Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 07 March, 18:31

Aftonbladet - 17 jan 21 kl. 10:40

Knarkbeslag i Ecuador – skulle till Estland▸ Polisen i Ecuador har beslagtagit 1,3 ton kokain gömt i en container med destination Estland..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Ecuador, Estland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knarkbeslagi , Ecuadorskulle till , Estland
Västerbottens Folkblad - 24 jan 11 kl. 10:39

Flera frihetsberövade efter knarkbeslag

LYCKSELE Efter ett stort knarkbeslag i Lycksele sitter flera personer frihetsberövade. LYCKSELE Efter ett stort knarkbeslag i Lycksele sitter flera personer frihetsberövade. Det säger åklagare Peter Jonsson, som har hand om ärendet, till VF.

Västerbottens Folkblad - 25 jan 11 kl. 00:42

Häktade efter knarkbeslag i Lyckseleby

LYCKSELE Efter ett stort knarkbeslag i Lycksele kommun begärs två personer i 45-årsåldern häktade för grovt narkotikabrott. Uppdaterad 17.27: Både mannen och kvinnan har häktats.

YLE - 12 okt 15 kl. 09:01

Irakisk barnfamilj inspärrade i Estland - de ville till Finland

För den som vill komma till Finland för att söka asyl lönar det sig inte att komma via Estland. Estland har en oerhört strikt linje jämfört med andra länder. När svenska Yle besöker fängelset i Harku, där asylsökande hålls inspärrade, hörs det hjälprop från fönstren.

YLE - 12 okt 15 kl. 09:01

Irakisk barnfamilj inspärrad i Estland - de ville till Finland

För den som vill komma till Finland för att söka asyl lönar det sig inte att komma via Estland. Estland har en oerhört strikt linje jämfört med andra länder. När Svenska Yle besöker ett förvar i Harku, där asylsökande hålls inspärrade, hörs det hjälprop från fönstren.

HBL - 29 apr 14 kl. 04:37

Pensionärerna har hittat till Estland

Allt färre finländare åker på semester till Estland, men samtidigt blir dagskryssningarna till Tallinn allt populärare. Speciellt pensionärer åker allt oftare över finska viken för att kunna handla billigare.Som en följd av den minskande köpkraften tillbringar finländska resenärer allt kortare tider i Estland och det är allt färre som övernattar i landet.

HBL - 22 jan 15 kl. 04:39

Nato-Estland är mer macho än vi

Vi finländare är tillmötesgående medan esterna är "hökaktiga" i sin inställning till Kreml. Inställningen till Rysslands intervention i Ukraina avslöjar stora skillnader i våra länders sätt att hantera det ryska hotet. Bakgrund Så lika, så olika Finland och Estland känner av ett gemensamt hot från Ryssland, men hanterar det helt olika Esterna uppfattar oss som undfallande, vi ser dem som hökar.

YLE - 03 jun 14 kl. 10:31

Ecuador kämpar trots tragedi

Ecuador går till VM med en, för den stora publiken, relativt okänd spelararsenal. VM-förberedelserna fick svarta moln över sig då stjärnanfallaren Christian Benitez dog efter en match i juni i fjol. Den 29 juni 2013 spelade 27-årige Christian Benitez sin första - och, skulle det visa sig, sista - match för Qatarlaget El Jaish.

YLE - 09 apr 15 kl. 08:40

Snart kostar alkoholen i Estland mer

Det kommer att bli betydligt dyrare att köpa alkohol i Estland. Landets nya regering planerar att gradvis höja alkoholskatten under flera års tid. Skattehöjningen kommer troligen få finländarna att importera mindre mängder alkoholdrycker.

YLE - 22 apr 13 kl. 10:10

Barnfamiljerna handlar allt mera alkohol i Estland

Finländarna handlar allt mera i Estland. Framförallt är barnfamiljerna som väljer att göra sin alkolinköp i Estland. Totalt konsumerade finländarna i Estland i fjol för över 500 miljoner euro, vilket är en ökning på 8 procent i förhållande till 2011.

YLE - 06 nov 13 kl. 14:11

Forskare: Finland stödde Estland i hemlighet

Finland hjälpte det estniska statsbygget åren 1988 – 1991 mer än något annat land, säger forskaren Heikki Rausmaa som intervjuades i programmet Ykkösaamu i Yle Radio 1 i dag. Finland hemlighöll ändå stödet eftersom det officiella Finland stödde Sovjetunionen i frågan. Få personer vare sig i Finland eller i Estland kände till hur omfattande stödet var, säger Rausmaa som skrivit en doktorsavhandling om ämnet.

HBL - 25 maj 14 kl. 05:00

Finländarna köper mest sprit i Estland

Finländarna köper en tredjedel av all den alkohol som säljs i Estland. Dyrt här hemma, motiverar kunderna i spritbutiken i Tallinns hamn sina fulla inköpskärror. Det är svårt att få någon ställa upp med namn eller på bild, men många berättar gärna varför de köper stora mängder alkohol i Tallinn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.