YLE > Finland

Sunday, 28 February, 05:11

YLE - 21 jan 21 kl. 11:49

Gruppfamiljedaghemmet Knattebo i Pojo får fler platser för småbarn - också barn från Karis kan få plats i PojoAntalet barn ökar från tolv till 16..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Knattebo, Pojo, Karis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gruppfamiljedaghemmet, Knatteboi , Pojofår , fler, platserför , småbarn, också barn från Karis kan få plats i Pojo
YLE - 13 jan 16 kl. 12:50

Årets bybor: Svartå och Pojo mår ganska bra

Byarna Pojo och Svartå har börjat vakna till liv. Det tycker årets Svartåbo och årets Pojobo. I Bromarv finns däremot en oro över att byn dör ut.

YLE - 29 jan 14 kl. 04:48

Pojo kyrkby kan bli mera allt

Kärnan av Pojo kyrkby kan växa och bli både tätare och mysigare. Invånarna kan på sikt öka från 350 till 500. Matbutiken kan flytta till korsningen vid landsvägen.

YLE - 13 feb 14 kl. 07:48

Mer än boende önskas i Pojo kommunhus

Pojo kommunhus borde framöver kunna användas på fler sätt än bara för boende. Direktionen för intern service tyckte på sitt möte igår kväll att huset ska få en flexiblare detaljplanebeteckning. Nu har kommunhuset en A1-beteckning vilket betyder att det i huset får finnas främst bostäder eller inkvartering.

YLE - 23 apr 14 kl. 04:00

Planerna för Pojo affärscentrum tar form

Radio Vega Västnyland: Postillan är viktig för Pojoborna4 min 8 sSpela upp klipp på Arenan: Radio Vega Västnyland: Postillan är viktig för Pojoborna
Radio Vega Västnyland: Blombutiken flyttar41 secondsSpela upp klipp på Arenan: Radio Vega Västnyland: Blombutiken flyttar
Blombutiken Scilla flyttar in i Postilla och blir postombud medan nuvarande restaurangen stänger och istället blir en nedbantad version av Postilla. Det är några av de förändringar som kommer i och med att köpcentret i Pojo bytte ägare i vintras. Det är bara Raseborgs stads ungdomslokal som kommer att fortsätta sin verksamhet som förut.

YLE - 26 dec 16 kl. 14:12

Flygekorren som nästan försvann i Pojo

Kåre Karlsson knäböjer vid asp efter asp i Skogböle i Pojo. Krafsar bort löv, kollar mossan som växer på stammens nedre del. Någon timme senare och några kilometer bort hittar han äntligen det han söker: orangefärgade små korn och brun mossa.

YLE - 02 jul 17 kl. 11:55

Taxiföretagaren från Vanda som vill bosätta sig i Pojo

Förvandlingen av Pojo kommunhus till ett lägenhetskomplex är klar. Nu väntar majoriteten av lägenheterna på nya invånare. En som redan flyttat in är taxiföretagaren Harri Savunen från Vanda.

YLE - 15 jun 12 kl. 15:41

Oro på Pojo hvc

Personal och klienter vid Pojo hälsovårdscentral är oroade inför sommaren. Ingen vet ännu om hälsovårdscentralen är öppen eller stängd om tio dagar. Personalen vet inte vad de ska säga då klienterna frågar om sommaren.

HBL - 27 nov 13 kl. 15:36

Än är det liv i Pojo

Ryktet om Pojos död är betydligt överdrivet. När byn bullade upp till julmarknad i lördags myllrade det av folk på gatorna.Efter en cementgrå, plaskvåt vecka vaknar Pojo till ett solljus som penslar trädens kala grenar.

YLE - 08 sep 14 kl. 03:45

Pojo upplever en renässans

Då företaget Delitukku öppnades i det gamla köpcentrumet i Pojo kyrkby myntade man uttrycket ”värt omvägen”. Har det varit värt omvägen? Nästan tre månader senare är det betydligt flera bilar parkerade på det stora parkeringsområdet mitt i kyrkbyn.

YLE - 11 nov 14 kl. 20:15

Gretel Johansson leder byförening i Pojo

Pojo kyrkoby byförening har en ny ordförande. Det är Gretel Johansson som leder föreningen under det kommande året. Jan Westman är årets bybo 2014.

YLE - 05 jun 15 kl. 05:56

Oklart när Pojo får läkaren tillbaka

Läkarbristen i Raseborg fortsätter. Tidigast i oktober finns det åter läkare på plats vid Pojo hälsostation. Vid Pojo hälsostation förlängs sommarpausen vid läkarmottagningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.