DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 12:16

DI - 17 jan 21 kl. 18:14

Jack Mas försvinnande gör kinesiska aktier till riskfyllda investeringar
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jack, Mas, försvinnande, gör, kinesiska, aktiertill , riskfyllda, investeringar
TA - 29 aug 14 kl. 12:17

6 000 får lämna Malaysia Airlines


Nästan en tredjedel av personalstyrkan eller cirka 6 000 anställda får lämna det förlusttyngda och katastrofdrabbade flygbolaget Malaysia Airlines (MAS).Den dramatiska neddragningen innebär ett nytt hårt slag för personalen efter årets två flygkatastrofer: Nedskjutningen av flight MH17 i Ukraina och MH370:s försvinnande på vägen mellan Kuala Lumpur och Peking.MAS ska även minska antalet rutter och avnoteras från börsen.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 12:17

6 000 får lämna Malaysia Airlines


Nästan en tredjedel av personalstyrkan eller cirka 6 000 anställda får lämna det förlusttyngda och katastrofdrabbade flygbolaget Malaysia Airlines (MAS).Den dramatiska neddragningen innebär ett nytt hårt slag för personalen efter årets två flygkatastrofer: Nedskjutningen av flight MH17 i Ukraina och MH370:s försvinnande på vägen mellan Kuala Lumpur och Peking.MAS ska även minska antalet rutter och avnoteras från börsen.

BT - 29 aug 14 kl. 12:17

6 000 får lämna Malaysia Airlines

Nästan en tredjedel av personalstyrkan eller cirka 6 000 anställda får lämna det förlusttyngda och katastrofdrabbade flygbolaget Malaysia Airlines (MAS). Den dramatiska neddragningen innebär ett nytt hårt slag för personalen efter årets två flygkatastrofer: Nedskjutningen av flight MH17 i Ukraina och MH370:s försvinnande på vägen mellan Kuala Lumpur och Peking.MAS ska även minska antalet rutter och avnoteras från börsen.

BT - 29 aug 14 kl. 13:28

6 000 får lämna Malaysia Airlines

Nästan en tredjedel av personalstyrkan eller cirka 6 000 anställda får lämna det förlusttyngda och katastrofdrabbade flygbolaget Malaysia Airlines (MAS). Den dramatiska neddragningen innebär ett nytt hårt slag för personalen efter årets två flygkatastrofer: Nedskjutningen av flight MH17 i Ukraina och MH370:s försvinnande på vägen mellan Kuala Lumpur och Peking. MAS ska även minska antalet rutter och avnoteras från börsen.

BT - 31 jan 13 kl. 17:20

Sista ronden för Thomas Quick

Pojken som hittades död i skogen och det holländska paret som knivmördades i sitt tält. Allt talar för att de sista morddomarna mot Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, rivs upp på fredag. ?

SmålandsPosten - 13 jul 13 kl. 00:30

Fotbollen har ett ansvar

Damfotbolls-EM har dragit igång en debatt om näthat. Danmarksmatchen följdes av en våg av okvädingsord på sociala media. Journalisten Jack Werner på Metro samlade ihop ett urval kommentarer från twitter.

Barometern - 29 jul 13 kl. 07:25

Hårda straff väntar fuskare

Varje år portas studenter på Linnéuniversitet från all form av undervisning. Avstängningen är ett straff för att de plagierat, haft hjälpmedel på en tenta eller samarbetat med kurskompisen trots att det inte varit tillåtet. När ett misstänkt fusk uppdagas kallas eleven till möte i disciplinnämnden.

Barometern - 23 aug 14 kl. 10:44

Kriminalisera tvångsgifte

”I dag är tvångsäktenskap förbjudet enligt svensk lag, men inte kriminaliserat. Det innebär att den som medverkar till att tvångsgifte sker, inte kan straffas.” Hur kan vi inom Kalmar kommun hjälpa elever som tror sig veta att de mot sin vilja ska tvingas in i ett arrangerat äktenskap.

Helsingborgs Dagblad - 29 aug 14 kl. 12:22

6 000 får lämna Malaysia Airlines

Nästan en tredjedel av personalstyrkan eller cirka 6 000 anställda får lämna det förlusttyngda och katastrofdrabbade flygbolaget Malaysia Airlines (MAS). Den dramatiska neddragningen innebär ett nytt hårt slag för personalen efter årets två flygkatastrofer: Nedskjutningen av flight MH17 i Ukraina och MH370:s försvinnande på vägen mellan Kuala Lumpur och Peking..

Sydsvenskan - 29 sep 14 kl. 00:10

Elvis Costello spelade ut hela sitt register

När publiken strömmar sin musik för en spottstyver, och därför turnerandet blivit de flesta artisters primära inkomstkälla, ser många till att maximera sina intäkter genom att låta medmusikerna stanna hemma. Oftast är det en lågbudgetlösning, och det märks – även så kallade singer-songwriters behöver backning och bistånd från andra för att poängen med låtarna ska komma fram. Som ensam attraktion blir många av dessa artister rätt enahanda.

YLE - 14 mar 15 kl. 08:34

Seppos mamma murades in i ugnen

Julen 1960 försvann Hilkka Saarinen spårlöst från familjens hem. Hennes man Pentti Saarinen menade att han inte visste vart hon hade tagit vägen och han verkade inte bry sig så mycket om den saken heller. Äldsta sonen Seppo som var 13 hade kommit hem för att fira jul och han började ana oråd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.