DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 13:19

DI - 19 jan 21 kl. 17:24

Så mycket drog 5g-auktionerna in till statskassan
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , drog, 5g-auktionernain till , statskassan
Cornucopia - 13 aug 20 kl. 09:36

Alla kommuner ger plus för statskassan, trots utjämningsbidrag - även utskällda Malmö - Malmöborna ger 23 miljarder plus till statskassan

Det kommunala utjämningssystemet kritiseras för att låta vissa kommuner gå back, men verkligheten är att alla kommuner i själva verket är plus för statskassan, inklusive det av högern avskydda Malmö. Det som sker är att lite av de statliga skattepengar Malmöborna själva betalar in, återbetalas till kommunen. Orsaken stavas exempelvis moms och statlig inkomstskatt.

SmålandsPosten - 02 aug 14 kl. 10:33

Auktionerna drog in drygt tio miljoner kronor

Tingsrättens konkurs­ärende K 1634-13 närmar sig sluthanteringen.
– Men en slutredovisning av mitt arbete som konkursförvaltare kommer tidigast i början av 2015, säger konkursförvaltare Christian Berntö. Samma information har han också lämnat till Växjö tingsrätt.

BT - 26 nov 15 kl. 08:21

Så mycket drog Svenssons kläder in på auktion

Totalt 23 751 kronor. Så mycket drog auktionerna in för Anders Svenssons matchtröja och skor, pengar som skänks till Barncancerfonden..

E24 - 05 jun 15 kl. 09:57

Överskott i statskassan

Det blev ett överskott på 20,3 miljarder kronor efter statens betalningar i maj, enligt Riksgälden. Högre skatteinkomster drog upp överskottet högre än väntat. Riksgälden hade i en prognos räknat med ett överskott på 16,4 miljarder kronor..

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 15 kl. 09:57

Överskott i statskassan

Det blev ett överskott på 20,3 miljarder kronor efter statens betalningar i maj, enligt Riksgälden. Högre skatteinkomster drog upp överskottet högre än väntat.Riksgälden hade i en prognos räknat med ett överskott på 16,4 miljarder kronor.

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 09:57

Överskott i statskassan

Det blev ett överskott på 20,3 miljarder kronor efter statens betalningar i maj, enligt Riksgälden. Högre skatteinkomster drog upp överskottet högre än väntat.Riksgälden hade i en prognos räknat med ett överskott på 16,4 miljarder kronor.

Sydsvenskan - 02 apr 19 kl. 11:43

Allsvenskans betydelse – drog in halv miljard till statskassan

Publiksnittet ökade, intäkterna likaså – och samhällsnyttan är påtaglig..

Magazin24 - 28 sep 13 kl. 08:36

Inför Extra V75: Walmann har bra feeling inför storloppen

Han har varit kung på auktionerna och handlat hästar för mångmiljonbelopp.
Inför söndagen är Roger Walmann spänd av förväntan då han kan vinna både Oaks, Kriteriet och Europaderbyt.
- Vi har hög träffsäkerhet på unghästarna och jag har mycket bra feeling, säger Walmann.

Barometern - 01 apr 14 kl. 07:22

Myten om den försvunna fastighetsskatten

Det verkar vara på modet att förespråka ett återinförande av den statliga fastighets­skatten. Finanspolitiska rådets nya ord­förande Johan Hassler nämnde nyligen att ”vi talar om en skattebas som ger i runda slängar 50–100 miljarder”. Socialdemokratiska pressröster – som vanligen inte hyllar Finanspolitiska rådets rekommendationer – hänger på.

Barometern - 01 apr 14 kl. 07:22

Myten om den försvunna fastighetsskatten

Det verkar vara på modet att förespråka ett återinförande av den statliga fastighetsskatten. Finanspolitiska rådets nya ordförande Johan Hassler nämnde nyligen att ”vi talar om en skattebas som ger i runda slängar 50–100 miljarder”. Socialdemokratiska pressröster – som vanligen inte hyllar Finanspolitiska rådets rekommendationer – hänger på.

Alliansfritt Sverige - 25 feb 14 kl. 20:24

Ek och Hatt eller Helan och Halvan i klimatpolitiken

Idag publicerar miljöminister Lena Ek och energiminister Anna-Karin Hatt en debattartikel i Svenska Dagbladet om den förträffligt ambitiösa klimatpolitik som alliansregeringen står för. Detta med anledning av att ministerrådet nu ska börja förhandla om EU:s energi- och klimatramverk till 2030. Omröstningen i parlamentet var en seger för miljörörelsen som fick igenom tre bindande mål istället för ett.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.