DN > Ekonomi

Thursday, 25 February, 08:47

DN - 21 jan 21 kl. 16:23

Små miljösteg för Fords småbilFord stryker dieselmotorn från utbudet för Fiesta, i stället får modellen mildhybridteknik..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Fords, Fiesta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Små, miljöstegför , Fords, småbil
Supermiljöbloggen - 29 maj 17 kl. 08:45

Naturvårdsverket: ”Sveriges miljömål leder oss mot de globala hållbarhetsmålen”

"Tillsammans har vi ett uppdrag: att lösa de stora miljöproblemen. 18 år har gått sedan Sveriges miljökvalitetsmål beslutades av riksdagen. Under de senaste decennierna har vi i Sverige byggt upp ett starkt och framgångsrikt miljöarbete.

Supermiljöbloggen - 22 jul 16 kl. 11:52

Vissa miljöbilar är bara bilar- nu avslöjas dem

Flera miljöbilar drar mer bränsle i verkligheten än vid de tester som utförs inför lanserandet. Den franska fordonstillverkaren PSA är först i branschen med att publicera statistik på hur mycket bränsle deras bilar drar i realiteten. Initiativet blir föregångare när EU nu ska införa liknande tester till nästa höst.

YLE - 20 maj 14 kl. 15:03

Män lämnar större avtryck i miljön

Våra konsumtionsvanor måste ändra om vi vill rädda miljön. Utvecklingsländerna härmar oss och om vi fortsätter i samma mönster kommer de att upprepa våra misstag. Män är större miljöbovar än kvinnor visar undersökningar.

Skånskan - 11 nov 18 kl. 15:01

Ny miljöbil med racerteknik

Motor Alla biltillverkare lanserar laddhybrider. Men med Polestar S60 T8 får Volvo ett unikt inslag på bilmarknaden. Frågan är om den blir en angenäm helhet av komponenterna.

Opinionen.se - 25 aug 15 kl. 10:47

Ät rätt och vinn i livet - 5 steg till en bättre kost


Hej och välkommen till Helmetodscoachen Hans Thörn.  Genom årens lopp har jag träffat på mängder med människor som vill ha och behöver hjälp på något sätt. Det finns coacher för allt som framgångscoacher, träningscoacher, jobbcoacher och hälsocoacher etc.

DI - 17 mar 17 kl. 21:00

Frida Wallnor: Bränslebytet ett steg i rätt riktning

LEDARE. Regeringen vill göra det enklare att tanka miljövänligt, utan att göra det dyrare för konsumenterna att köra bil..

Expressen - 25 jan 19 kl. 10:50

Bättre för miljön att behålla dieselbilen än köpa ny elbil

Vad är bättre för klimatet – att köra vidare med sin gamla bil eller byta in den mot en ny elbil? En mycket vanlig läsarfråga.Här ställer vi en fem år gammal diesel mot en helt ny elbil.

HBL - 06 jan 15 kl. 12:57

Full gas hos USA:s bilförsäljare

Över 16,5 miljoner bilar såldes i USA förra året, framgår när decembersiffrorna nu är klara. Återhämtningen efter finanskrisen anses därmed fullbordad. Supermiljöbilarna sätter nya rekord, men har ändå bara en marknadsandel på 0,7 procent.

Dagens PS - 09 jul 18 kl. 11:23

Ledarkollen: Donald Trump kommer till England

Idag handlar kollen om SD och EU, om Almedalen, om Trumps kommande besök i Storbritannien och om Isabella Lövins miljöförstörande bil. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  SD och EU Di skriver om en fråga som sällan uppmärksammas i medias (och övriga politikers) fixering vid Sverigedemokraterna, nämligen den om partiets ambition att Sverige ska lämna EU: “När Jimmie Åkesson talade i Almedalen för två år sedan, några veckor efter Brexitomröstningen i Storbritannien, öste han beröm över britternas mod.

Dagens PS - 27 apr 18 kl. 11:44

BILTEST: BMW i8 Roadster – Det bästa av två världar

För snart fem år sedan lanserade BMW den 2+2 sitsiga laddhybriden i8 Coupe, en bil som inte liknade någon annan och som väckte en större uppmärksamhet än de flesta andra ”supersportbilarna”. För några dagar sedan väckte den nya i8 Roadstern samma uppmärksamhet på Mallorca.   Första gången jag testade BMW i8 var våren 2015.

Magazin24 - 27 okt 12 kl. 08:20

Generationsskifte på Begagnade Bildelar

Magnus Daag har varit ägare till Begagnade Bil i Kolbäck sedan 1983. Snart är det dags för honom att ta ett steg tillbaka och låta dottern Anna och mågen Jonas ta över företaget. På Begagnade Bildelar i Kolbäck AB arbetar ett sammansvetsat gäng på sex personer.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

SAS redovisar ny brakförlust

Flygbolaget SAS redovisar en förlust före skatt på nästan två miljarder kronor för kvartalet som avslutades i januari..

DN - 3 timmar sedan

Australien klubbar ny tekniklag

Australiens parlament godkänner en uppmärksammad lag som gör att digitala plattformar måste betala för att visa australiskt nyhetsinnehåll..

DN - 12 timmar sedan

Bank-id slogs ut – hot mot företag ökar

Bank-id hade i tisdags stora störningar i sin tjänst på grund av en överbelastningsattack. – Sedan i höstas har vi sett en kraftig ökning….

DN - 12 timmar sedan

Förre LO-basen får nytt jobb i stålindustrin

Förre LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson har fått ett nytt jobb hos ståltillverkaren SSAB..

DN - 15 timmar sedan

Dags att deklarera – här är viktigaste datumen

Ska du få tillbaka skattepengar och vill ha dem så fort som möjligt? Då måste du se till att du uppfyller villkoren för tidig utbetalning..

DN - 22 timmar sedan

Skövdebolaget med en miljon nya kunder i veckan

Svenska utvecklarna bakom äventyrsspelet i vikingamiljö: ”Vi är i chock”..

DN - Igår: 06:00

Oro för ovaccinerade sommarjobbare

Extra svårt pussel för för äldreomsorgen inför sommaren..

DN - Igår: 22:16

Bank-id låg nere efter attack

Bank-id hade under tisdagskvällen stora störningar i sin tjänst. Anledningen var en överbelastningsattack. – All data och användares….

DN - Igår: 15:08

Bolaget räknar med utbyggd vindkraft för att klara elbehovet

Att göra fossilfritt stål kräver el – mycket el. Satsningen H2GS i Luleå och Boden kommer när den är i full drift sluka 12 terrawattimmar (.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.