DI > Ekonomi

Friday, 26 February, 19:30

DI - 18 jan 21 kl. 16:39

Små kronrörelser på måndagen
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Små, kronrörelserpå måndagen
DI - 27 dec 18 kl. 16:30

Små kronrörelser på torsdagen

Europaräntorna sjönk på torsdagen, med undantag för brittiska räntor som steg, samtidigt som börserna lyste rött och nedgångarna tilltog under dagens lopp.  Kronan inledde dagen svagare, stärktes sedan för att därefter åter tappa..

DI - 27 mar 19 kl. 10:57

Räntor och valutor: Små kronrörelser efter blandad KI-barometer

Kronan tappade några öre inför morgonens KI-barometer och prognos, men har därefter tagit igen rörelsen och mer därtill. Jämfört med svensk stängning på tisdagen är förändringarna små. Europaräntorna sjunker 2-3 punkter och europeiska börser handlas oregelbundet.

DI - 11 jul 19 kl. 10:33

Räntor och valutor: Begränsade kronrörelser efter inflationsutfall

Kronan har stärkts marginellt efter förmiddagens KPI-utfall medan svenska räntor handlas sidledes jämfört med onsdagens svenska stängning..

DI - 07 dec 19 kl. 07:22

Oväntade kronrörelser och obesiktigade bud förgyllde veckan

Kronan gjorde en oväntad vändning, fyra storbolag hade kapitalmarknadsdagar och flygbolaget SAS stod för veckans….

DI - 10 aug 20 kl. 11:01

Små kronrörelser på måndagen

Den nya veckan har inletts med ett begränsat positivt risksentiment sedan USA-presidenten Donald Trump skrivit under exekutiva order för….

DI - 12 aug 20 kl. 10:44

Små kronrörelser efter inflationssiffror

Dollarn har stärkts något på onsdagen efter att högre amerikanska räntor lyft den mot yenen, medan den nyzeeländska dollarn försvagades….

DI - 12 jun 14 kl. 13:11

Borg: Centralt följa kronans utveckling

Pristegringstakten i svensk ekonomi är mycket låg och det är centralt att vi noga följer kronans utveckling. Om ECB:s besked förra veckan om nya lättnader skulle leda till "omotiverade och överdrivna kronrörelser" då kan det skapa bekymmer för Sverige. Det sade finansminister Anders Borg till journalister på torsdagen..

DI - 30 dec 17 kl. 20:47

Carl Thulin: 2018 – för bra för att vara sant?

Det var med en mängd orosmoln hängande över sig som marknaderna klev in i 2017. Men det blev ett utmärkt år för svenska exportföretag och sparare som placerat pengar på utländska börser, även om kronrörelser påverkade en del..

DI - 30 jul 13 kl. 09:12

Räntor & valutor: Dollarn starkare

De europeiska marknadsräntorna noterar små rörelser på tisdagens morgonhandel, likaså gör euron. Även kronrörelserna har varit små inför förmiddagens svenska BNP-statistik..

Affärsvärlden - 30 jul 13 kl. 09:26

Euron stärks mot dollarn

De europeiska marknadsräntorna noterar små rörelser på tisdagens morgonhandel, likaså gör euron. Även kronrörelserna har varit små inför förmiddagens svenska BNP-statistik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.