Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 07 March, 10:18

Expressen Dina Pengar - 18 jan 21 kl. 22:53

Sveaskogs vd får lämna efter kritikenSveaskogs vd Hannele Arvonen får lämna sin post med omedelbar verkan, enligt Dagens Nyheter.Per Matses har utses till tillförordnad vd..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Hannele Arvonen, Dagens Nyheter, Matses

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveaskogsvd får , lämnaefter , kritiken
Nerikes Allehanda - 09 aug 17 kl. 16:30

Sveaskogs svar på kritiken: "Har varit i direktkontakt med familjen – utan några större reaktioner"

Den föredetta anställda på Sveaskog Bill Wahlgren riktade skarp kritik mot Sveaskog för deras hantering av avverkningen i Oxgruvan. Nu svarar Sveaskogs områdesansvarige Bruno Bystrand på kritiken..

Nerikes Allehanda - 09 aug 17 kl. 16:30

Nu svarar Sveaskog på kritiken

Den föredetta anställda på Sveaskog Bill Wahlgren riktade skarp kritik mot Sveaskog för deras hantering av avverkningen i Oxgruvan. Nu svarar Sveaskogs områdesansvarige Bruno Bystrand på kritiken..

DI - 14 jun 20 kl. 21:07

Han ledde Sveaskog – nu leder han kritiken mot dem

En av Sveaskogs hårdaste kritiker kommer ur de egna leden. ”I dag säljer man mark i stora sjok till folk med pengar som ska upp till….

Supermiljöbloggen - 26 sep 14 kl. 08:15

Naturskyddsföreningen: Statliga Sveaskog brister i transparens

Ett statligt bolag som skulle kunna gå i bräschen för Sveriges hållbarhetsarbete men som ändå inte gör det, känns det igen? Det är inte bara Vattenfall som ständigt är i blåsväder, även Sveaskog har kritiserats flera gånger de gångna åren, som 2010 då riksrevisionen kritiserade bolaget för att inte aktivt nog sälja av sina skogsindustrier eller 2006 då de sålde mark till en privatperson som jakt- och fiskevårdsföreningen arrenderade.
Nu går Naturskyddsföreningen ut i ett öppet brev till styrelsen för Sveaskog och kritiserar deras bristande öppenhet och transparens.

Nya Wermlands Tidningen - 10 apr 17 kl. 06:00

Kritiserar hur Sveaskog sköter skogen

De bor på olika håll i Villingsbergstrakten men förenas i kritiken mot Sveaskogs miljöansvar efter avverkning. Gammalt ris och torrgranar ligger huller om buller och kraftiga hjulspår skär stora sår i landskapet..

SR - 18 dec 17 kl. 22:40

Kritik mot avverkningen av skyddsvärda skogar

Statliga Sveaskog har fått kritik från flera håll för avverkning i skyddsvärd skog. Kritiken kommer bland annat från flera länsstyrelser.När gränserna för Sveaskogs ekoparker sattes kom en del av den skyddsvärda skogen utanför..

Barometern - 01 maj 20 kl. 11:37

Skogsbolag kritiseras för avverkning i ekopark

Flera naturskyddsföreningar kritiserar nu kraftigt skogsbolaget Sveaskogs planer på avverkning i Ekopark Hornsö. Men kritiken tillbakavisas av bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.