DN > Ekonomi

Thursday, 25 February, 00:25

DN - 19 jan 21 kl. 18:03

Utredarna ökar takten i mututredning mot EricssonÄnnu en före detta Ericssonanställd har delgivits misstanke i den stora utredningen om mutbrott i Afrika och Asien..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ericsson, Ericssonanställd, Afrika, Asien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredarna, ökar, takteni , mututredningmot , Ericsson
Dagensanalys.se - 28 apr 20 kl. 12:33

IDkollen ökar takten – tar in 3 miljoner kronor

IDkollen har byggt en SaaS-plattform som möjliggör för e-handlare och detaljhandelsföretag att identifiera sina kunder via telefonsamtal, chatt eller webbformulär med hjälp av BankID. Nu ökar bolaget takten och tar in 3 miljoner kronor. Uppstår behov att skicka ut personuppgifter eller sekretessbelagd information till kunderna kan företaget smidigt göra detta via ’Säkert Meddelande’ där kunden verifierar sig med BankID för att ta del av den sekretessbelagda informationen.

SmålandsPosten - 20 feb 14 kl. 14:16

Södra anställer och ökar takten

Södra ökar takten vid sitt mångsidiga sågverk i Traryd. Tvåskift införs och sex personer nyanställs när produktionen ska fördubblas..

Nyteknik - 30 jun 14 kl. 06:30

Ko-karusell ökar takten

Ju större gårdarna blir, desto fler kor ska mjölkas varje timme. Delaval ökar takten med mjölkningsrobotar i ko-karuseller..

DI - 18 feb 15 kl. 09:33

SCA:s VInda ökar takten i Kina

Den kinesiska mjukpapperstillverkaren Vinda, som ägs till drygt hälften av SCA, ökar takten i sin expansionsplan. Bolaget har lagt order på tre nya pappersmaskiner som beräknas tas i bruk under det sista kvartalet 2015..

DI - 09 jun 15 kl. 09:31

Detaljhandelns försäljning ökar takten

Detaljhandelns försäljning ökar takten i år, men ökningstakten väntas avta något nästa år..

News55 - 02 okt 15 kl. 13:00

”Vi utgår från att S och M ökar takten”

Moderaterna har valt att svänga om skatten för pensionärer och föreslår i sin skuggbudget en skattesänkning för gruppen på cirka 1,87 miljarder kronor, rapporterar DN. ”Mitt första besked till pensionärerna” Enligt moderaternas partiledare innebär det nya beskedet en omsvängning jämfört med den tidigare partiledningens politik. – Det blir det ju.

DI - 08 nov 17 kl. 09:04

Marks & Spencer ökar takten

Den brittiska detaljhandelskedjan Marks & Spencer ökar takten av butiksstängningar för att parera nedgången inom bolagets beklädnadsverksamhet. Samtidigt kommer bolagets finanschef Helen Weir att lämna. Det skriver Bloomberg News..

Sydöstran - 01 okt 19 kl. 06:00

Här är orterna som får fiber – bolag ökar takten

Det kommunala bolaget Affärsverken ökar takten i utbyggnaden av fibernätet. Under tre år ska över 3000 kunder få tillgång till snabbt bredband. .

DI - 29 nov 19 kl. 10:31

Nent Group ökar takten med ny kriminalserie

Medie- och underhållningsbolaget Nent Group ökar takten. Streamingtjänsten planerar att släppa 20 originalproduktioner….

GöteborgsPosten - 06 mar 13 kl. 11:02

Volvo PV ökar takten i Torslanda

De nya modellerna som Volvo lanserat kommer ge en ökad efterfrågan på Volvobilar. Därför kommer Volvo PV öka takten i Torslanda fabriken med sex bilar i timmen i mitten av maj..

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 11:00

Brittisk industri ökar takten


Storbritanniens industri har lagt in en högre växel. Produktionen i tillverkningsindustrin lyfte med 1,9 procent i juni jämfört med maj, vilket var mer än den väntade uppgången med 0,9 procent. Jämfört med juni i fjol steg produktionen med 2 procent, den största ökningen på två år.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Bank-id slogs ut – hot mot företag ökar

Bank-id hade i tisdags stora störningar i sin tjänst på grund av en överbelastningsattack. – Sedan i höstas har vi sett en kraftig ökning….

DN - 4 timmar sedan

Förre LO-basen får nytt jobb i stålindustrin

Förre LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson har fått ett nytt jobb hos ståltillverkaren SSAB..

DN - 7 timmar sedan

Dags att deklarera – här är viktigaste datumen

Ska du få tillbaka skattepengar och vill ha dem så fort som möjligt? Då måste du se till att du uppfyller villkoren för tidig utbetalning..

DN - 14 timmar sedan

Skövdebolaget med en miljon nya kunder i veckan

Svenska utvecklarna bakom äventyrsspelet i vikingamiljö: ”Vi är i chock”..

DN - 18 timmar sedan

Oro för ovaccinerade sommarjobbare

Extra svårt pussel för för äldreomsorgen inför sommaren..

DN - Igår: 22:16

Bank-id låg nere efter attack

Bank-id hade under tisdagskvällen stora störningar i sin tjänst. Anledningen var en överbelastningsattack. – All data och användares….

DN - Igår: 15:08

Bolaget räknar med utbyggd vindkraft för att klara elbehovet

Att göra fossilfritt stål kräver el – mycket el. Satsningen H2GS i Luleå och Boden kommer när den är i full drift sluka 12 terrawattimmar (.

DN - Igår: 11:15

Stuguthyrare granskas av Skatteverket

Fusk med pandemistöd, e-handel samt uthyrning av privatbostäder och fritidshus är några av de områden Skatteverket särskilt kommer att….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.