ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 01 March, 07:16

ÖstersundsPosten - 17 jan 21 kl. 11:00

Popsporten kom till Åre – kongresshall blev padelarenaI spåren av coronautbrottet stod kongresshallen på Holiday Club tom. Nu har hallen öppnat för....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Åre, Holiday Club

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Popsporten, komtill , Åre, kongresshallblev , padelarena
BT - 15 mar 12 kl. 21:26

Vill bygga kongresshall på Pallashuset

Nu kommer moderaten Marie Fridén med ett nytt förslag till framtida kongresshall i Borås. Frågan om en ny kongresshall i Borås har diskuterats livligt det senaste året. Just nu utreder lokalförsörjningsförvaltningen möjligheterna att bygga om Folkets hus till ett kongresscentrum och samtidigt har det dykt upp tankar och förslag kring att bygga nytt.

Sydsvenskan - 12 jul 11 kl. 15:40

Rektor vill ha central kongresshall

Arkiv: Jenny Leyman
Lund saknar stora mötesplatser. Arenan ligger för långt bort, anser rektor Per Eriksson.
Vid Västra stationstorget, i anslutning till LTH eller i en underjordisk sal vid universitetsplatsen.

Jönköpingsnytt - 29 sep 18 kl. 07:31

De fixar tävling i nya popsporten

De är bara 11 år. Men redan nu anordnar Molly och Maja Schönberg sin andra tävling inom den nya popsporten käpphästridning.
.

Skånskan - 15 okt 15 kl. 14:00

Fel de­talj­styra kom­munerna

Opinion Den kom­mu­nala själv­sty­rel­sen står i grund­lagen. Den är ock­så se­dan länge en grund­sten i den svenska de­mo­kra­tin.
Men staten, så­väl myn­dig­heter som po­li­ti­ker, vill gär­na be­stämma hur verk­sam­heterna lo­kalt ska ut­fö­ras.

Skånskan - 29 dec 16 kl. 03:00

Ge kom­munerna rim­liga vill­kor

ERWP.fif(0)Kom­munernas verk­sam­het un­der 2016 har till stor del handlat om in­teg­ra­tion. Ny­an­lända flyk­tingar ska ges bo­stad, Sfi-un­der­visning och skola för barnen.

Skånskan - 09 mar 17 kl. 04:00

In­gen kom­mun­kris

ERWP.fif(1)Kom­munernas ekonomi för­ra året var ovan­ligt god, en­ligt den rap­port som Sve­ri­ges Kom­muner och Lands­ting, SKL, lade fram här­om­da­gen. Bara sju kom­muner och tre lands­ting re­do­visade un­der­skott.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 05:00

Sam­ver­kan är kom­mun­mo­dellen

Kommer kom­munerna att klara fram­tiden? Inte minst kom­munernas egen or­ga­ni­sa­tion SKL oroas över att kost­naderna ökar snabbare än skat­te­in­täkterna.
Kom­munernas fram­tid tas upp av SNS Kon­junk­tur­råd i sin års­rap­port.

Skånskan - 20 okt 18 kl. 01:00

Kom­pe­tens­bristen kan lösas

Kom­pe­tens­bristen i Sverige är re­kord­hög. Hela fyra av tio fö­re­tag har i dag svårt att hitta rätt kom­pe­tens. Ut­veck­lingen ris­kerar att skada både fö­re­tagens till­växt och landets kon­kur­rens­kraft.

Skånskan - 18 dec 18 kl. 01:00

Handla håll­bart, kom­muner!

Valet är bak­om oss, och i Skåne har ny­valda po­li­ti­ker in­lett ar­be­tet med att leda sina kom­muner un­der fyra år. Jäm­fört med lä­get ef­ter för­ra valet syns en dra­ma­tisk skill­nad: En ny med­ve­ten­het om att vi måste tackla stora hot mot vår mil­jö och vårt kli­mat – och att vi måste agera nu.
Det in­ne­bär bland an­nat att vi måste sluta tära på jordens änd­liga re­surser.

Skånskan - 15 maj 19 kl. 01:30

Staten måste ge mer stöd till kom­munerna

Eko­no­mi­rap­porten från Sve­ri­ges kom­muner och lands­ting (SKL) re­do­visades i mån­dags. Som van­ligt varnar SKL för stora un­der­skott som kräver stora skat­te­höj­ningar för kom­munerna
Risken med de åter­kom­man­de larmen är att SKL ropar på vargen så ofta att rege­ringen slutar lyssna. Men visst finns det fak­torer som ger an­led­ning att varna.

Dagen - 15 jun 11 kl. 03:00

Den blomstertid kom - med tomheten efter en familj

Onsdagen den 1 juni fick en familj lämna Filipstad. Mamma, pappa, två döttrar, 13 och 17 år gamla, en son på 15 år. De hade levt sida vid sida med Filipstadsborna i fyra och ett halvt år och slagit rot, trots utvisningsbeslutet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.