UNT > Nyheter

Thursday, 04 March, 09:41

UNT - 17 jan 21 kl. 11:00

Kvintetten i Tierp måste ta ansvar för sin politikVarken tjänstemän eller politiker kan svara på var och när nya förskolor och skolor ska byggas, skriver Viktoria Söderling..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tierp, Viktoria Söderling

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvintetteni , Tierpmåste ta , ansvarför sin , politik
Skånskan - 29 nov 18 kl. 18:15

Styret svårspått för kvintetten

lund Ja till en utredning om att lägga järnvägen under jord, till trygghetsvakter på Lund C, till att ett skönhetsråd inrättas och till att kommunalråden flyttar tillbaka till Rådhuset.
Men nej till gratis bussar för äldre över 70 år och för barn och unga under loven.
Det var några av de beslut som fullmäktige tog under torsdagens budgetmangling.

BT - 07 dec 14 kl. 07:59

"Vi tar ansvar för vår politik och våra väljare"

Kommunalråd Annette Carlson (M) är beredd att ta över ansvaret för Borås tillsammans med allianskollegorna. På måndag presenterar de sin budget. Precis som i riksdagen kan Sverigedemokraterna avgöra hur det går i Borås.

BT - 24 sep 14 kl. 08:41

Politik är inget sällskapsspel

Olika teorier. Efter valet frågar sig många varför Moderaterna tappade väljare till Sverigedemokraterna? Ulrik Nilsson (M):s teori är att många av de väljare som 2010 lämnade S och gick till M nu har gått vidare till SD.

YA - 28 okt 14 kl. 04:00

Att regera utan ansvar

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Miljöpartiet tycks även i regeringsställning vilja bedriva oppositionspolitik.
”Jag skulle vilja se riktiga reformer som gör att Sverige minskar klimatutsläppen.” Det sa Miljöpartiets språkrör Åsa Romson i en tv-debatt i våras med KD-ledaren Göran Hägglund om Alliansregeringens vårbudget (SVT 9/4).

BT - 05 feb 13 kl. 09:28

Tystnad är aldrig rätt politik

Det är bra att Moderaterna nu tillsatt en arbetsgrupp för att långsiktigt arbeta igenom partiets politik när det gäller invandring och integration. Alternativet till samtal och öppenhet kring svåra frågor kan aldrig vara tystnad, obeslutsamhet och rädsla. Det finns inga samhällsproblem som vinner på att sopas under mattan.

Supermiljöbloggen - 06 nov 13 kl. 20:32

Vänsterpartiets miljöpolitik under luppen: Individen är inte problemet

Många partier utger sig för att vara gröna. Alltför sällan blir miljöpolitiken granskad och förmedlad på ett tillgängligt sätt. Vänsterpartiet säger att de är ”det nya klimatpartiet!

Kristianstadsbladet - 23 jul 14 kl. 10:30

"Jag lärde mig tidigt att ta ansvar"

Foto: Tommy Svensson
Väljarna befinner sig just nu i ett politiskt vägskäl och det blir välfärdsfrågorna som avgör valutgången. Det är socialdemokraten och Kristianstads oppositionsråd Heléne Fritzon övertygad om.
I de stora kommunala investeringarna de senaste åren, exempelvis arenan och Rådhus Skåne, har Socialdemokraterna varit överens med den styrande femklövern.

BT - 21 dec 14 kl. 11:11

Alliansens politik bygger Sverige

Grundbulten i vår budget är ansvar för ekonomin. Alliansen har presenterat en politik för hur Sverige ska nå en procents överskott år 2018. Vi ser nu att jobben växer till i Sverige, men vi behöver göra mer för att jobben ska kunna bli ännu fler, anser skribenterna.

BT - 07 maj 12 kl. 13:49

Alliansens politik bäst för fattiga

Socialdemokraterna saknar fortfarande politik mot utanförskapet och tar inte ansvar för de offentliga finanserna. Deras politik skulle återigen leda till större klyftor i samhället och hjälper inte de barn Rädda Barnen berättar om, anser borgerliga riksdagsledamöter. Det är viktigt med ett samhälle som håller ihop.

SmålandsPosten - 25 okt 13 kl. 00:30

Ohållbart att länder smiter från ansvar

Det handlar om solidaritet. Det är anledningen till att vi ska ha en generös asyl- och migrationspolitik. Men det är också vad som måste prägla ett EU-samarbete i de frågorna.

SmålandsPosten - 06 dec 14 kl. 09:31

Vi tar ansvar för Sverige

Stefan Löfven har talat om samarbete och utsträckta händer men har i praktiken agerat precis i motsatt riktning, skriver Katarina Brännström (M) och Johan Hultberg (M). Endast två månader klarade sig Stefan Löfven som Sveriges statsminister efter att misslyckats med sin budget i riksdagen. Det är Socialdemokraterna och Miljöpartiet som har huvudansvaret för misslyckandet och att svenska folket ska gå till extra val i mars.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.