Cornucopia > Ekonomi

Monday, 01 March, 18:07

Cornucopia - 17 jan 21 kl. 10:22

Foton: Gallring av tall på inägorJust nu gallrar jag tall hemma. Alltså jag i bemärkelsen av markägare, inte som utförare utan själva genomförandet sker med hjälp av inhyrda proffs.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Värötall, Södra, SEK, Värötimmer, Sverige, Sjuhärad, Lygnersvider, IPSC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Foton, Gallringav , tall, inägor
Nyan - 08 mar 20 kl. 13:29

Avspark på måndag för Tall Ships Races

På måndag den 9 mars är det 500 dagar kvar tills Tall Ships Races-fartygen åter gästar Mariehamn den 22–25 juli 2021. Det uppmärksammas med ett evenemang på Ålands sjöfartsmuseum just den dagen. Programmet börjar klockan 17.

Cornucopia - 11 dec 16 kl. 20:14

Foton från medias skyttegravar framför Trump Tower

I New York häckar media dygnet runt framför Trump Tower, för att ha som bakgrund om den tillträdande presidenten råkat använda Twitter eller gjort något annat som behöver kommenteras. Nedan följer lite foton från hur det kan se ut.
Åtminstone CNBC, Fox News, CNN och CSPAN har slagit läger dygnet runt framför Trump Tower i New York.

SR - 28 feb 19 kl. 06:45

Vart ska alla foton ta vägen?

I digitaliseringen och de smarta telefonernas tidevarv fotograferas det som aldrig förr. Men hur ska alla foton som tas bevaras för eftervärlden, och vem ska ta ansvar för att det görs? Det är två frågor som Nätverket nationellt ansvar för fotografi i Sverige vill att den nya regeringen ser över i en statlig utredning..

Cornucopia - 09 feb 20 kl. 17:02

Foton från stormen Ciara/Sabine i Göteborg - VARNING: Starka scener

Med risk för livet begav sig bloggen till Göteborg för att uppleva hur stormen Ciara/Sabine lamslog rikets näst största stad. Ni kan aldrig gissa vad som hände sedan.SMHIUnder eftermiddagen slog alltså Ciara/Sabine till mot Göteborg.

YLE - 16 jul 14 kl. 18:12

Ställ frågor och få svar på degerby.fi

Det finns en leende flicka på ett svartvitt, gammalt fotografi som kallas Mona Lisa. Men vem är hon? Ingen vet.

Magazin24 - 24 jan 16 kl. 13:06

Kluriga frågor o dans på PRO-mötet

Inledde året med dans och kunskapstävling. Årets första PRO-möte samlade nittioåtta deltagare och flera nya medlemmar hälsades välkomna, mötet inleddes med dansuppvisning av våra internationella seniordansare under ledning av Monika Söderlund och Britt Lindgren fyra danser visades upp, gruppen dansar varje onsdag på Tallåsgården och är i dagsläget tjugotvå stycken. Efter detta startade PRO-vetartävlingen en [...

Skånskan - 09 aug 16 kl. 12:32

Tusentals brandmän i kamp mot lågor

I flera dagar har svåra bränder härjat Portugal. Under måndagen meddelades från myndighetshåll att över 1 500 brandbilar och 32 brandflyg var inblandade i de närmare  700 bränder som rasar i landet. Över 4 400 brandmän var involverade i arbetet mot lågorna och där  åtta av bränderna ännu inte var under kontroll.

YLE - 25 sep 12 kl. 11:48

Stella Polaris-seminarium gav svar på många frågor

Den 24 september år 1944 var en dramatisk dag i den lilla fiskarbyn Nämpnäs i Närpes. Då inleddes nämligen den näst intill mytomspunna operationen Stella Polaris. En stor del av den finländska militära signalspaningen, dess personal, utrustning och arkiv fraktades till Sverige.

Dagen - 26 mar 15 kl. 03:00

Han har 45  000 foton på kyrkor

8 frågor till Åke Johansson, som har fotograferat runt 2  000 kyrkor..

Cornucopia - 15 jun 19 kl. 15:09

Foton: Helikopter 4 flyger igen

Försvarsmaktens före detta helikopter 4 i egenskap av individen Y70 flyger igen, efter att ha renoverats av entusiaster, och visade idag lördag upp sig på Aeroseum under helgens Barnens Flyghelg.
Helikopter 4 Y70De sista Helikopter 4 (internationellt känd som Boeing Vertol 107) avvecklades och togs ur försvaret 2010 - 2011, och den sista flygningen skedde 2011 när individen Y70 flögs till Aeroseum i Göteborg, efter att ha varit placerad på Nordic Battlegroup 08.
Försvarsmakten har haft sexton helikopter fyra, där de senaste införskaffades 1992.

Cornucopia - 22 aug 20 kl. 16:19

Foton: Jeff Bezos beryktade superyacht Flying Fox

Italienska och turkiska mediauppgifter gör gällande superyachten Flying Fox - världens fjortonde största - ska ägas av Amazons grundare och storägare Jeff Bezos, även om Amazon sagt att Amazon inte äger den. För tillfället befinner hon sig på franska rivieran, och verkar utifrån prylar för vattenlek framme ha gäster ombord. Flying Fox.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.