DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 23:16

DI - 17 jan 21 kl. 15:34

Huawei-produkter vanliga i kommunalt bredband
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huawei-produkter, vanligai , kommunalt, bredband
DN - 28 maj 19 kl. 14:45

Telia: Google-tillgång oviss för framtida Huawei-produkter

Med brasklapp för inverkan av snabba förändringar kommer Huawei-telefoner med Telia-abonnemang i närtid att fungera ”i stort sett som vanligt”, meddelar telekomoperatören. På längre sikt är saken dock oklar..

DI - 29 apr 19 kl. 15:06

USA skärper tonen efter brittisk öppning mot Huawei

Efter att brittiska National Security Council mjuknat i tongångarna och öppnat för att använda vissa Huawei-produkter i utbyggnaden av det brittiska 5G-nätet kommer USA:s hårda svar: All utrustning från Huawei innebär en risk..

Dagensanalys.se - 24 mar 19 kl. 18:39

Emma Svensson och Jonas Fagerström ska lyfta Huawei

Huawei inleder ett samarbete med fotografen Emma Svensson och äventyraren Jonas Fagerström inom sitt nya marknadsföringskoncept – Dare to Challenge. Emma och Jonas, likt Zara Larsson och Sarah Sjöström som tidigare kommunicerats, passar väl in i konceptet som handlar om att våga utmana, anser Huawei. Vi är väldigt stolta över att addera fler färgstarka profiler till konceptet Dare to Challenge.

Dagens PS - 30 jan 19 kl. 14:10

Huawei mobiliserar mot USA-sanktioner

Huawei har bett underleverantörer att flytta över en del av produktionen till Kina. Bolaget vill på detta sätt slippa dras med brist på komponenter om USA slår till med fulla sanktioner mot bolaget. Enligt branschkällor har Huawei bett taiwanesiska ASE Technology och King Yuan Electronics att omlokalisera den största delen av produktionen till Fastlandskina, rapporterar Nikkei.

DI - 13 jan 19 kl. 17:11

Även Polen kan stänga Huawei ute

Polen kan överväga att förbjuda produkter från den kinesiska telekomjätten Huawei i offentliga verksamheter, säger en högt uppsatt regeringsföreträdare. Regeringen kan även strama åt lagstiftningen för att låta myndigheter begränsa tillgången till produkter gjorda av företag som kan innebära ett hot mot säkerheten..

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 08:24

Sydkorea skippar Huawei i USA-kablar


Kinesiska Huawei, en av de största konkurrenterna till svenska Ericsson, levererar telekomutrustning till Sydkoreas nät. Men nu har Sydkorea kommit fram till att känslig information, exempelvis kommunikationen med landets allierade USA, inte ska gå via de vanliga näten utan i separata nätverk, skriver tidningen Wall Street Journal (WSJ).En taleskvinna för USA:s utrikesdepartement säger till WSJ att det var Sydkorea som fattade beslutet, som innebär att känslig information från Sydkoreas regering eller till och från amerikanska militärbaser i landet inte ska passera genom utrustning från Huawei.

BT - 14 feb 14 kl. 08:26

Sydkorea skippar Huawei i USA-kablar

Kinesiska Huawei, en av de största konkurrenterna till svenska Ericsson, levererar telekomutrustning till Sydkoreas nät. Men nu har Sydkorea kommit fram till att känslig information, exempelvis kommunikationen med landets allierade USA, inte ska gå via de vanliga näten utan i separata nätverk, skriver tidningen Wall Street Journal (WSJ). En taleskvinna för USA:s utrikesdepartement säger till WSJ att det var Sydkorea som fattade beslutet, som innebär att känslig information från Sydkoreas regering eller till och från amerikanska militärbaser i landet inte ska passera genom utrustning från Huawei.

Computer Sweden - 27 mar 12 kl. 16:07

Australien ser Huawei som säkerhetsrisk

Den kinesiska telekomjätten Huawei får inte delta när Australien bygger ut sitt snabba bredband. Företaget ses som en säkerhetsrisk..

IDG - 02 okt 12 kl. 09:41

Svenskar får toksnabbt bredband med nytt 4g-modem från Huawei

Huawei lanserar en ny typ av 4g-modem som teoretiskt erbjuder upp till 50 procent högre datahastigheter i de svenska 4g-näten..

IT24 - 14 aug 14 kl. 11:03

Huawei jagar svenskt mobilgenombrott


Huawei vill upprepa sin mobila bredband-succé med sina smarta telefoner. Men hittills har det varit uppförsbacke. "Svenska smartphone-marknaden måste vara den svåraste i världen", säger regionchef Yanmin Wang..

Mobil - 18 jul 17 kl. 14:40

Huawei offentliggör två nya fitness-armband

Huawei har presenterat två nya fitness-armband i form av Huawei Band 2 och Band 2 Pro. Båda är mycket kompetenta utmanare till fitnessjätten Fitbits produkter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.