FriaTider > Nyheter

Tuesday, 09 March, 10:55

FriaTider - 20 jan 21 kl. 19:31

Löfven: "Trumps tid är nu äntligen över"
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, Trumps, tidär nu , äntligenöver
Expressen - 16 nov 16 kl. 11:07

Experten: Trumps tid vid makten kan bli kort

Donald Trumps tid som president kan bli kort. Det förutspår den amerikanske professorn Allan Lichtman, enligt Washington Post. Trump riskerar att ställas inför riksrätt – och skulle då kunna tvingas bort från makten..

DN - 04 dec 18 kl. 15:30

Talmannen ger Löfven mer tid

Talman Andreas Norlén har beviljat Stefan Löfven ytterligare tid innan statsministeromröstningen kommer att läggas fram för riksdagen. Det meddelar talmannen i ett pressmeddelande..

SVT - 07 nov 17 kl. 21:36

Ivanka Trumps tid i maktens centrum – driver egna frågor

Ivanka Trump är en av de mäktigaste presidentbarnen i Vita husets historia. Som en av få kvinnor i maktens centrum har hon en politisk agenda och driver egna frågor. Men vad har hon lyckats uppnå under sin tid som Donald Trumps rådgivare?.

SVT - 01 nov 18 kl. 14:29

Hatbrotten mot muslimer i USA har fördubblats under Trumps tid

Antalet hatbrott mot muslimer i USA har fördubblats under Trump jämfört med under Obama. Det visar en studie av effekterna av Trumps stora twitterflöden från brittiska Warvick-universitetet. Även attacker mot judar har ökat kraftigt under Trumps presidentskap..

Dalarnas tidningar - 14 jul 15 kl. 13:07

Löfven: Ingen tid för tålamod

– Jag är otålig. Det finns ingen tid för tålamod. Vi måste vara ärliga: jämställdhet är ännu långt borta.

DI - 04 dec 18 kl. 15:30

Talmannen ger Löfven mer tid

Talman Andreas Norlén har beviljat processen förlängd tid innan förslaget till statsminister läggs fram för riksdagen. Pressträffen med talmannen och Stefan Löfven (S) kommer därför att flyttas fram, skriver riksdagen på sin hemsidan..

SVT - 04 dec 18 kl. 15:36

Efter Annie Lööfs besked – talmannen ger Stefan Löfven mer tid

Stefan Löfven har fått mer tid på sig att presentera sitt regeringsunderlag. Det meddelade talmannen Andreas Norlén under tisdagseftermiddagen. Klockan 15.

SR - 04 dec 18 kl. 15:37

Talmannen ger Löfven mer tid

Talman Andreas Norlén har beviljat Stefan Löfven ytterligare förlängd tid att sondera regeringsunderlag innan förslaget till statsminister läggs fram för riksdagen..

DI - 23 aug 20 kl. 15:35

Löfven: Inte tid för skattesänkningar

Det är inte tid för skattesänkningar utan istället för behöver äldreomsorgen bli bättre efter corona, enligt Stefan Löfven i sitt sommartal….

Barometern - 29 nov 17 kl. 06:00

Johanna Steinvall: ”Skål – nu är köernas tid äntligen över!”

Äntligen! I kväll blir det bubbel i glasen för att fira att nya E22 är klar. KALMAR.

Sydsvenskan - 06 okt 14 kl. 11:51

Löfven vinner tid – och stöd för två budgetar

Hur skarpt är de rödgrönas förslag om ett stopp på "vinstjakt" i välfärden? Det handlar till 90 procent om att utreda en vinstbegränsning. En statlig utredare har tiden fram till mars 2016 på sig att ta fram förslag för hur privata välfärdsföretag ska få begränsade möjlighet att hämta ut vinster genom såväl utdelning som försäljning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.