YLE > Finland

Sunday, 28 February, 04:52

YLE - 21 jan 21 kl. 15:15

Tomt för datacentral reserverad i Bäljars i Karis - avtal godkändesTomten i Bäljars är drygt 35 hektar..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Bäljars, Karis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomtför , datacentral, reserveradi , Bäljarsi , Karis, avtal, godkändes
YLE - 08 mar 18 kl. 14:56

Hangö och Raseborg bäddar för datacentral i regionen - marknadsförs som Hanko Data Parks också i Karis och Ekenäs

Nu finns det fyra alternativa platser för en internationell datacentral i Västnyland. Bäljars, Horsbäck, Koverhar och östra industriområdet i Hangö erbjuds nu för centraler..

YLE - 27 dec 18 kl. 12:05

Ekenäs Energi tar bort självantändande flishög i Bäljars – brandkåren har släckt elden i flishögen två gånger under en vecka

En självantändande flishög vid Timmermansvägen i Bäljars i Karis har orsakat två utryckningar för räddningsverket under den senaste veckan. Flishögen som finns på Ekenäs Energis tomt ska nu tas bort..

YLE - 21 jan 14 kl. 04:48

Stormarknadsplaner splittrar SFP i Raseborg

Planerna på en stormarknad i Norra hamnen i Ekenäs delar de politiska åsikterna i Raseborg. SFP i Ekenäs tar nu ställning mot en stormarknad, men från annat håll inom SFP i Raseborg vill man att planeringen går vidare. SDP tror på en stormarknad i Norra hamnen.

YLE - 16 okt 14 kl. 11:27

Raseborgsföretag behöver snabb planläggning för fler arbetsplatser

Det brådskar med planläggningen för företag i Raseborg som vill få igång verksamheten och erbjuda arbetsplatser. Två projekt som brådskar på grund av att det är viktigt att få igång företagsamheten är Mirka i Bäljars och Raseborgsinstitutet (tidigare KTV) sex kilometer sydost om Karis centrum.
Tors 16.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.