DI > Ekonomi

Sunday, 28 February, 16:50

DI - 17 jan 21 kl. 13:46

Sverige använder covidläkemedel trots avrådan
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, använder, covidläkemedeltrots , avrådan
SR - 17 apr 18 kl. 06:00

Johan har byggt en egen insulinpump – trots avrådan

Föräldrar till diabetessjuka barn använder sig av egentillverkade insulinpumps-system – trots att Läkemedelsverket starkt avrått ifrån det. "Vi har inte vågat berätta för vår läkare att vi kör det här automatiskt" säger Johan som är förälder till ett barn med diabetes typ 1..

Nyan - 15 mar 20 kl. 08:29

Sverige avråder från alla utlandsresor

Utrikesdepartementet i Sverige avråder från alla resor till utlandet från och med idag.
Utrikesdepartementet avråder från alla resor till samtliga länder. Avrådan gäller från och med nu till och med den 14 april.

HBL - 04 feb 13 kl. 03:49

Biologiska läkemedel kan spränga alla budgetar

De nya läkemedlen kan ge patienter ett nytt liv. Men inte ens experterna vågar uttala sig om hur dyrt det blir för sjukhusen och staten.För många reumatiker utgör de biologiska läkemedlen skillnaden mellan att jobba eller sjukpensioneras.

YLE - 30 apr 17 kl. 09:14

"Motion och natur botar depression bättre än läkemedel"

Att vistas i naturen och bland djur kan ha bra följder för den som lider av psykisk sjukdom. Men det är ingen självklarhet att få ta till naturen som en rehabiliteringsmetod, trots att läkare kan rekommendera det. Anneli Jäderholm från Skaraborg i Sverige har diagnosen bipolaritet 1, och levde utanför samhället i åtta år.

YLE - 06 mar 15 kl. 12:00

Egen örtagård är mödan värd

Solen skiner från en klarblå himmel och luften dallrar av värme. Insekterna surrar och luften är mättad av dofter. Jag går från planta till planta, doftar, krossar blad mellan fingrarna och doftar igen, drar med handen över växtligheten.

Nyhetskanalen - 12 jun 12 kl. 07:44

FN: Barn används som mänskliga sköldar i Syrien

Regeringstrupperna i Syrien använder barn som mänskliga sköldar, visar en ny FN-rapport som presenteras på tisdagen. Barn har tvingats att åka på stridsvagnar för att hindra oppositionsstyrkor från att attackera.- Sällan har jag sett sådan brutalitet mot barn som i Syrien, där flickor och pojkar grips, torteras, avrättas och används som mänskliga sköldar, säger Radhika Coomaraswamy, FN:s särskilda sändebud för barn i väpnade konflikter..

UNT - 10 jul 15 kl. 22:04

Sverige avråder från Tunisienresor

Sverige och flera andra länder följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien..

DI - 10 jul 15 kl. 22:18

Sverige avråder från Tunisienresor

Sverige och flera andra länder följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien. Den tunisiska regeringen är irriterad på London..

GöteborgsPosten - 10 jul 15 kl. 18:18

Sverige avråder från Tunisienresor

Sverige och flera andra länder följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien.Den tunisiska regeringen är irriterad på London..

Sydsvenskan - 10 jul 15 kl. 23:49

Sverige avråder från Tunisienresor

Sverige och flera andra länder följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien.
Den tunisiska regeringen är irriterad på regeringen i London..

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 15 kl. 23:49

Sverige avråder från Tunisienresor

Sverige och flera andra länder följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien.
Den tunisiska regeringen är irriterad på regeringen i London..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.