DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 10:24

DI - 18 jan 21 kl. 21:39

Svår omröstning i senaten väntar för Italiens premiärminister
Läs mer på DI
Läs mer om:
Italiens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svår, omröstningi , senaten, väntarför , Italiens, premiärminister
HBL - 28 nov 14 kl. 06:15

Jämnt inför dagens omröstning

– Blir det ja i riksdagen är det en stor dag, säger De grönas Ville Niinistö inför dagens omröstning om könsneutral äktenskapslag. – Blir det ett ja är det en sorgens dag, säger sannfinländarnas Timo Soini.– Jag hoppas förnuftet segrar.

YLE - 06 jun 14 kl. 08:08

Blatter: Ingen Qatar-omröstning

Internationella fotbollsförbundets chef Sepp Blatter säger att FIFA inte tänker ordna en ny omröstning angående fotbolls-VM i Qatar 2022. Blatter väntar på att förbundets interna utredning blir klar. Blatter fick svara på frågor i Brasilien om bland annat Platinis begäran av en ny omröstning om fotbolls-VM i Qatar.

SR - 10 feb 14 kl. 16:10

Ny omröstning om invandring väntar Schweiz

Schweiz kommer sannolikt snart genomföra ytterligare en omröstning som handlar om att begränsa invandringen och därmed befolkningstillväxten. Den här gången är det miljöorganisationen ECOPOP som samlat in tillräckligt många namnunderskrifter för att få till en omröstning. Enligt dem klarar miljön i Schweiz inte av den nuvarande befolkningstillväxten..

DI - 01 jun 16 kl. 16:05

Makrorådet: "Fed väntar in EU-omröstning"

Fed väntar till juli med att höja. Det säger Anna Öster och Olof Manner i Di-podden Makrorådet. Den viktigaste orsaken är att britternas EU-omröstning ligger bara åtta dagar efter juni-mötet..

Expressen - 19 dec 19 kl. 14:17

Sturgeon kräver ny omröstning om självständigt Skottland

Skottlands försteminister Nicola Sturgeon kräver en ny folkomröstning om självständighet.Skottland röstade mot självständighet så sent som 2014, men Sturgeon hävdar att brexit bokstavligen förändrat hur landet ligger.Hon har i dag lämnat in ett 38 sidor långt dokument till Boris Johnson, där hon ber om en ny omröstning, men hon är långt ifrån hoppfull.

Nyan - 24 mar 15 kl. 06:00

Jämn omröstning väntar om alkohol i parken

Allt pekar på att det blir en jämn omröstning då lagtinget ska tycka till om alkohol i parken. Ska det bli lagligt att dricka alkohol i parker, på allmänna stränder och på torg i Mariehamn och Godby? Den frågan debatterade lagtinget i tre timmar i går.

SVT - 27 jun 14 kl. 10:40

Omröstning om Juncker - Storbritannien körs över

Senare idag väntar en ovanlig och dramatisk omröstning bland EU:s regeringschefer där Luxemburgs Jean-Claude Juncker utses till kandidat som ny chef och ordförande i EU-kommissionen för fem år framåt..

DN - 11 sep 18 kl. 14:43

Upphovsrätt: oviss omröstning väntar i EU-parlamentet

STRASBOURG. EU-parlamentets omröstning om upphovsrätt väntas bli riktigt rörig. Mängder av kompromissförslag snurrar runt och flera svenska parlamentariker har ännu inte bestämt hur de ska rösta..

Västerbottens Folkblad - 13 mar 19 kl. 19:05

Just nu: Dags för ny brexit-omröstning

Det brittiska underhuset har ännu en gång sagt nej till premiärminister Theresa Mays förändringar i utträdesavtalet med EU. Nu väntar en ny omröstning i kväll. Vi rapporterar direkt..

Skånskan - 21 aug 19 kl. 21:00

Ny omröstning om Alms framtid väntar

Skurup Ska Magnus Alm (S) entledigas från sina uppdrag i de kommunala bolagen?
Det anser kommunstyrelsen, som återigen kommer lyfta fram förslaget i kommunfullmäktige.I slutet av december attesterade kommunstyrelsens tidigare ordföranden Magnus Alm (S) fakturor från Skurupshems ordförande Staffan Andersson.

Kristianstadsbladet - 24 apr 13 kl. 08:10

Ja till omröstning om trängselskatt


Det blir med stor sannolikhet en kommunal folkomröstning om Göteborgs trängselskatt, som infördes vid årsskiftet. Sedan Moderaternas fullmäktigegrupp fattat beslut om att rösta ja kan inte nej-sidan nå två tredjedelars majoritet i kommunfullmäktige, som krävs för att stoppa förslaget.Sverigedemokraterna och lokala Vägvalet står fast vid att de kommer rösta ja.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.