DN > Ekonomi

Monday, 01 March, 14:50

DN - 17 jan 21 kl. 11:37

Utmaning med nya medarbetare på distans”Större behov av att skapa förutsättningar för att känna tillhörighet i gruppen.”.
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utmaningmed nya , medarbetare, distans
Cornucopia - 28 jun 16 kl. 15:05

Stefan Löfven: EU behöver förbättras - enorm utmaning

Statsminister Stefan Löfven (notera korrekt stavning, Utbildningsdepartementet) har skaffat Twitter. I sin första tweet konstaterar han att EU behöver förbättras, vilket är en stor utmaning. Kort sagt menar den EU-fientlige Stefan Löfven att EU har stora brister.

YLE - 18 okt 12 kl. 08:25

Tuff utmaning för Stefan Storvall

Skidsäsongen 2012-2013 står inför dörren och för Kronobybon Stefan Storvall kommer vintern att vara en intensiv period. Han är partiellt tjänstledig från Centrumskolan i Kronoby för att sköta jobbet som servicechef för det finska längdskidåkningslandslaget. Storvall höll på onsdagen sin sista gymnastiklektion på Mickos-plan inför elevernas höstlov.

Dagens Media - 11 mar 20 kl. 13:58

DN-medarbetare börjar jobba på distans

En stor grupp Dagens Nyheter-medarbetare kommer att övergå till distansarbete för att undvika spridning av coronaviruset. ”Vi vill komma i gång redan nu eftersom vi tror att läget kan bli värre”, säger chefredaktören Peter Wolodarski..

SR - 17 mar 20 kl. 15:02

Utmaning för konstnärliga utbildningar att ställa om till distans

Beskedet om att landets högskolor ska övergå till distansundervisning på grund av coronapandemin blir en utmaning för många konstnärliga utbildningar..

BT - 15 okt 12 kl. 13:20

Rekrytering i regionen en framtida utmaning

Västra Götalandsregionen är en av Sveriges största arbetsgivare med omkring 50 000 anställda. En stor majoritet av dessa arbetar inom hälso- och sjukvården, på sjukhus och vårdcentraler runtom i Västra Götaland. För regionen som arbetsgivare är en av de stora framtidsfrågorna kompetensförsörjningen.

Kristianstadsbladet - 02 aug 14 kl. 08:00

"Ekonomin är en stor utmaning"

Foto: Tommy Svensson
Att se till att de nyanlända barnen kommer in i samhället. Enligt Pierre Månsson (FP) är det på lång sikt den viktigaste frågan för Kristianstads välmående.
Sedan tre år tillbaka är han kommunstyrelsens ordförande, en plats han vill behålla.

Expressen - 08 nov 16 kl. 16:24

Clintons utmaning har blivit en viral succé

För en minut stod tiden stilla i Hillary Clintons flygplan. Tillsammans med maken Bill Clinton, rockstjärnan Jon Bon Jovi och ett 20-tal medarbetare antog presidentkandidaten en utmaning som har blivit en viral succé på bara några timmar. Budskapet är tydligt: Stå inte still – gå ut och rösta..

VA - 22 nov 18 kl. 09:45

När lönen inte är allt - Så behåller du dina medarbetare

Att rekrytera och behålla rätt medarbetare är idag en nyckelfaktor för att få företag att utvecklas. Men det är också en utmaning att skapa rätt incitamentsprogram för organisationen - vilket upplägg passar ditt företag? Experten Catrin Åkerlund, skattejurist på Grant Thornton, ger här sina bästa tips.

Dagensanalys.se - 04 mar 19 kl. 09:00

Att jobba på distans är en självklarhet 2019

Workplace by Facebook avslöjade nyligen att de har två miljoner betalande användare. Bland dessa finner vi storföretag som valt att ge sina anställda möjligheten att jobba på distans, en självklarhet för det moderna företaget. Tjänsterna som gör distansarbete möjligt Workplace från Facebook är en av världens mest snabbväxande SaaS-tjänster.

SVT - 27 aug 15 kl. 14:49

Allyson Felix tog femte VM-guldet - på ny distans

Hon har vunnit det mesta som går på 200 meter. Så till årets VM tog sig Allyson Felix en ny utmaning och valde att bara ställa upp på 400 meter. En satsning som gick hem, med nytt världsårbästa på 49.

SVT - 27 aug 15 kl. 14:59

Allyson Felix tog nionde VM-guldet – på ny distans

Hon har vunnit det mesta som går på 200 meter. Så till årets VM tog sig Allyson Felix en ny utmaning och valde att bara ställa upp på 400 meter. En satsning som gick hem, med nytt världsårbästa på 49.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Strömningstjänster under ständig förändring – DN har kartlagt alternativen

Strömningsjättarna producerar mer och mer eget innehåll på svenska, Dplay har bytt namn och Disney+ har lanserats i Sverige..

DN - 4 timmar sedan

Arbetslösa som ska få hjälp av externa aktörer ökar kraftigt

Antalet arbetslösa som skickats från Arbetsförmedlingen till de nya fristående leverantörerna har ökat kraftigt under pandemin..

DN - 5 timmar sedan

Ny prislapp på höghastighetsjärnvägen: 295 miljarder

I en ny rapport bedömer Trafikverket att prislappen för höghastighetsjärnvägar av den modell regeringen hittills efterfrågat stiger med 50….

DN - 20 timmar sedan

Elbil billigast att äga enligt test

Elbilen Seat Mii Electric är överlägset ­billigast att äga. Även laddhybrider sticker ut som förmånliga att äga, men bara om de passar din….

DN - Igår: 11:34

Klimatsvar kan finnas i burk med lera i Borås

Sverige behöver mer av klimatboven cement – nu söker forskare efter klimatneutralt alternativ..

DN - Igår: 18:59

Förlorade strid mot Jaguar – nu tvingas han skrota bilen

Karl och Ann-Christine Magnusson byggde en replika på den klassiska Jaguarmodellen C-Type..

DN - I förrgår: 11:30

”Känner sig som andra klassens medborgare”

Få har inblick i matbudens verklighet och nästan inga prata öppet om arbetsvillkoren • DN följer Foodora-cykelbud..

DN - I förrgår: 22:28

It-bolagen vände uppåt på Wall Street

Efter torsdagens ras återhämtade sig många av it-företagen på handelsveckans sista dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.