Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 03 March, 21:45

Vestmanlands Läns Tidning - 19 jan 21 kl. 13:27

Debatt: Med god vilja arbetar vi med hållbarhetsfrågorReplik på "Beslutsfattarna måste vilja ha en god vilja", vlt.se den 11 januari, av Karl-Erik....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Beslutsfattarna, Karl-Erik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattMed , god, vilja, arbetarvi med , hållbarhetsfrågor
Hela Gotland - 11 jun 11 kl. 04:00

"Det går att fixa med lite god vilja"

Folkpartisten Mats-Ola Rödén tänker ta strid för sitt förslag om gratis parkering första timmen:- Med lite god vilja går det att fixa..

BT - 05 jul 13 kl. 00:30

Det går inte att bygga en välfärdsstat enbart på god vilja

Weimar var den tyska humanismens huvudstad. Här hade Goethe, Schiller och Liszt verkat. Med första världskrigets slut kom demokratins genombrott i Tyskland.

YLE - 13 jun 16 kl. 19:06

Stadsdirektör Denis Strandell: Med god vilja kan Piquenique Party ordnas

Trots att arrangörerna för Hangö Beach Piquenique Party redan kastat in handduken så vägrar Hangös stadsdirektör Denis Strandell att ge upp. Han menar att det bara gäller att få myndigheterna att backa lite för att den populära strandpicknicken ska kunna ordnas. - Jag har haft tät kontakt med Västnylands polischef för att klarlägga stadens och allmänhetens syn på tillställningen och att det ligger i vårt intresse att den skulle få fortsätta, berättar han.

GöteborgsPosten - 18 apr 18 kl. 07:48

"Bra om man visar lite god vilja"

Många motioner väntar på att bli behandlade i Lilla Edet. Julia Färjhage (C) ville markera detta och uppmanade till god vilja i fullmäktige..

BT - 10 dec 12 kl. 00:40

God jul förutsätter god vilja

I tider av vikande efterfrågan och ekonomisk oro är det lätt att mäta konjunkturens svängningar i tabeller och diagram. Men det finns även andra mått som är relevanta. Vad säger det om dagsläget att en fjärdedel av Europas medborgare lever i fattigdom eller är socialt utestängda?

Dagen - 08 sep 11 kl. 03:00

Regeringen visar god vilja

Civilminister Stefan Attefall såg belåten ut när han på onsdagen kunde berätta att regeringen, trots det kärva budgetläget förorsakat av den ekonomiska kris som hotar Sverige, föreslår en rejäl höjning av det statliga stödet till trossamfunden och till den myndighet som fördelar bidragen. Sammanlagt handlar det om 12 miljoner kronor, en ökning med närmare en fjärdedel.Också trossamfunden har anledning att vara nöjda.

BT - 10 sep 14 kl. 08:05

Rev ner applåder vid debatt om tiggarna: Kan bo i valstugorna

Tiggarfrågan engagerar i Borås. Caroli församlingshems största sal var full till bristningsgränsen när stadens kyrkor ordnade med debatt. ”När tiggarna kom till stan” var rubriken och flera av huvudpersonerna fanns också med själva under kvällen.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 14 mar 14 kl. 13:35

Ett rasistiskt språkbruk är inte god antirasism

ANTIRASISM Inflytelserika skribenter avgör, inte sällan på helt godtyckliga grunder, vilka som är vita och icke-vita. Nästa steg är när antirasister på eget bevåg utesluter vita ur antirasistiska sammanhang. Jag har i snart två år med stigande förvåning sett hur man i svensk samhällsdebatt börjat använda ord som ”vit”, ”icke-vit” och ”rasifierad”.

SVT Debatt - 26 mar 14 kl. 13:01

Inte diskriminering att bara vilja anställa svenskar

ARBETE Precis som att kinarestauranger anställer kineser, måste svenska företag få anställa svenska. Att vilja vara med den man trivs bäst med behöver ju inte alls bottna i några diskriminerande baktankar.  Dag ut och dag in får vi läsa att svenska arbetsgivare marginaliserar eller ”rasifierar” arbetssökanden med utländska efternamn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.