DI > Ekonomi

Sunday, 28 February, 04:50

DI - 20 jan 21 kl. 19:17

President Biden har svurit eden: ”Det är mycket att reparera”
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: President, Bidenhar , svurit, edenDet är mycket att , reparera
BT - 29 sep 14 kl. 09:05

Ashraf Ghani ny afghansk president

Omgiven av grön-svart-röda afghanska flaggor har antropologen Ashraf Ghani svurit eden och tillträtt som Afghanistans nye president. Den direktsända ceremonin äger rum i en fullsatt sal i presidentpalatset i Kabul.- Vi har godkänts i alla prov som vi ställts inför - gratulerar, säger Ghani, iklädd traditionell svartgrå turban, i sitt första tal som president.

GöteborgsPosten - 20 jan 13 kl. 18:51

Obama svor eden redan på söndagen

Barack Obama har svurit eden som president. - Jag klarade det, sade han. Måndagens ceremoni blir en repetition.

BT - 04 jul 13 kl. 14:17

Mansour insvuren som president

Adli Mansour som nyligen utsetts till chefsdomare i Egyptens författningsdomstol har nu svurit eden också som president och därmed statschef för en övergångsperiod. Egyptens nyutsedda president Adli Mansour säger att Muslimska brödraskapet är en del av folket och att rörelsen är välkommen att hjälpa till med att "bygga upp nationen", rapporterar den statliga dagstidningen al-Ahram på sin webbsida enligt Reuters.Strax innan Mansour installerades gjorde egyptiskt stridsflyg flera överflygningar över Kairo.

Expressen - 29 sep 14 kl. 08:47

Afghanistan fick en ny president

Omgiven av grön-svart-röda afghanska flaggor har Ashraf Ghani nu svurit eden och tillträtt som Afghanistans nye president. Den direktsända ceremonin äger rum i en fullsatt sal i presidentpalatset i Kabul. "Ashraf Ghani just insvoren som president.

DI - 04 jul 13 kl. 11:27

Ny president i Egypten

Adli Mansour som nyligen utsetts till chefsdomare i författningsdomstolen har nu svurit eden som president och därmed statschef för en övergångsperiod..

Sydsvenskan - 04 jul 13 kl. 12:10

Adli Mansour ny president

Adli Mansour som nyligen utsetts till chefsdomare i Egyptens författningsdomstol har nu svurit eden också som president och därmed statschef för en övergångsperiod..

UNT - 29 sep 14 kl. 09:05

Ashraf Ghani ny afghansk president

Omgiven av grön-svart-röda afghanska flaggor har antropologen Ashraf Ghani svurit eden och tillträtt som Afghanistans nye president..

SvD - 29 sep 14 kl. 09:05

Ashraf Ghani ny afghansk president

Omgiven av grön-svart-röda afghanska flaggor har antropologen Ashraf Ghani svurit eden och tillträtt som Afghanistans nye president..

Skånskan - 30 maj 16 kl. 06:47

Utbrett missnöje mot Ugandas president

Nyheter Ugandas president Yoweri Museveni har efter valet i landet svurit eden för femte gången. Men Sveriges Radio Ekot rapporterar att valet präglades av våld och trakasserier mot landets opposition och medier. Och nu växer även missnöjet hos oppositionen, för till skillnad från tidigare val verkar inte regeringen släppa trycket på medierna och oppositionen.

SvD - 07 jun 14 kl. 09:32

Just nu: Ukrainas nya president svär eden

Följ ceremonin i Kiev..

Aftonbladet - 14 apr 11 kl. 16:20

Här nickar vice president Biden till

?Somnar? ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.