DI > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 15:39

DI - 20 jan 21 kl. 19:01

Alla fick det de behövde i 5g-auktionen – och ganska billigt
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla fick det de behövdei , 5g-auktionenoch , ganska, billigt
BT - 13 nov 12 kl. 16:32

Boråsfödd behövde sjukersättning - fick svaret att han inte var svensk

När Staffan Dahlbäck behövde sjukersättning från Försäkringskassan fick han höra att han inte var svensk medborgare. ? Det är helt sjukt.

YLE - 12 maj 16 kl. 09:30

Zenitha Eriksson: Jag behövde fjolåret för att motivera mig vidare

Friidrotts-EM i Amsterdam finns hela tiden i bakhuvudet för Zenitha Eriksson. Tränaren Guy Storbacka lovar en rejäl rekordkapning – och efter förra sommarens succé säger Eriksson själv att allting känns betydligt roligare. Problem efter problem hade kantat Zenitha Erikssons friidrottsvardag i flera års tid.

SVT - 30 jul 20 kl. 12:57

Svensk professor om nya reglerna för superskon: ”Behövde ta fram något snabbt”

Nyligen blev det klart att World Athletics lättar på reglerna kring den omdiskuterade ”superskon”. Toni Arndt, professor i idrottsvetenskap vid GIH i Stockholm, är med i den internationella specialistgrupp som arbetar med att utforma reglerna. – Vi behövde ta fram något ganska snabbt, säger han till SVT Sport..

BT - 16 dec 14 kl. 22:00

Kloka ord som behövde sägas i splittrat gränsland

Mark betyder gränsland, en bygd sedan länge politiskt splittrad. Här är det inget märkvärdigt eller svårhanterat med tio partier i fullmäktige. I måndags antogs budgeten utan djupare motsättningar i industriminnet Rydal, i går, i Kunskapens Hus i Skene, klubbades valen, nästan kemiskt fria från konflikt.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 15 kl. 09:36

När jag var barn behövde det inte kosta något att leka

Ett av de politiska utspelen under Almedalsveckan var Vänsterpartiets förslag om ett sommarlovsstöd för att finansiera lekar och aktiviteter för barn under sommarloven. Detta stöd ska enligt Vänsterpartiet gå till kommuner som redan har någon form av aktiviteter under sommarloven. Jag undrar bara: När blev det så dyrt att leka att man måste hålla ekonomiskt stöd för att klara av det?

YLE - 08 maj 16 kl. 13:57

Cocks är mästare – behövde bara en matchboll

Cocks är finländsk mästare i handboll. Riihimäkilaget tog guld för fjärde året i lag efter 34–26 mot HC West i den tredje finalmatchen. Den finländska handbollsgiganten Cocks fortsätter sin inhemska dominans.

Kristianstadsbladet - 05 sep 16 kl. 06:00

Krossade fönster och mat som behövde räddas

Branden på Bånken orsakade stor skada i restaurangdelen medan kontoren på ovanvåningen klarade sig ganska bra. Skadorna hade emellertid kunnat bli mycket mer omfattande om inte restvärdesenheten sent på söndagskvällen gett sig in i byggnaden..

YLE - 21 feb 16 kl. 08:27

Apati, ångest och fylla – många studerande behöver hjälp

Sviktande mental hälsa är det vanligaste hälsoproblemet bland högskolestuderande i Finland. Inget kroppsligt fel hotar studieframgången lika mycket som psykisk ohälsa. Effektivitetstänket har glidit neråt från arbetsplatserna till läroinrättningarna.

YLE - 22 jul 16 kl. 18:08

Silver-Richardsson vill ta tre FM-medaljer: ”Behöver något drastiskt”

Camilla Richardsson tog karriärens första FM-medalj på 5 000 meter, då hon löpte in som tvåa under Kalevaspelen i Uleåborg. På söndag planerar Vasa IS-hinderlöparen en riktigt tung utmaning. Richardsson hängde med i förhandsfavoriten och EM-nian Kristiina Mäkis fart under så gott som hela loppet, men fick ge sig då finsktjeckiskan drog ifrån ungefär 600 meter före målet.

YLE - 21 sep 12 kl. 10:49

Vasaregionen behöver inflyttare och återflyttare

I Vasa finns många stora företag inom flera olika branscher, men för att staden, regionen och näringslivet ska kunna utvecklas behövs ny arbetskraft. Under 2011 hade Vasa den största inflyttningen någonsin tack vare kontakter till andra städer och annonskampanjer i dagstidningarna.
- Det är inte bara specialuppgifter som vi söker folk till utan vi försöker också locka hela familjer och erbjuder arbete åt båda föräldrarna, säger Susanna Slotte-Kock som är utvecklingsdirektör i Vasa.

YLE - 19 okt 16 kl. 05:27

Allt fler elever behöver stödundervisning

Allt fler skolelever behöver stöd. Det har bland andra speciallärare Marina Swed-Roddis på Kristinestads högstadieskola noterat. Marina Swed-Roddis valdes nyligen till Årets speciallärare i Svenskfinland, bland annat för sin outtröttliga entusiasm och vilja till utveckling.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.