DN > Utrikes

Sunday, 28 February, 16:33

DN - 21 jan 21 kl. 17:30

Iran hoppas att Biden ska återföra USA till kärnavtalet
Läs mer på DN
Läs mer om:
Biden, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iran, hoppasatt , Bidenska , återföra, USAtill , kärnavtalet
Sydsvenskan - 18 maj 15 kl. 03:56

Iran hoppas kunna öka oljeexporten

Iran hoppas snabbt kunna öka sin oljeexport när väl ett avtal om landets kärnenergiprogram slutits och sanktionerna lyfts.— Vi hoppas kunna komma tillbaka till samma nivåer som vi hade före sanktionerna, säger Irans biträdande oljeminister Rokneddin Javadi till Reuters.Sanktionerna har mer än halverat landets oljeexport.

UNT - 18 maj 15 kl. 03:54

Iran hoppas kunna öka oljeexporten

Iran hoppas snabbt kunna öka sin oljeexport när väl ett avtal om landets kärnenergiprogram slutits och sanktionerna lyfts..

SvD - 18 maj 15 kl. 03:54

Iran hoppas kunna öka oljeexporten

Iran hoppas snabbt kunna öka sin oljeexport när väl ett avtal om landets kärnenergiprogram slutits och sanktionerna lyfts..

GöteborgsPosten - 29 dec 13 kl. 21:24

Spice Girl-medlem hoppas på återförening

2014 fyller Spice Girls två decennier. Det finns en medlem som fortfarande hoppas på att få vara tillsammans igen med kryddkollegorna. - Även om jag har haft en egen karriär ställer jag upp på en återförening, säger Mel B..

SR - 28 nov 13 kl. 08:01

Iran hoppas på Sverige

Efter den historiska uppgörelsen om Irans kärntekniska program i Geneve i helgen, hoppas Iran nu kunna börja bryta sin isolering och få igång handelsförbindelser med bland annat Sverige igen..

Expressen - 19 mar 15 kl. 15:13

Lindholm hoppas att återförenas i Skellefteå

GÄVLE. Skellefteåcentern Pär Lindholm håller kontakten med SHL-nykomlingen Karlskronas succéback Jonathan Pudas. Lindholm medger att det skulle vara kul att återförenas i Skellefteå.

Kristianstadsbladet - 24 sep 13 kl. 17:14

USA vill ha överenskommelse med Iran

Det planerade mötet mellan Irans och USA:s utrikesministrar i New York ses som ett stort diplomatiskt genombrott.Obama sade i dag att han vill lösa frågan om Irans energiprogram på fredlig väg med den nuvarande iranska regimen.
Iran hoppas på en "ny era" kring landets kontroversiella kärnenergiprogram, men omvärlden är avvaktande.

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 03:03

Reuters: Iran säljer vapen till Irak

Iran har skrivit under ett avtal om att sälja vapen och ammunition till Irak för 195 miljoner dollar (1,27 miljarder kronor), enligt dokument som nyhetsbyrån Reuters tagit del av.
Affären uppges ha undertecknats i november - endast veckor efter det att Iraks premiärminister Nouri al-Maliki besökt USA för att lobba för nya vapenleveranser.En källa nära al-Maliki säger att uppgörelsen syftar till att sätta press på USA att snabba på vapenleveranser som länderna kommit överens om, men som dragit ut på tiden.

BT - 25 feb 14 kl. 03:04

Reuters: Iran säljer vapen till Irak

Iran har skrivit under ett avtal om att sälja vapen och ammunition till Irak för 195 miljoner dollar (1,27 miljarder kronor), enligt dokument som nyhetsbyrån Reuters tagit del av. Affären uppges ha undertecknats i november - endast veckor efter det att Iraks premiärminister Nouri al-Maliki besökt USA för att lobba för nya vapenleveranser.En källa nära al-Maliki säger att uppgörelsen syftar till att sätta press på USA att snabba på vapenleveranser som länderna kommit överens om, men som dragit ut på tiden.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 12 kl. 03:21

Iran-grupp vill slippa svartlistning

En amerikansk appellationsdomstol har beordrat utrikesminister Hillary Clinton att inom fyra månader besluta om en iransk motståndsrörelse ska tas bort från terrorlistan. Folkets Mujahedin (MEK) har bett domstolen att fatta ett snabbt beslut med motiveringen att deras medlemmar hotas av krafter i Irak. Gruppen, som bildades 1965 för att bekämpa shahen av Iran, hoppas störta den nuvarande regimen i Iran..

Kristianstadsbladet - 22 sep 12 kl. 01:03

Iran-grupp tas bort från terrorlista


USA har beslutat att ta bort den iranska motståndsrörelsen Folkets Mujahedin (MEK) från terrorlistan. Utrikesminister Hillary Clinton väntas inom kort formellt tillkännage beslutet, uppger en regeringstjänstemän.USA har upprepade gånger sagt att beslutet om terrorstämpel varit kopplad till att rebellgruppens medlemmar lämnar Camp Ashraf i Irak, där de levt i decennier.

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Man död i Indien – höggs ihjäl av tupp

En man har dödats vid en illegal tuppfäktning i Indien – efter att ha huggits ihjäl av sin egen fågel, som utrustats med en kniv fastknuten….

DN - 6 timmar sedan

Flera döda vid våldsamma protester i Myanmar

Minst fyra personer har skjutits ihjäl av polis..

DN - 7 timmar sedan

47 anklagas för brott mot Pekings säkerhetslag

47 aktivister, många av dem framstående medlemmar av Hongkongs prodemokratiska rörelse, anklagas för omstörtande verksamhet..

DN - 18 timmar sedan

Kidnappade studenter i Nigeria har släppts

De personer som i mitten av februari fördes bort från en internatskola i Kagara i Nigeria har nu frigivits, meddelar delstaten Nigers….

DN - 18 timmar sedan

Karin Eriksson: Biden kan infria ett vallöfte och svika ett annat

Presidenten har inte rört sig en millimeter mot målet om samarbete över partigränserna..

DN - Igår: 15:59

Uråldrig romersk vagn hittad utanför Pompeji

Den är gjord av järn, brons och plåt och är bevarad i extraordinärt skick. Arkeologer har hittat en ceremoniell, romersk, fyrhjulig vagn….

DN - Igår: 10:46

Kvinna uppges ihjälskjuten vid protest i Myanmar

Tårgas, gummikulor och chockgranater skjuts mot prodemokratiska aktivister i Rangoon i Myanmar..

DN - Igår: 09:21

Bidens covidpaket godkänns i representanthuset

På lördagen röstade det amerikanska representanthuset igenom president Joe Bidens coronapaket, där 1,9 biljoner dollar planeras gå till att….

DN - Igår: 06:00

Boeuf bourguignon

Dagens recept i samarbete med Allt om Mat. Klassisk gryta med mustig smak av vin och örter..

DN - Igår: 21:46

FN:s generalsekreterare: 2021 avgörande år för klimatet

Koldioxidutsläppen måste nästan halveras fram till 2030 för att bekämpa den globala uppvärmningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.