vill skärpa däckkrav på tunga fordon

Regeringen går vidare med skärpt vinterdäckskrav på tunga fordon och avsikten är att de skärpta reglerna ska börja gälla från och med den 1 december 2019. Det framgår av ett pressmeddelande från regeringskansliet. I dag råder det endast krav på att tung lastbil, tung buss och personbil klass II med en totalvikt över 3,5 ton ska ha vinterdäck eller likvärdig utrustning på fordonets drivaxlar, under perioden 1 december–31 mars när vinterväglag råder.

Västerbottens Folkblad - 20 jun 12 kl. 16:01

Regeringen vill skärpa straff för bluffakturor

Regeringen vill skärpa straffen för bluffakturor. Justitieminister Beatrice Ask (M) säger till TT att polis och rättsväsende måste sätta ?sökljuset?

Nyhetskanalen - 18 sep 12 kl. 16:38

Regeringen vill skärpa straffen för sexbrott

Regeringen vill skärpa straffen för sexualbrott. En proposition väntas komma under hösten.-Vi är fortsatt oroade för återfall och vi tror att hur lång tid man får för vårdinsatser spelar roll för hur man kan påverka dessa gärningsmän, säger Fredrik Reinfeldt..

SR - 09 dec 13 kl. 09:12

Regeringen vill skärpa lag om gömda barn

Regeringen vill skärpa lagen om egenmäktighet med barn.

Expressen - 23 jul 15 kl. 10:55

Regeringen vill skärpa reglerna för taxibolag

Regeringen vill skärpa taxireglerna för att hindra att seriösa bolag konkurreras ut av oseriösa företag..

SVT - 15 feb 16 kl. 16:21

Regeringen vill skärpa mordstraff

Regeringen vill skärpa straffet för mord så att fler dömda får livstids fängelse. Därför tillsätts en utredning senare i vår som ska ha tagit fram ett lagförslag till årsskiftet..

SvD - 15 feb 16 kl. 16:25

Regeringen vill skärpa mordstraff

Regeringen vill skärpa straffet för mord så att fler dömda får livstids fängelse. Därför tillsätts en utredning senare i vår som ska ha tagit fram ett lagförslag till årsskiftet..

BT - 17 apr 18 kl. 15:33

Regeringen vill skärpa knivlagen

Regeringen vill skärpa straffen för brott mot knivlagen. Det vanligaste straffet i dag är böter på 1 200 kronor. Justitieminister Morgan Johansson (S) vill att det ska leda till fängelse.

Sydsvenskan - 17 apr 18 kl. 15:33

Regeringen vill skärpa knivlagen

Regeringen vill skärpa straffen för brott mot knivlagen. Det vanligaste straffet i dag är böter på 1 200 kronor. Justitieminister Morgan Johansson (S) vill att det ska leda till fängelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.